Robert V.

(1 review)
Bevoegd docent in kornet, muziektheorie, solfège, trombone, trompet, trompet, tuba, eufonium, eufonium, muziektheorie, notenleer
Vanaf 21,60 EUR / 30 min. exclusief BTW

De prijs is inclusief 20% korting op een cursus.

Reageert in 0 uur. en 17 min.

Locatie

Online

Bij docent

5631JG Eindhoven

Bij leerling

0 - 8 EUR

In repetitieruimte

6014DA Ittervoort

6221 BT Maastricht

5038 CB Tilburg

5211 BP s-Hertogenbosch

5701PE Helmond

6001 CJ Weert

6041 GN Roermond

5931 KH Venlo

6131 AT Sittard-Geleen

6411 NE Heerlen

Vanaf 21,60 EUR / 30 min. exclusief BTW

De prijs is inclusief 20% korting op een cursus.

Reageert in 0 uur. en 17 min.

Over Robert V.

Mijn naam is Robert, en ik speel het mooiste koperen blaasinstrument wat er bestaat, de euphonium!
Als je niet goed weet wat het is, ben ik er om je er alles over te vertellen!
Op mijn foto's kun je in ieder geval al zien hoe het eruit ziet. Het woord euphonium is afgeleid van het Grieks, en betekend zoiets als 'mooie klank' of 'mooie stem'.
Dit is natuurlijk ook terug te horen in de muziek die gespeeld wordt door vele top euphonium spelers.
Naast de euphonium vind ik andere koperblaasinstrumenten ook fantastisch, en geef je daarom ook graag les in het instrument dat het beste bij jou past.

Lesgeven vind ik heel leuk om te doen, en ik zal dan ook altijd zorgen dat het voor jou even leuk is. Ik geef les uit methodes, of op basis van muziekstukken die we samen kunnen kiezen.
Deze gebruik ik altijd als uitgangspunt, maar de basis is voor elk niveau het belangrijkste. Hiermee bedoel ik dat elke techniek die je leert en uiteindelijk beheerst het spelen van een stuk leuker maakt.
Op elk niveau is dit van toepassing, waardoor er altijd wel iets is om over te hebben. Op deze manier houden we het uitdagend, maar ook leuk.
Ik speel zelf vaak klassieke muziek, maar maak ook graag uitstapjes naar jazz en pop.
Als je les wilt hebben om in een vereniging te spelen kan ik je ook veel vertellen over de stijlen die in de harmonie en fanfare gespeeld worden.
Uiteindelijk speel je dus precies de muziek de je zelf leuk vindt!

Zelf heb ik les gehad van vele bekende docenten uit de hele wereld. Op het conservatorium heb ik les gehad van tubist Hans Nickel.
Hiernaast heb ik veel rondgereisd (en doe dit nog steeds) om les te hebben bij andere top docenten, zoals: Steven Mead, Jukka Myllys, Thomas Ruedi en vele anderen.
Zij hebben mij niet alleen veel geleerd over muziek maken, maar van deze docenten heb ik ook veel af kunnen kijken over lesgeven en optreden.
Dankzij deze mooie ervaringen heb ik een aantal competities gewonnen, en wil ik ook heel graag doorgaan met muziekmaken. Iets wat ik ook weer hoop door te geven aan andere muzikanten.

Tenslotte heb ik in vele mooie orkesten mogen spelen, en ben ook hiermee de wereld over geweest.
Mijn mooiste ervaringen waren met het NJO symfonie orkest en het Limburgs jeugd orkest.

Wil je graag meer weten over de euphonium, trompet, trombone of tuba? Dan nodig ik je graag uit op een proefles in Eindhoven, of bij jou thuis. Je bent van harte welkom!

Aanbevelingen van Robert V. 5

Aangemaakt op 16/02/22
Jan V. H.
Vakkundige docent, prettige werkwijze. In korte tijd al veel van geleerd

Flexibel

Onze manier van lesgeven is flexibel. Zo kun je o.a. zowel wekelijks als sporadisch lessen inplannen met jouw docent.

Hoge kwaliteit

Muziekonderwijs werkt alleen met muzikanten die een Conservatorium of muziekopleiding hebben afgerond óf die deze opleiding nog volgen.

Handige chat

Een les kun je afspreken met je docent via je inbox. De docent zet de afgesproken les vervolgens in je agenda en daarna kun je betalen via de link op je dashboard!

Mensen die deze docent hebben bekeken, bekeken ook

Muziekonderwijs.nl | Gemaakt met liefde voor muziek | Musikk-undervisning.no | Musikundervisning.dk | MusicTutors.co.uk | Blog | Artikelen | Founder