Leer hoe je de intro kunt naspelen van Gangnam Style in Ableton Live

In de onderstaande video kun je leren hoe je de iconische intro van Gangnam Style van de Koreaanse rapper Psy kunt maken. In de video gebruikt de instructeur het programma Ableton Live en een plug-in genaamd Sylenth1. Deze video kan je inspireren om zelf muziek te gaan produceren. Bij MusicTutors.co.uk kun je getalenteerde docenten boeken om je te leren muziek te produceren op je computer. Volg een van de links onderaan de pagina om een tutor bij u in de buurt te vinden!
De juiste muziekeducatie vinden


Wil je leren hoe je muziek kunt produceren? Misschien kun je het al een beetje, maar wil je je vaardigheden verbeteren? We hebben veel getalenteerde en ervaren leraren in het hele land. Vind vandaag een leraar in jouw stad!
Wie zijn wij?


Het office-team van Muziekonderwijs zijn allemaal professionele muzikanten en opvoeders. We zijn ook van mening dat we de beste baan ter wereld hebben. We kunnen onze dag doorbrengen met studenten in het hele land praten over hoeveel ze van muziek houden en we hebben honderden mensen geholpen om contact te maken met de perfecte, professionele leraar voor hen. We helpen je ook graag! Neem contact met ons op en vertel ons uw verhaal. Bel ons op 085 833 99 83 , whatsapp 0612151583 of stuur een e-mail naar [email protected] . Wij kijken ernaar uit om iets van je te horen!