De rechtopstaande piano

De rechtopstaande piano is een soort akoestische piano. Het is misschien wel het meest voorkomende type piano dat te vinden is in Britse huishoudens, simpelweg omdat de staande piano een stuk kleiner is en een stuk goedkoper dan de vleugel. Dit is ook waarom de piano wordt zelden gebruikt in concert. Het kleinere lichaam versterkt het geluid niet zo veel als dat van een vleugel.

De juiste muziek educatie

Wil je leren hoe je een instrument bespeelt? Misschien kun je het al een beetje, maar wil je je vaardigheden verbeteren? We hebben veel getalenteerde en ervaren leraren in het hele land. Vind vandaag een leraar in uw stad!

Wie zijn wij?

Het office-team van Muziekonderwijs.nl zijn allemaal professionele muzikanten en opvoeders. We zijn ook van mening dat we de beste baan ter wereld hebben. We kunnen onze dag doorbrengen met studenten in het hele land praten over hoeveel ze van muziek houden en we hebben honderden mensen geholpen om contact te maken met de perfecte, professionele leraar voor hen. We helpen je ook graag! Neem contact met ons op en vertel ons jouw verhaal. Wij zijn bereikbaar op telefoon 085 833 99 83, whatsapp 06 12151583 of email [email protected]