Docenten in Piano, Den Haag

Voer in de zoekbalk je instrument en locatie in en vind een ervaren muziekdocent bij jou in de buurt

 • Vanaf 21,60 € per 30 min.
  bespaar tot 20% met een strippenkaar
 • Vanaf 16,80 € per 30 min.
  bespaar tot 20% met een strippenkaar
 • Vanaf 18,00 € per 30 min.
  bespaar tot 20% met een strippenkaar
 • Vanaf 19,20 € per 30 min.
  bespaar tot 20% met een strippenkaar
 • Vanaf 19,20 € per 30 min.
  bespaar tot 20% met een strippenkaar
 • Vanaf 21,60 € per 30 min.
  bespaar tot 20% met een strippenkaar
 • Vanaf 16,80 € per 30 min.
  bespaar tot 20% met een strippenkaar
 • Vanaf 21,60 € per 30 min.
  bespaar tot 20% met een strippenkaar
 • Vanaf 19,20 € per 30 min.
  bespaar tot 20% met een strippenkaar
 • Vanaf 14,40 € per 30 min.
  bespaar tot 20% met een strippenkaar
 • Vanaf 21,60 € per 30 min.
  bespaar tot 20% met een strippenkaar
 • Vanaf 14,00 € per 30 min.
  bespaar tot 20% met een strippenkaar

Leer piano spelen in Den Haag

Heb jij altijd al gedroomd om piano te leren spelen? Je bent niet de enige. Elke dag horen wij verhalen vanuit het hele land over dat pianospelen altijd een ambitie is geweest, maar het leren ervan nooit aan te pas kwam. Of het nou komt door de piano’s die op de treinstations staan of door een optreden dat je gehoord hebt en dat je altijd is bijgebleven, piano spelen is je bijgebleven. Nou, misschien is vandaag de dag! Muziekonderwijs.nl heeft een geweldig team aan piano leraren samengesteld in Den Haag die gespecialiseerd zijn in het omtoveren van deze dromen tot waarheid. Neem een kijkje bij ons aanbod aan pianoleraren in Den Haag en neem je eerste les met 50% korting!

Een sterke kwalitatieve pianoleraar

Een sterke kwalitatieve pianoleraar. Dit geldt vooral voor beginnende pianisten. Beginnen met een goede basis die op een leuke en aansprekende manier overgebracht wordt, scheelt op lange termijn veel uren aan frustratie en tijd. Al onze pianoleraren in Den Haag zijn professioneel getraind en maken zelf ook muziek. Een leraar die professioneel is en zelf muziek maakt betekent echter niet dat zij ook goed les kunnen geven. Daarom zijn onze Haagse pianoleraren ook communicatief vaardig en kunnen zij theorie, concepten en opdrachten op een duidelijke en simpele manier uitleggen. Dit doen zij gepaard met een hoog enthousiasme om de ervaring per leerling te personaliseren. Wij bij Muziekonderwijs.nl geloven dat wij het beste team aan pianoleraren in Den Haag hebben. Probeer het uit! Neem vandaag contact op met één van onze pianoleraren in Den Haag en wij sturen jou een voucher met 50% korting voor een les!

Waarom de piano?

Voor velen is de piano het begin richting een muzikaal leven. Het is aangeraden dat elke muzikant de basis van de piano leert of de piano heeft als tweede instrument. Het is een instrument die muzikanten goed kan helpen met het begrijpen van muziektheorieën en noten lezen. Daarnaast leert de piano je akkoorden en melodieën tegelijkertijd. Dit betekent dat het op zichzelf goed klinkt, maar ook samen met andere instrumenten. De piano wordt in bijna alle genres gebruikt. Het is misschien wel het meest universele instrument van de wereld.

