Pianoles in Delft. Vind vandaag de Muziekdocent die bij je past!
Vind de juiste docent door hieronder te zoeken

Hoge kwaliteit

Slimme chat

Flexibel

Pianoles Delft

Op zoek naar Pianoles in Delft? ✓ Muziekonderwijs.nl is het Grootste platform voor Muziekeducatie in NL ✓ De beste Kwaliteit Muziekonderwijs

Piano als instrument

De piano is een populair instrument gespeeld door vele mensen, jong en oud. Het kan zowel gevonden worden in de huiskamer van een gezin als in de grote hal van een treinstation. Het is een snaarinstrument met vele toetsen. Elke toets is verbonden met een hamertje die op de bijbehorende snaar slaat, welke vervolgens een luide toon doet weerklinken. Wanneer men achtereenvolgend in een ritme op de toetsen slaat, komt er een melodie uit voort. De klankkast van de piano is erg belangrijk voor het geluid. Zonder klankkast zou het geluid nooit zo luid kunnen zijn. Deze kast is een ruimte gemaakt van, normaal gesproken, hout. Deze kast werkt in principe hetzelfde als een gitaar klankkast. De klassieke piano heeft twee of drie pedalen afhankelijk van wat men prefereert. Deze pedalen kunnen worden gebruikt om de tonen langer of korter te laten klinken. Wanneer men een toon kort wilt laten klinken, stapt hij op het pedaal welke de klinkende snaar stilzet. Hiermee stopt het geluid van deze snaar direct. De piano is een instrument dat je kan bespelen in een publieke setting als loungemuziek, of als aandachtstrekker eventueel in combinatie met zang.

Delft

De stad Delft is een van de mooiste toeristische steden in heel Nederland. Er is van alles te bezichtigen, van prachtige kerken met enorme orgels (zoals deze in de Maria van Jessekerk) tot brede grachten. In deze grachten varen zo nu en dan rondvaartboten rond. Er is uiteraard een groot aanbod van muziek te vinden in Delft, aangezien er ontelbaar vele restaurantjes en barretjes zijn waarvan vele livemuziek offeren, op meerdere avonden per week. Als je meer van de grotere evenementen houdt kun je hier ook terecht, er vinden namelijk vaak evenementen plaats op de Grote Markt. Hier komen veel bekende artiesten bij kijken. In 2018 tijdens koningsdag kwamen er onder meer Mr. Belt en Wezol, Johnny Gold en Jewelste.

Piano leren spelen met Muziekonderwijs

Veel mensen vinden het spannend of zelfs eng om het op zich te nemen om piano te leren spelen terwijl dit totaal niet nodig is! Het enige wat je hoeft te doen is een docent aan te klikken op Muziekonderwijs en de rest volgt gemakkelijk. Het zal blijken dat je dit al veel eerder had kunnen doen om jouw pianokennis en talent naar voren te brengen. Het is mogelijk om lessen van 30, 45 en 60 minuten te volgen, bij jou thuis of bij de gediplomeerde docent. Alle leeftijden kunnen hier terecht, en als je het interessant lijkt een cursus van 10, 20 of 25 lessen te volgen, kunt u hier 10% korting op krijgen. Heeft u nog vragen? Neem dan contact op met info@muziekonderwijs.nl of bel 085 833 99 83.

Muziekonderwijs docenten gezocht

Ben jij een docent op zoek naar leerlingen? Dan is deze sectie voor jou! Er wordt vooral gezocht naar docenten voor de populairste instrumenten; docenten voor gitaar, piano, viool, bas en cello. Docenten die alternatieve muziekinstrumenten leren zijn ook welkom uiteraard. Indien je een docent bent en zoekt naar leerlingen, neem dan gerust contact op met bovenstaande mail of het bovenstaande nummer.

Muziekonderwijs.nl | Gemaakt met liefde voor muziek | Musikk-undervisning.no | Musikundervisning.dk | MusicTutors.co.uk | Blog