Jean-Clair

Bevoegd docent in Drums, Slagwerk

Bevoegd docent in Drums, Slagwerk

Vanaf 19,13 euro per 30 min. exclusief BTW

Prijsinformatie

De prijs is inclusief 15% korting op een seizoensplan.

Lesgeven

In repetitieruimte:
2515SC The Hague

Over Jean-Clair

“Be a leader not a follower!” Het leren van een instrument geeft veel voldoening, inzicht in je zelf en is een mooi proces in persoonlijke ontwikkeling
Speel je in een band en weet je niet hoe je bepaalde songs zou willen aanpakken? Speel je al jaren en wil je je eigen spel opfrissen?
Het is aan mij te zorgen dat jij verder komt en je grensen kan verleggen zonder het plezier uit het oog te verliezen. Iedereen is welkom: jong & oud, beginners, gevorderden, mensen die het vak in willen, of in het vak zitten.

In de lessen komen verschillende dingen aan bod zoals: beats, stoktechniek, het van blad lezen en het herkennen en spelen van diverse muziekstijlen zoals Pop, Rock,Funk, R&B, latin en jazz. Ook het trommelen (op snaredrum) is belangrijk als onderdeel van het fundament. Uiteraard is er veel ruimte voor eigen inbreng.
Mocht je een hulp nodig zijn kan ik je ook helpen bij het vinden van een goed drumstel. Samen kunnen we kijken naar de mogelijkheden voor het juiste instrument.

Op 16 jarige leeftijd was ik toegelaten tot de afdeling jong talent van het Utrechts Conservatorium waar ik cum laude ben afgestudeerd. Ik merkte dat ik me verder wilde ontwikkelen en heb de jaren daarna veel gespeeld op diverse podia, festivals clubs en in binnen en buitenland. Toen ik een reis maakte naar New York om lessen te nemen op te treden en inspiratie op te doen, heeft dit veel indruk op mij gemaakt. In 2016 is mijn doorzettingsvermogen beloond met een beurs van het Mignon Muziek Fonds, waarmee ik opnieuw naar New York ben gegaan om lessen te volgen bij Rodney Green en Kenny Washington.
In mijn werk als drummer heb ik het podium gedeeld met artiesten als Roy Hargrove, Joe Cohn, Charles McPherson, John Marshall, Howard Alden, Bert Joris, Ack van Rooyen, Benjamin Herman, Frits Landesbergen, Rob van Bavel, Bert van de Brink en Denise Jannah. Ook heb ik opgetreden in orkestverband met oa Het Millenium Jazz Orchestra.

Lessons can be either in Dutch or in English.

Maak een afspraak, kom kennis maken en ervaar de prettige aanpak en relaxte sfeer bij een proefles.

Hoe werkt het?

Bericht sturen met jouw gegevens.

2. We nemen contact op.

De docent en/of een medewerker neemt contact met je op over de mogelijkheden.

3. Eerste les afspreken.

Er wordt samen met de docent een afspraak gemaakt voor een proefles.

Flexibel

Onze manier van lesgeven is flexibel. Zo kun je o.a. zowel wekelijks als sporadisch lessen inplannen met jouw docent.

Hoge kwaliteit

Heeft alleen docenten met een relevante opleiding (bv. Conservatorium), ervaring en, waar nodig, een VOG.

Slimme chat

Wij hebben een slim en makkelijk proces ontwikkeld voor het afspreken van lessen met jouw docent. Betaling zowel afspreken in de chat is allemaal online en via je telefoon te doen.

Neem contact met ons op

085 833 99 83

[email protected]

SMS/Whatsapp: 06 12 15 15 83


Deel het profiel van Jean-Clair op Facebook

Muziekonderwijs.nl | Gemaakt met liefde voor muziek | Musikk-undervisning.no | Musikundervisning.dk | MusicTutors.co.uk | Blog | Artikelen