Online lessen in gitaar

Gitaar voor online lessen ✓ Leer online een gitaar bespelen ✓ Stuur vandaag nog een bericht naar één van onze beste online docenten van Nederland ✓ Muziekonderwijs.nl

 • Vanaf 19,24 - 24,05 euro per 30 min. De prijs is op basis van 20 lessen
 • Reageert in 13 uur. en 43 min.
  Vanaf 19,24 - 24,05 euro per 30 min. De prijs is op basis van 20 lessen
 • Vanaf 19,24 - 24,05 euro per 30 min. De prijs is op basis van 20 lessen
 • Vanaf 19,24 - 24,05 euro per 30 min. De prijs is op basis van 20 lessen
 • Vanaf 19,20 - 24,00 euro per 30 min. De prijs is op basis van 20 lessen
 • Reageert in 6 uur. en 19 min.
  Vanaf 19,24 - 24,05 euro per 30 min. De prijs is op basis van 20 lessen
 • Responstijd is 100+ hours
  Vanaf 16,88 - 21,10 euro per 30 min. De prijs is op basis van 20 lessen
 • Vanaf 11,25 - 14,06 euro per 20 min. De prijs is op basis van 20 lessen
 • Reageert in 2 uur. en 26 min.
  Vanaf 21,60 - 27,00 euro per 30 min. De prijs is op basis van 20 lessen
 • Reageert in 1 uur. en 6 min.
  Vanaf 21,60 - 27,00 euro per 30 min. De prijs is op basis van 20 lessen
 • Reageert in 2 uur. en 7 min.
  Vanaf 19,24 - 24,05 euro per 30 min. De prijs is op basis van 20 lessen
 • Reageert in 13 uur. en 11 min.
  Vanaf 19,24 - 24,05 euro per 30 min. De prijs is op basis van 20 lessen
online lessen in gitaar

Online gitaarles met Muziekonderwijs.nl

Wil je leren of nog beter worden in gitaar? Bij Muziekonderwijs.nl bieden we online gitaar lesgeven aan iedereen, ongeacht leeftijd of niveau. Onze professionele online gitaar -docenten hebben jarenlange ervaring met muziek - dus je bent verzekerd van hoge kwaliteit muziekles. Al onze docenten zijn gecertificeerd, wat betekent dat ze meerdere jaren ervaring hebben in het geven van muziekles, een relevante opleiding hebben en voldoen aan onze toelatingseisen.

Online gitaarles, wanneer het jou uitkomt!

Bij Muziekonderwijs.nl stemmen we jouw online gitaar lesgeven af op jouw behoeften en ambities. We hebben geen wachtlijsten, dus het is mogelijk om het hele jaar door te beginnen met de lessen. Onze bekwame docenten bieden zowel cursussen als flexibele sololessen aan, het lesgeven kan ofwel met de docent, in een bijbehorende oefenruimte, bij je thuis of online. Ga naar het docentenprofielen hierboven om te zien welke oplossingen er bestaan in online gitaar lessen.

Krijg tot 20% korting op gitaarlessen

Met een strippenkaart van Muziekonderwijs.nl kun je tot 20% besparen op online gitaar lessen. Onze strippenkaarten zijn verkrijgbaar met strippen voor 5, 10 of 20 lessen en geven 10%, 15% en 20% korting op je gitaar -lessen - dus als je meerdere lessen wil plannen, raden we je aan om een strippenkaart te kopen. Mails ons via: [email protected]

Hoe begin ik?

Bij Muziekonderwijs.nl hebben we het je gemakkelijk voor je gemaakt om aan de slag te gaan met online gitaar lessen. Het enige wat je hoeft te doen is een bericht sturen via het profiel van de gewenste docent, en gitaar docent neemt contact met je op. Je kunt een selectie van onze online gitaar docenten hierboven zien of zoeken naar een docent via onze zoekfunctie bovenaan.

Wie zijn jouw online gitaardocenten?

Op het docentenprofielen hierboven kun je lezen over de individuele online gitaar docenten. Wat elke docent met elkaar gemeen hebben is dat ze gecertificeerde professionele muzikanten zijn en dus vele jaren ervaring hebben met muziek en / of opgeleide muziekdocenten zijn. Je kunt er dus altijd gerust op zijn hoge kwaliteit online gitaar lessen te krijgen via Muziekonderwijs.nl. Op de profielen van de docent vind je meer informatie van de gitaar docent, inclusief een beschrijving van hun muzikale achtergrond en een overzicht van de instrumenten waarin ze les geven. Je kunt ook de aanbevelingen van andere gitaar leerlingen lezen en antwoorden vinden op verschillende praktische vragen over prijzen en geografische onderwijsgebieden.