De piano is een percussie-instrument. De noten op een piano maken geluid wanneer een hamer de snaren in de kast raakt. De hamer zelf wordt in gang gezet wanneer de speler op een toets drukt. Op dezelfde manier kan de speler het volume van de noten bepalen, afhankelijk van hoe hard de toets wordt ingedrukt. De trillingen van de snaren worden vervolgens versterkt door wat een klankbord wordt genoemd. Het zangbord is een dun blad van hout in de piano. Nadat het klankbord het geluid heeft versterkt kan het menselijke oor dit geluid oppikken.Over het algemeen worden de tonen van een piano gemaakt doordat een hamer de snaren in de piano laat trillen. De hamer komt in beweging als de muzikant op de toetsen drukt. De kracht kan bepaald worden door de toetsen harder of zachter in te drukken. De trillingen van de snaren worden versterkt door de zogenaamde zangbodem, een dunne houten plaat in de piano. De versterking door de klankbodem maakt het mogelijk voor het menselijk oor om het geluid op te vangen. Er zijn verschillende soorten piano’s, zowel erg populaire als bijzondere types, allemaal met verschillende kenmerken. Er zijn veel stijlen en maten piano's, maar ze volgen allemaal dit sjabloon.

Pianoles voor kinderen in Den Haag

Voor veel mensen is de piano het eerste muziekinstrument dat zij aan hun kinderen voorstellen. Wij van Muziekonderwijs.nl vinden dit heel logisch. De piano is namelijk een instrument die in alle muziekstijlen terugkomt. De piano kan als solo instrument gespeeld worden maar ook als samenspel instrument. Daarnaast is het leren lezen van muzieknoten bij het spelen van piano een stapje uitdagender dan bij andere instrumenten. Bij normale instrumenten lees je 1 lijn aan noten, maar bij de piano lees je er twee. Dit maakt het leren lezen van noten voor andere instrumenten in de toekomst makkelijker! Het aanleren van muzieknoten lezen aan kinderen is geen makkelijke taak. Onze pianoleraren in Den Haag doen er daarom ook alles aan om dit op een leuke manier te doen. Zie het zelf, neem contact op met een pianoleraar en krijg 50% korting op de eerste les!

Welke piano moet ik hebben?

Er zijn 2 soorten piano’s. Je hebt digitale piano’s en akoestische piano’s. Digitale piano’s zijn licht en relatief goedkoop. Akoestische piano’s zijn zwaarder en een stuk duurder. Akoestische piano’s maken een natuurlijk en mooier geluid dan de digitale piano’s. Wij raden aan dat je als beginnend en gevorderd een digitale piano koopt. Zodra je over deze fases heen bent is het pas tijd om een akoestische piano te overwegen.

Dagelijks oefenen!

Probeer elke dag tijd te vinden om te oefenen. Veel spelen betekent dat je beter wordt. Het gaat hier om de hoeveelheid die je speelt, niet om de lengte van de sessies. Probeer eerst 10 tot 15 minuten te oefenen per oefensessie. Naarmate je het meer onder de knie krijgt, kan je langere sessies hebben.

Professionele en betrouwbare piano leraren

Veiligheid en het beschermen van kinderen is bij ons van groot belang. Hierom vragen wij een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) waar het nodig is. Wij willen dat iedereen is onze community op een professionele manier pianoles krijgt in een veilige en betrouwbare omgeving.

Heb ik mijn eigen piano nodig?

Op lange termijn is het antwoord ja. Het is mogelijk om te oefenen op piano’s van andere, alleen is het dan moeilijk om te kunnen oefenen wanneer je maar wilt. De piano is een instrument die je pas goed onder de knie krijgt als je veel oefent. De grootste problemen bij de aanschaf van een piano zijn prijs, ruimte en geluidsoverlast. Als de kosten een probleem zijn, probeer dan een tweedehands piano te vinden. Aan de andere kant behoudt een piano waarde als deze is goede staat blijft. Dit betekent dat de piano als een investering gezien kan worden. Als ruimte en geluidsoverlast een probleem zijn, neem dan een kijkje bij de digitale piano’s. Deze zijn vaak compact en hebben ook een koptelefoon aansluiting. Dat betekent geen geluidsoverlast!

Interesse in het leren van een ander instrument in Den Haag?

Wij bieden met trots een wijd aanbod aan verschillende instrumenten aan in Den Haag. Neem een kijkje bij de onderstaande instrumenten.

 1. Gitaarles in Den Haag
 2. Saxofoonles in Den Haag
 3. Zangles in Den Haag
 4. Drumles in Den Haag

FAQ


 • 1. Hoe begin ik?
 • 2. Ben je gebonden door het kopen van lessen of het creëren van een account?
 • 3. Waarom zijn er verschillende prijzen?
 • 4. Soorten lessen
 • 5. Lenen en huren van instrumenten
 • 6. Beginnen en oefenen?
 • 7. Kinderen
 • 8. Senioren

1. Hoe begin ik?

Het enige dat u hoeft te doen, is een rechtstreeks bericht sturen naar uw favoriete docent via zijn/haar profiel en de docent neemt binnen drie dagen contact met u op. Jij en je leraar maken dan een afspraak over de eerste les. Daarna kun je doorgaan met individuele losse lessen of een strippenkaart aan te schaffen.

