Vind de juiste docent door hieronder te zoeken

Hoge kwaliteit

Slimme chat

Flexibel

Pianoles in Alphen aan den Rijn

Op zoek naar een pianodocent in Alphen aan den Rijn? ✓ Muziekonderwijs.nl is het Grootste platform voor Muziekeducatie ✓ De beste Kwaliteit Muziekonderwijs

Pianoles in Alphen aan den Rijn

In Alphen aan den Rijn bieden wij ook flexibele pianolessen aan. Een proefles is gratis en als je dan verder wilt gaan met lessen, kan dat met losse lessen of strippenkaarten met meerdere lessen.

Wat kan ik leren?

Ongeacht leeftijd en niveau kunnen de pianodocenten van Muziekonderwijs.nl jou helpen. De lessen zijn voor kinderen, jongeren en volwassenen. Onze docenten kijken naar jouw niveau, ambities en wensen. In principe is helemaal aan jou hoeveel je wilt leren. In de eerste les hebben jullie het over de verwachtingen en wensen – en jullie gaan samen een plan maken. Als je beginner bent, krijg je een introductie van de piano. Je leert bijv. noten lezen, technieken, akkoorden, etc. Je gaat ook verschillende liedjes spelen en met gehoorleer en muziektheorie werken.

Waar, wanneer en hoeveel?

Onze docenten bieden lessen aan bij de leerling, bij de docent of in een repetitieruimte. Deze informatie is te vinden op de profiel van de docent. Wij werken niet met lesseizoen en wij hebben geen wachtlijsten, dus je kan beginnen en stoppen wanneer het jou uitkomt. Jij bepaalt dus wanneer je les wilt en hoe lang. De prijzen staan op de profiel van de docent.

Als je vragen hebt, mag je ons altijd bellen of mailen.

Muziekonderwijs.nl | Gemaakt met liefde voor muziek | Musikk-undervisning.no | Musikundervisning.dk | MusicTutors.co.uk | Blog