Docenten in Piano, Delft

Voer in de zoekbalk je instrument en locatie in en vind een ervaren muziekdocent bij jou in de buurt

 • Vanaf 19,20 € De prijs is op basis van 20 lessen
 • Vanaf 19,20 € De prijs is op basis van 20 lessen
 • Vanaf 19,20 € De prijs is op basis van 20 lessen
 • Vanaf 14,40 € De prijs is op basis van 20 lessen
 • Vanaf 12,80 € De prijs is op basis van 20 lessen
 • Vanaf 19,20 € De prijs is op basis van 20 lessen
 • Vanaf 21,60 € De prijs is op basis van 20 lessen
 • Vanaf 21,60 € De prijs is op basis van 20 lessen
 • Vanaf 14,00 € De prijs is op basis van 20 lessen
 • Vanaf 14,40 € De prijs is op basis van 20 lessen
 • Vanaf 9,60 € De prijs is op basis van 20 lessen
 • Vanaf 12,00 € De prijs is op basis van 20 lessen

Piano als instrument

De piano is een populair instrument gespeeld door vele mensen, jong en oud. Het kan zowel gevonden worden in de huiskamer van een gezin als in de grote hal van een treinstation. Het is een snaarinstrument met vele toetsen. Elke toets is verbonden met een hamertje die op de bijbehorende snaar slaat, welke vervolgens een luide toon doet weerklinken. Wanneer men achtereenvolgend in een ritme op de toetsen slaat, komt er een melodie uit voort. De klankkast van de piano is erg belangrijk voor het geluid. Zonder klankkast zou het geluid nooit zo luid kunnen zijn. Deze kast is een ruimte gemaakt van, normaal gesproken, hout. Deze kast werkt in principe hetzelfde als een gitaar klankkast. De klassieke piano heeft twee of drie pedalen afhankelijk van wat men prefereert. Deze pedalen kunnen worden gebruikt om de tonen langer of korter te laten klinken. Wanneer men een toon kort wilt laten klinken, stapt hij op het pedaal welke de klinkende snaar stilzet. Hiermee stopt het geluid van deze snaar direct. De piano is een instrument dat je kan bespelen in een publieke setting als loungemuziek, of als aandachtstrekker eventueel in combinatie met zang.

Delft

De stad Delft is een van de mooiste toeristische steden in heel Nederland. Er is van alles te bezichtigen, van prachtige kerken met enorme orgels (zoals deze in de Maria van Jessekerk) tot brede grachten. In deze grachten varen zo nu en dan rondvaartboten rond. Er is uiteraard een groot aanbod van muziek te vinden in Delft, aangezien er ontelbaar vele restaurantjes en barretjes zijn waarvan vele livemuziek offeren, op meerdere avonden per week. Als je meer van de grotere evenementen houdt kun je hier ook terecht, er vinden namelijk vaak evenementen plaats op de Grote Markt. Hier komen veel bekende artiesten bij kijken. In 2018 tijdens koningsdag kwamen er onder meer Mr. Belt en Wezol, Johnny Gold en Jewelste.

Piano leren spelen met Muziekonderwijs

Veel mensen vinden het spannend of zelfs eng om het op zich te nemen om piano te leren spelen terwijl dit totaal niet nodig is! Het enige wat je hoeft te doen is een docent aan te klikken op Muziekonderwijs en de rest volgt gemakkelijk. Het zal blijken dat je dit al veel eerder had kunnen doen om jouw pianokennis en talent naar voren te brengen. Het is mogelijk om lessen van 30, 45 en 60 minuten te volgen, bij jou thuis of bij de gediplomeerde docent. Alle leeftijden kunnen hier terecht, en als je het interessant lijkt een cursus van 10, 20 of 25 lessen te volgen, kunt u hier 10% korting op krijgen. Heeft u nog vragen? Neem dan contact op met [email protected] of bel 085 833 99 83.

Muziekonderwijs docenten gezocht

Ben jij een docent op zoek naar leerlingen? Dan is deze sectie voor jou! Er wordt vooral gezocht naar docenten voor de populairste instrumenten; docenten voor gitaar, piano, viool, bas en cello. Docenten die alternatieve muziekinstrumenten leren zijn ook welkom uiteraard. Indien je een docent bent en zoekt naar leerlingen, neem dan gerust contact op met bovenstaande mail of het bovenstaande nummer.