Veelgestelde vragen


 • 1. Hoe begin ik?
 • 2. Ben je toegewijd aan kopen en opzetten?
 • 3. Waarom zijn de prijzen anders?
 • 4. Verhuur van instrument?
 • 5. Beginnen of oefenen?
 • 6. Kinderen
 • 7. Senioren

1. Hoe begin ik?

Het enige wat je hoeft te doen is een direct bericht sturen naar je favoriete docent via zijn / haar profiel, en de docent zal binnen een paar dagen contact met je opnemen. Wanneer jij en je docent het al eens zijn over de eerste les dan je kunt doorgaan met de aanschaf van losse lessen, een strippenkaart of een cursus.

2. Moet ik me vastleggen voordat ik online lessen uitprobeer?

Zodra jij je proefles met je docent hebt afgesproken, wordt er betaald via je profiel hier op de site. Al onze communicatie vindt plaats via het inloggen op onze website, wat voor alle partijen makkelijker en veiliger is. Daarom wordt de eerste keer dat je een bericht naar de docent stuurt automatisch een niet-bindend leerlingprofiel aangemaakt. Het aanmaken van het profiel verplicht je tot niets. Als je niet tevreden bent, hoef je de les niet te betalen. Je bent altijd welkom om contact met ons op te nemen wanneer je vragen hebt: [email protected]

3. Waarom zijn de prijzen anders?

Prijzen variëren per docent. De docenten bepalen zelf de prijs. Dit ligt aan verschillende zaken zoals de geografische ligging van waar de docent zich bevindt, de vraag of ervaring.

4. Verhuur van instrumenten?

Het is niet mogelijk instrumenten te huren of te lenen op Muziekonderwijs.nl, maar sommige docenten kunnen hierbij behulpzaam zijn. Neem gerust contact op met docenten, om te zien wat er mogelijk is.

5. Beginnen of oefenen?

Muziekonderwijs.nl biedt lessen op alle niveaus, en als je specifieke vragen hebt of op zoek bent naar een cursus in speciale theorieën of technieken, kunnen we je helpen de juiste docent te vinden. Dit geldt ook als je hulp en ondersteuning zoekt bij de voorbereiding op de toelatingsexamens aan het Conservatorium bijvoorbeeld.

6. Kinderen

Al onze docenten zijn gecertificeerd en educatief gekwalificeerd om kinderen les te geven. Sommige docenten geven echter alleen les vanaf een bepaalde minimumleeftijd van de leerling, in dat geval wordt dit vermeld op hun docentenprofiel. Als je vragen hebt over leeftijd en lesmethoden, kun je rechtstreeks contact opnemen met de docent door op zijn/haar profiel een bericht te sturen.

7. Senioren

Is het 40 jaar geleden dat u voor het laatst een instrument in uw hand had en heeft u eigenlijk al heel lang het idee om het muziek spelen weer op te pakken? Misschien heeft u altijd al de wens gehad om een instrument te leren spelen, maar heeft u er nooit iets mee gedaan? Ongeacht uw vereisten, onze docenten kunnen u helpen aan de slag te gaan en het plezier van muziek te ervaren!

Op zoek naar lessen op een ander instrument?

Als je de moed hebt om een ander instrument uit te proberen, bieden we online lessen aan op (bijna) alle instrumenten! Je kunt onze zoekfunctie gebruiken (docent zoeken) om al onze online docenten te bekijken voor een bepaald instrument, of je kunt kiezen uit onze meest populaire instrumenten hieronder:

 1. Online zang lessen
 2. Online piano lessen
 3. Online gitaar lessen
 4. Online bas lessen
 5. Online viool lessen
 6. Online muziekproductie lessen

Contact?

Als jij nog vragen hebt neem gerust contact met Muziekonderwijs.nl. Wij helpen je graag met het vinden van de juiste instrument of de juiste docent. Wij zijn bereikbaar op telefoon 085 833 99 83, whatsapp 06 12151583 of email [email protected]. Wij kijken ernaar uit!

Keer terug naar de voorpagina

Onze klanten houden van Muziekonderwijs.nl

"Ik volg sinds februari gitaarles bij Lennert Kemper via muziekonderwijs. De lessen zijn leuk, leerzaam en hebben ervoor gezorgd dat ik veel meer plezier in het gitaarspelen heb gekregen. Verder werkt de site makkelijk qua betalingen en rooster. Al met al ben ik heel erg te vreden met Lennert als docent!"

5 van 5

Joey Poot - Docent bij Muziekonderwijs.nl

Muziekonderwijs.nl | Gemaakt met liefde voor muziek | Musikk-undervisning.no | Musikundervisning.dk | MusicTutors.co.uk | Blog | Artikelen