2. Ben je gebonden door het kopen van lessen of het creëren van een account?

Na afloop van de eerste les met je docent, vindt de betaling plaats. De betaling vindt plaats via jouw profiel op de website. Al onze communicatie gebeurt via inloggen op onze website, wat voor alle partijen eenvoudiger en veiliger is. Zodra je een bericht verzendt naar een docent, wordt automatisch een niet-bindend studentenprofiel voor je aangemaakt. Het aanmaken van een studentenprofiel is tevens niet verplicht op lessen aan te schaffen.

Mochten er vragen zijn, kun je altijd onze klantenservice bellen tijdens de openingstijden.

3. Waarom zijn er verschillende prijzen?

Prijzen variëren van leraar tot leraar en weerspiegelen meestal het niveau van ervaring en vraag. De docenten stellen zelf de prijs in waar nodig. Een laag prijsniveau is daarom niet een indicator van lage anciënniteit.

4. Soorten lessen

Muziekonderwijs biedt op dit moment alleen losse lessen aan, maar houd de website in de gaten voor eventuele veranderingen hierin in de toekomst.

5. Lenen en huren van instrumenten

Het is helaas niet mogelijk om instrumenten te huren of te lenen via Muziekonderwijs. Echter hebben sommige docenten wel de nodige instrumenten en hoef je dus niet je eigen instrument aan te schaffen of mee te nemen. Dit wordt meestal weergegeven in hun docentenprofiel.

6. Beginnen en oefenen?

Muziekonderwijs biedt lessen op alle niveaus aan, en als je specifieke vragen hebt of als je op zoek bent naar een intensieve cursus in speciale theorieën of technieken, kunnen wij je helpen de juiste leraar te vinden. Dit geldt ook als je hulp zoekt bij het voorbereiden van de examens voor muziekconservering of muziekstudies, als je het formulier vóór een opname moet laten opschonen, of als je alleen ondersteuning wilt om een enkel nummer voor een speciale gebeurtenis uit te voeren.

7. Kinderen

Al onze trainers zijn gecertificeerd en zijn pedagogisch gekwalificeerd om kinderen les te geven en voldoen aan onze toelatingseisen voor een schoon en kinderveilig certificaat. Sommige leraren hebben echter een vereiste voor de minimumleeftijd van de studenten en in dat geval wordt dit aangegeven in hun docentenprofiel. Als je gedetailleerde vragen hebt over leeftijd en pedagogische methoden, kun je rechtstreeks contact opnemen met de docent door een niet-bindend studentenprofiel te maken.

8. Senioren

Is het 40 jaar geleden dat je voor het laatst een instrument in handen had en wil je het plezier van het spelen verfrissen? Ongeacht je vereisten, kunnen onze docenten je helpen opnieuw te beginnen en de vreugde en blijdschap van muziek opnieuw te ervaren.

Als jij nog vragen hebt

Als jij nog vragen hebt neem gerust contact met Muziekonderwijs.nl. Wij helpen je graag met het vinden van de juiste instument of de juiste docent. Wij zijn bereikbaar op telefoon 085 833 99 83, whatsapp 06 12151583 of email [email protected]. Wij kijken ernaar uit!

Keer terug naar de voorpagina

Onze klanten houden van Muziekonderwijs.nl

"Ik ben sinds april 2017 aangesloten als docent bij muziekonderwijs .nl en ik ben erg enthousiast over deze samenwerking! De communicatie verloopt altijd vlot en ze zijn altijd bereid om mij te helpen waar nodig. Muziekonderwijs .nl is een heel professioneel en klantvriendelijk bedrijf.!"

5 van 5

Frédérique Klooster - Docent bij Muziekonderwijs.nl

Muziekonderwijs.nl | Gemaakt met liefde voor muziek | Musikk-undervisning.no | Musikundervisning.dk | MusicTutors.co.uk | Blog | Artikelen | Founder