Wil je ook online lessen?
Dit jaar hebben duizenden leerlingen genoten van online muziekles via ons online portal op Muziekonderwijs.nl.

Je kunt elk apparaat dat geschikt is voor internet gebruiken en daar is geen dure apparatuur voor nodig!
Veel van onze leerlingen zeggen dat ze zelfs sneller vooruitgang boeken als ze online leren.

Nog niet overtuigd?
Je kunt nu profiteren van onze aanbieding voor de eerste online les van 30 minuten, voor de helft van de prijs!

Bekijk ons aanbod van docenten die ook online les aanbieden

Leer produceren met Logic Pro

Wil jij Logic Pro leren maar heb je moeite met het vinden van de perfecte leraar? Dan ben je bij ons bij het goede adres! Onze taak is leerlingen te koppelen aan een hoogkwalitatieve, professionele muziekleraar die begrijpt waar de leerling heen wilt en hoe die daar ook komt.

Een sterke kwalitatieve Logic Pro docent

Een sterke kwalitatieve Logic Pro leraar. Dit geldt vooral voor beginnende producenten. Beginnen met een goede basis die op een leuke en aansprekende manier overgebracht wordt, scheelt op lange termijn veel uren aan frustratie en tijd. Al onze docenten zijn professioneel getraind en produceren zelf ook muziek. Een leraar die professioneel is en zelf muziek produceert betekent echter niet dat zij ook goed les kunnen geven. Daarom zijn onze leraren ook communicatief vaardig en kunnen zij theorie, concepten en opdrachten op een duidelijke en simpele manier uitleggen. Dit doen zij gepaard met een hoog enthousiasme om de ervaring per leerling te personaliseren. Wij bij Muziekonderwijs.nl geloven dat wij het beste team aan docenten hebben. Probeer het uit! Neem vandaag contact met één van leraren en wij sturen jou een voucher met 50% korting voor een les!

Dagelijks oefenen

Probeer elke dag tijd te vinden om te oefenen. Veel oefenen betekent dat je meer en meer onder de knie zult krijgen van de software.

Professionele en betrouwbare leraren

Veiligheid en het beschermen van kinderen is bij ons van groot belang. Hierom vragen wij een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) waar het nodig is. Wij willen dat iedereen in onze community op een professionele manier gitaarles krijgt in een veilige en betrouwbare omgeving.

Heb ik mijn eigen software nodig?

Het antwoord hierop is simpel. Ja! Om veel te kunnen oefenen, ook in je vrije tijd, is het van belang dat je beschikt over jouw eigen software. Goed worden in produceren begint bij het begrijpen van de software. Als je deze volledig onder de knie hebt kan je veel meer dan als jij de software niet goed begrijpt. De software goed begrijpen lukt pas wanneer je er veel mee experimenteert. Daarom is het van belang dat je jouw eigen software aanschaft.

Interesse in het leren van andere software?

Wij bieden met trots een wijd aanbod aan verschillende instrumenten aan in Nederland. Neem een kijkje bij de onderstaande software.

  1. Cubase
  2. Ableton

Als jij nog vragen hebt

Als jij nog vragen hebt neem gerust contact met Muziekonderwijs.nl. Wij helpen je graag met het vinden van de juiste instrument of de juiste docent. Wij zijn bereikbaar op telefoon 085 833 99 83, whatsapp 06 12151583 of email [email protected]. Wij kijken ernaar uit!

Keer terug naar de voorpagina

Onze klanten houden van Muziekonderwijs.nl

"Ik ben sinds april 2017 aangesloten als docent bij muziekonderwijs .nl en ik ben erg enthousiast over deze samenwerking! De communicatie verloopt altijd vlot en ze zijn altijd bereid om mij te helpen waar nodig. Muziekonderwijs .nl is een heel professioneel en klantvriendelijk bedrijf.!"

5 van 5

Frédérique Klooster - Docent bij Muziekonderwijs.nl

Muziekonderwijs.nl | Gemaakt met liefde voor muziek | Musikk-undervisning.no | Musikundervisning.dk | MusicTutors.co.uk | Blog | Artikelen | Founder