Dwarsfluit les in Delft

Wil je dwarsfluit les in Delft? Wij hebben ervaren dwarsfluit docenten in jouw regio! ✓ Muziekonderwijs.nl is het Grootste platform voor Muziekeducatie in NL

  • Vanaf 21,60 - 27,00 euro per 30 min. De prijs is op basis van 20 lessen
  • Vanaf 16,88 - 21,10 euro per 30 min. De prijs is op basis van 20 lessen
flute lessons

Dwarsfluit leren spelen in Delft

Wil je leren om dwarsfluit te spelen en woon je in Delft of omstreken? Of misschien speel je al en ben je op zoek naar lessen om je vaardigheden te verbeteren? Waarom zou je dan niet leren met een professionele en ervaren docent? Al onze docenten zijn bekwame en ervaren docenten en professionele muzikanten. Leren met een docent van hoge kwaliteit zorgt ervoor dat je snel vooruitgang boekt, wat je uiteindelijk tijd en frustratie bespaart.

De dwarsfluit als instrument

De dwarsfluit is een klassiek muziekinstrument en wordt meestal ‘fluit’ genoemd. Zijn naam heeft het te danken aan dat het dwars op de wordt geblazen. De dwarsfluit wordt bij het spelen dwars naar rechts gehouden. Van origine is de dwarsfluit van hout en in de steentijd zelfs van bot gemaakt. Tegenwoordig is de moderne variant van de dwarsfluit in de metalen uitvoering te vinden.

Professionele, betrouwbare docenten

Bij Muziekonderwijs werken we alleen met docenten die onze toewijding delen aan de hoogste normen voor veiligheid en bescherming van kinderen. U kunt erop vertrouwen dat elke docent het hoogst mogelijke niveau van achtergrondcontrole heeft. Bij Muziekonderwijs neem je muzieklessen waar je van kunt genieten en waarmee je snel vooruitgang zult boeken.

Interesse in het leren van een ander instrument in Delft?

Muziekonderwijs heeft leraren beschikbaar over het hele land. Ons team breidt de hele tijd uit en we zijn erg trots op onze professionele docenten. Bekijk hier de docenten bij jou in de buurt!

  1. Saxofoon lessen in Delft
  2. Piano lessen in Delft
  3. Zang lessen in Delft
  4. Drum lessen in Delft

Contact?

Als jij nog vragen hebt neem gerust contact met Muziekonderwijs.nl. Wij helpen je graag met het vinden van de juiste instrument of de juiste docent. Wij zijn bereikbaar op telefoon 085 833 99 83, whatsapp 06 12151583 of email [email protected]. Wij kijken ernaar uit!

Keer terug naar de voorpagina

Onze klanten houden van Muziekonderwijs.nl

"Ik volg sinds februari gitaarles bij Lennert Kemper via muziekonderwijs. De lessen zijn leuk, leerzaam en hebben ervoor gezorgd dat ik veel meer plezier in het gitaarspelen heb gekregen. Verder werkt de site makkelijk qua betalingen en rooster. Al met al ben ik heel erg te vreden met Lennert als docent!"

5 van 5

Joey Poot - Leerling bij Muziekonderwijs.nl

Muziekonderwijs.nl | Gemaakt met liefde voor muziek | Musikk-undervisning.no | Musikundervisning.dk | MusicTutors.co.uk | Blog | Artikelen