FAQ


 • 1. Hoe begin ik?
 • 2. Ben je gebonden door het kopen van lessen of het creëren van een account?
 • 3. Waarom zijn er verschillende prijzen?
 • 4. Soorten lessen
 • 5. Lenen en huren van instrumenten
 • 6. Beginnen en oefenen?
 • 7. Kinderen
 • 8. Senioren

1. Hoe begin ik?

Het enige dat u hoeft te doen, is een rechtstreeks bericht sturen naar uw favoriete docent via zijn/haar profiel en de docent neemt binnen drie dagen contact met u op. Jij en je leraar maken dan een afspraak over de eerste les. Daarna kun je doorgaan met individuele losse lessen of een strippenkaart aan te schaffen.

2. Ben je gebonden door het kopen van lessen of het creëren van een account?

Na afloop van de eerste les met je docent, vindt de betaling plaats. De betaling vindt plaats via jouw profiel op de website. Al onze communicatie gebeurt via inloggen op onze website, wat voor alle partijen eenvoudiger en veiliger is. Zodra je een bericht verzendt naar een docent, wordt automatisch een niet-bindend studentenprofiel voor je aangemaakt. Het aanmaken van een studentenprofiel is tevens niet verplicht op lessen aan te schaffen.

Mochten er vragen zijn, kun je altijd onze klantenservice bellen tijdens de openingstijden.

3. Waarom zijn er verschillende prijzen?

Prijzen variëren van leraar tot leraar en weerspiegelen meestal het niveau van ervaring en vraag. De docenten stellen zelf de prijs in waar nodig. Een laag prijsniveau is daarom niet een indicator van lage anciënniteit.

4. Soorten lessen

Muziekonderwijs biedt op dit moment alleen losse lessen aan, maar houd de website in de gaten voor eventuele veranderingen hierin in de toekomst.

5. Lenen en huren van instrumenten

Het is helaas niet mogelijk om instrumenten te huren of te lenen via Muziekonderwijs. Echter hebben sommige docenten wel de nodige instrumenten en hoef je dus niet je eigen instrument aan te schaffen of mee te nemen. Dit wordt meestal weergegeven in hun docentenprofiel.

6. Beginnen en oefenen?

Muziekonderwijs biedt lessen op alle niveaus aan, en als je specifieke vragen hebt of als je op zoek bent naar een intensieve cursus in speciale theorieën of technieken, kunnen wij je helpen de juiste leraar te vinden. Dit geldt ook als je hulp zoekt bij het voorbereiden van de examens voor muziekconservering of muziekstudies, als je het formulier vóór een opname moet laten opschonen, of als je alleen ondersteuning wilt om een enkel nummer voor een speciale gebeurtenis uit te voeren.

7. Kinderen

Al onze trainers zijn gecertificeerd en zijn pedagogisch gekwalificeerd om kinderen les te geven en voldoen aan onze toelatingseisen voor een schoon en kinderveilig certificaat. Sommige leraren hebben echter een vereiste voor de minimumleeftijd van de studenten en in dat geval wordt dit aangegeven in hun docentenprofiel. Als je gedetailleerde vragen hebt over leeftijd en pedagogische methoden, kun je rechtstreeks contact opnemen met de docent door een niet-bindend studentenprofiel te maken.

8. Senioren

Is het 40 jaar geleden dat je voor het laatst een instrument in handen had en wil je het plezier van het spelen verfrissen? Ongeacht je vereisten, kunnen onze docenten je helpen opnieuw te beginnen en de vreugde en blijdschap van muziek opnieuw te ervaren.

Wij zijn Muziekonderwijs.nl - het grootste online platform voor muziekeducatie in Nederland

Muziekonderwijs.nl is het grootste landelijke online platform voor muziekeducatie, en biedt de hoogste kwaliteit muziekonderwijs aan. De laatste jaren hebben honderden van onze muziekdocenten kinderen, jongeren en volwassenen geholpen om hen verder te brengen in de muziek. Wij zijn overal te vinden in de Nederlandse steden en zien je graag op muziekonderwijs.nl voor meer muziek!


Aantal leerlingen

5.313

Aantal docenten

715

Aantal lessen

41.890

map

Muziekonderwijs.nl | Gemaakt met liefde voor muziek | Musikk-undervisning.no | Musikundervisning.dk | MusicTutors.co.uk | Blog | Artikelen | Founder