Blokfluit les in Rotterdam

Wil je blokfluit les in Rotterdam? Wij hebben ervaren blokfluit docenten in jouw regio! ✓ 50% korting op de eerste les✓

  • Vanaf 21,60 - 27,00 euro per 30 min. De prijs is op basis van 20 lessen
  • Vanaf 24,08 - 30,10 euro per 30 min. De prijs is op basis van 20 lessen
flute lessons

Blokfluit leren spelen in Rotterdam

Wil je leren om blokfluit te spelen en woon je in Rotterdam of omstreken? Of misschien speel je al en ben je op zoek naar lessen om je vaardigheden te verbeteren? Waarom zou je dan niet leren met een professionele en ervaren docent? Al onze docenten zijn bekwame en ervaren docenten en professionele muzikanten. Leren met een docent van hoge kwaliteit zorgt ervoor dat je snel vooruitgang boekt, wat je uiteindelijk tijd en frustratie bespaart.

De blokfluit als instrument

De blokfluit is een houten blaasinstrument en heeft een labium. Het labium is de rand waar de lucht tegenaan wordt geblazen bij het bespelen van de instrumenten als de dwarsfluit en de blokfluit. Zijn naam heeft de blokfluit te danken aan het feit dat het een cilindrische boring heeft waarin het blok van een zachtere houtsoort is aangebracht, vandaar ook de ‘blok’ fluit. De blokfluit, net als de andere fluiten, behoort tot de oudste muziekinstrumenten en gaan terug naar de prehistorie.

Professionele, betrouwbare docenten

Bij Muziekonderwijs werken we alleen met docenten die onze toewijding delen aan de hoogste normen voor veiligheid en bescherming van kinderen. U kunt erop vertrouwen dat elke docent het hoogst mogelijke niveau van achtergrondcontrole heeft. Bij Muziekonderwijs neem je muzieklessen waar je van kunt genieten en waarmee je snel vooruitgang zult boeken.

Interesse in het leren van een ander instrument in Rotterdam?

Muziekonderwijs heeft leraren beschikbaar over het hele land. Ons team breidt de hele tijd uit en we zijn erg trots op onze professionele docenten. Bekijk hier de docenten bij jou in de buurt!

  1. Saxofoon lessen in Rotterdam
  2. Piano lessen in Rotterdam
  3. Zang lessen in Rotterdam
  4. Drum lessen in Rotterdam

Contact?

Als jij nog vragen hebt neem gerust contact met Muziekonderwijs.nl. Wij helpen je graag met het vinden van de juiste instrument of de juiste docent. Wij zijn bereikbaar op telefoon 085 833 99 83, whatsapp 06 12151583 of email [email protected]. Wij kijken ernaar uit!

Keer terug naar de voorpagina

Onze klanten houden van Muziekonderwijs.nl

"Ik volg sinds februari gitaarles bij Lennert Kemper via muziekonderwijs. De lessen zijn leuk, leerzaam en hebben ervoor gezorgd dat ik veel meer plezier in het gitaarspelen heb gekregen. Verder werkt de site makkelijk qua betalingen en rooster. Al met al ben ik heel erg te vreden met Lennert als docent!"

5 van 5

Joey Poot - Leerling bij Muziekonderwijs.nl

Muziekonderwijs.nl | Gemaakt met liefde voor muziek | Musikk-undervisning.no | Musikundervisning.dk | MusicTutors.co.uk | Blog | Artikelen