Docenten in Klarinet, Groningen

Voer in de zoekbalk je instrument en locatie in en vind een ervaren muziekdocent bij jou in de buurt

  • Vanaf 14,40 € De prijs is op basis van 20 lessen

Leer klarinet spelen in Groningen

Wil jij klarinet leren spelen maar heb je moeite met het vinden van de perfecte leraar? Dan ben je bij ons bij het goede adres! Onze taak is leerlingen te koppelen aan een hoogkwalitatieve, professionele muziekleraar die begrijpt waar de leerling heen wilt en hoe die daar ook komt.

Een sterke kwalitatieve klarinetdocent in Groningen

Een sterke kwalitatieve klarinetleraar. Dit geldt vooral voor beginnende muzikanten. Beginnen met een goede basis die op een leuke en aansprekende manier overgebracht wordt, scheelt op lange termijn veel uren aan frustratie en tijd. Al onze docenten in Groningen zijn professioneel getraind en maken zelf ook muziek. Een leraar die professioneel is en zelf muziek maakt betekent echter niet dat zij ook goed les kunnen geven. Daarom zijn onze leraren ook communicatief vaardig en kunnen zij theorie, concepten en opdrachten op een duidelijke en simpele manier uitleggen. Dit doen zij gepaard met een hoog enthousiasme om de ervaring per leerling te personaliseren. Wij bij Muziekonderwijs.nl geloven dat wij het beste team aan docenten hebben in Groningen. Probeer het uit! Neem vandaag contact met één van onze klarinet leraren en wij sturen jou een voucher met 50% korting voor een les!

Wat is een klarinet?

De klarinet is een blaasinstrument dat bij de enkelriet instrumenten hoort. Klarinetten worden veel gebruikt bij houtblazers in harmonie- en symfonieorkesten. Een klarinet is een pijp die bijna cilindrisch is, met gaten erin. Deze gaten worden afgedekt met kleppen of met je vingers. Alle gaten zitten aan de voorkant van een klarinet, behalve het duimgat, dat precies aan de andere kant zit. Aan het uiteinde van een klarinet zit een kleine trechter, die voor meer klank zorgt. Klarinetten worden meestal van hout gemaakt, bij voorkeur van grenadille hout.

Wat kan een klarinet?

Het bereik van een klarinet is groter dan dat van alle andere houtblazers en is ook niet echt gelimiteerd. Hoe hoog of hoe laag je kunt spelen hangt er vanaf van hoe goed je bent in klarinet spelen. Je kunt daardoor altijd doorleren! Het bereik van de klarinet bestaat 3 registers, waarvan het laagste het chalumeau register is. Dit register bevat de eerste 1.5 octaaf van het bereik. Door de duim klep in te drukken kun je het klaroen register gebruiken, waardoor je nog 1.5 octaaf aan bereik hebt. Het hoogste, altissimo register, kun je met overblazen en speciale grepen bereiken.

Dagelijks oefenen!

Probeer elke dag tijd te vinden om te oefenen. Veel spelen betekent dat je beter wordt. Het gaat hier om de hoeveelheid die je speelt, niet om de lengte van de sessies. Probeer eerst 10 tot 15 minuten te oefenen per oefensessie. Naarmate je het meer onder de knie krijgt, kan je langere sessies hebben.

Professionele en betrouwbare leraren

Veiligheid en het beschermen van kinderen is bij ons van groot belang. Hierom vragen wij een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) waar het nodig is. Wij willen dat iedereen in onze community op een professionele manier gitaarles krijgt in een veilige en betrouwbare omgeving.

Heb ik mijn eigen klarinet nodig?

Het antwoord hierop is simpel. Ja! Onze leraren kunnen je adviseren over het type, de maat en misschien zelfs over het merk dat het beste bij jou past. De tweedehands markt zorgt ervoor dat klarinetten niet duur hoeven te zijn. Daarnaast zorgt een eigen instrument ervoor dat er geen excuses meer zijn om niet te oefenen!

De Krijger Muziek

De Krijger Muziek is opgericht in 2007. De winkel is in de afgelopen jaren uitgegroeid tot dé online muziekwinkel van Nederland. Zij hebben een aanbod dat bestaat uit meer dan 17.000 artikelen! Hun aanbod bestaat uit o.a.: elektrische gitaren, akoestische gitaren, basgitaren, versterkers, blaasinstrumenten, strijkinstrumenten, drums en groot aanbod aan gitaaronderdelen en snaren. De Krijgers Muziek biedt u degelijke, fraaie én goed geprijsde instrumenten en accessoires aan met een uitgebreide garantie. Ideaal om mee te beginnen maar ook zeer interessant voor de meer ervaren muzikanten!


Klik op de onderstaande afbeelding om naar de website te gaan!

Music All In

Wat in 1980 begon als kleine platenzaak in Noordwijkerhout, is inmiddels uitgegroeid tot één van de grootste muziekwinkels van de Benelux. Music All In is een klantgericht familiebedrijf. Je kan hier terecht voor al je blaasinstrumenten, gitaren, piano & toetsen, drums, percussie en strijkinstrumenten. Daarnaast verkoopt Music All-in ook Microfoons & koptelefoons en Pro Audio. Music All In gelooft in relatie, in lange termijn en in commitment. Daarom biedt Music All In alleen de beste service als ongekende garantievoorwaarden, een eigen transportdienst en eigen reparatie ateliers. Wij gaan tot het uiterste voor onze klanten. Samen veranderen betekent voor ons samen met klanten, leveranciers en medewerkers, verantwoordelijkheid nemen en bijdragen aan een betere toekomst.


Klik op de onderstaande afbeelding om naar de website te gaan!

Interesse in het leren van een ander instrument?

Wij bieden met trots een wijd aanbod aan verschillende instrumenten aan in Groningen. Neem een kijkje bij de onderstaande instrumenten.

  1. Gitaarles in Groningen
  2. Saxofoonles in Groningen
  3. Zangles in Groningen
  4. Drumles in Groningen

Als jij nog vragen hebt

Als jij nog vragen hebt neem gerust contact met Muziekonderwijs.nl. Wij helpen je graag met het vinden van de juiste instrument of de juiste docent. Wij zijn bereikbaar op telefoon 085 833 99 83, whatsapp 06 12151583 of email [email protected]. Wij kijken ernaar uit!

Keer terug naar de voorpagina

Onze klanten houden van Muziekonderwijs.nl

"Ik ben sinds april 2017 aangesloten als docent bij muziekonderwijs .nl en ik ben erg enthousiast over deze samenwerking! De communicatie verloopt altijd vlot en ze zijn altijd bereid om mij te helpen waar nodig. Muziekonderwijs .nl is een heel professioneel en klantvriendelijk bedrijf.!"

5 van 5

Frédérique Klooster - Docent bij Muziekonderwijs.nl

Muziekonderwijs.nl | Gemaakt met liefde voor muziek | Musikk-undervisning.no | Musikundervisning.dk | MusicTutors.co.uk | Blog | Artikelen | Founder