Wil je ook online lessen?
Dit jaar hebben duizenden leerlingen genoten van online muziekles via ons online portal op Muziekonderwijs.nl.

Je kunt elk apparaat dat geschikt is voor internet gebruiken en daar is geen dure apparatuur voor nodig!
Veel van onze leerlingen zeggen dat ze zelfs sneller vooruitgang boeken als ze online leren.

Nog niet overtuigd?
Je kunt nu profiteren van onze aanbieding voor de eerste online les van 30 minuten, voor de helft van de prijs!

Bekijk ons aanbod van docenten die ook online les aanbieden

Leer klarinet spelen in Arnhem

Wil jij klarinet leren spelen maar heb je moeite met het vinden van de perfecte leraar? Dan ben je bij ons bij het goede adres! Onze taak is leerlingen te koppelen aan een hoogkwalitatieve, professionele muziekleraar die begrijpt waar de leerling heen wilt en hoe die daar ook komt.

Een sterke kwalitatieve klarinetdocent in Arnhem

Een sterke kwalitatieve klarinetleraar. Dit geldt vooral voor beginnende muzikanten. Beginnen met een goede basis die op een leuke en aansprekende manier overgebracht wordt, scheelt op lange termijn veel uren aan frustratie en tijd. Al onze docenten in Arnhem zijn professioneel getraind en maken zelf ook muziek. Een leraar die professioneel is en zelf muziek maakt betekent echter niet dat zij ook goed les kunnen geven. Daarom zijn onze leraren ook communicatief vaardig en kunnen zij theorie, concepten en opdrachten op een duidelijke en simpele manier uitleggen. Dit doen zij gepaard met een hoog enthousiasme om de ervaring per leerling te personaliseren. Wij bij Muziekonderwijs.nl geloven dat wij het beste team aan docenten hebben in Arnhem. Probeer het uit! Neem vandaag contact met één van onze klarinet leraren en wij sturen jou een voucher met 50% korting voor een les!

Wat is een klarinet?

De klarinet is een blaasinstrument dat bij de enkelriet instrumenten hoort. Klarinetten worden veel gebruikt bij houtblazers in harmonie- en symfonieorkesten. Een klarinet is een pijp die bijna cilindrisch is, met gaten erin. Deze gaten worden afgedekt met kleppen of met je vingers. Alle gaten zitten aan de voorkant van een klarinet, behalve het duimgat, dat precies aan de andere kant zit. Aan het uiteinde van een klarinet zit een kleine trechter, die voor meer klank zorgt. Klarinetten worden meestal van hout gemaakt, bij voorkeur van grenadille hout.

Wat kan een klarinet?

Het bereik van een klarinet is groter dan dat van alle andere houtblazers en is ook niet echt gelimiteerd. Hoe hoog of hoe laag je kunt spelen hangt er vanaf van hoe goed je bent in klarinet spelen. Je kunt daardoor altijd doorleren! Het bereik van de klarinet bestaat 3 registers, waarvan het laagste het chalumeau register is. Dit register bevat de eerste 1.5 octaaf van het bereik. Door de duim klep in te drukken kun je het klaroen register gebruiken, waardoor je nog 1.5 octaaf aan bereik hebt. Het hoogste, altissimo register, kun je met overblazen en speciale grepen bereiken.

Dagelijks oefenen!

Probeer elke dag tijd te vinden om te oefenen. Veel spelen betekent dat je beter wordt. Het gaat hier om de hoeveelheid die je speelt, niet om de lengte van de sessies. Probeer eerst 10 tot 15 minuten te oefenen per oefensessie. Naarmate je het meer onder de knie krijgt, kan je langere sessies hebben.

Professionele en betrouwbare leraren

Veiligheid en het beschermen van kinderen is bij ons van groot belang. Hierom vragen wij een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) waar het nodig is. Wij willen dat iedereen in onze community op een professionele manier gitaarles krijgt in een veilige en betrouwbare omgeving.

Heb ik mijn eigen klarinet nodig?

Het antwoord hierop is simpel. Ja! Onze leraren kunnen je adviseren over het type, de maat en misschien zelfs over het merk dat het beste bij jou past. De tweedehands markt zorgt ervoor dat klarinetten niet duur hoeven te zijn. Daarnaast zorgt een eigen instrument ervoor dat er geen excuses meer zijn om niet te oefenen!

Interesse in het leren van een ander instrument?

Wij bieden met trots een wijd aanbod aan verschillende instrumenten aan in Arnhem. Neem een kijkje bij de onderstaande instrumenten.

  1. Gitaarles in Arnhem
  2. Saxofoonles in Arnhem
  3. Zangles in Arnhem
  4. Drumles in Arnhem

Als jij nog vragen hebt

Als jij nog vragen hebt neem gerust contact met Muziekonderwijs.nl. Wij helpen je graag met het vinden van de juiste instrument of de juiste docent. Wij zijn bereikbaar op telefoon 085 833 99 83, whatsapp 06 12151583 of email [email protected]. Wij kijken ernaar uit!

Keer terug naar de voorpagina

Onze klanten houden van Muziekonderwijs.nl

"Ik ben sinds april 2017 aangesloten als docent bij muziekonderwijs .nl en ik ben erg enthousiast over deze samenwerking! De communicatie verloopt altijd vlot en ze zijn altijd bereid om mij te helpen waar nodig. Muziekonderwijs .nl is een heel professioneel en klantvriendelijk bedrijf.!"

5 van 5

Frédérique Klooster - Docent bij Muziekonderwijs.nl

Muziekonderwijs.nl | Gemaakt met liefde voor muziek | Musikk-undervisning.no | Musikundervisning.dk | MusicTutors.co.uk | Blog | Artikelen | Founder