Voldoen Tanja R.

Om

Instrument
Piano, Muziektheorie, Muziektheorie
Plaats
Online. Alphen aan Den Rijn.
Reactietijd
15 uur. en 6 min.

Over Tanja R.

Tanja Ruisch is afgestudeerd aan het Conservatorium voor Docerend Musicus en tevens Uitvoerend Musicus (Solist) Klassiek Piano.

Pianoles voor beginners en bevorderden van alle leeftijden
- Alle leeftijden tussen 5 jaar en 80 jaar
- Klassiek en alle stijlen die je leuk vind
- Theorieles
- Mogelijkheid tot meedoen met Landelijke Graadexamens Piano

De pianolessen worden gegeven bij mij thuis in Alphen aan den Rijn, gegeven op een Yamaha vleugel aan kinderen en volwassenen in leeftijd variërend van 5 t/m 82 jaar. Dit doe ik al jarenlang met veel plezier!
Naast het aanleren van een goede pianotechniek besteed ik ook zeer veel aandacht aan ontwikkeling van muzikaliteit. Menigeen blijkt muzikaler te kunnen spelen dan zelf voor mogelijk gehouden!
Het notenschrift hoef je niet van te voren al te kennen, dit leer je eenvoudig tijdens de pianolessen, dus spelenderwijs. Tijdens de lessen leer ik je hóe je het beste kunt studeren, waardoor de vorderingen 3x sneller gaan.

De pianolessen worden aangepast aan het niveau en ambitie van de leerlingen. Mijn doelstelling in het algemeen om binnen een zo kort mogelijke tijd zo mogelijk er uit te halen. Uiteraard wordt het aan elke leerling afzonderlijk aangepast aan wensen en kunnen. Dit alles in een ontspannen, positieve sfeer met humor.
Vanaf elk niveau kun je instappen, vanaf absolute beginner tot zeer vergevorderde. Voorbereiding voor toelatingsexamen tot het Conservatorium behoort ook tot de mogelijkheden.

Voor beginners maak ik gebruik van Pianoles Methoden om een goede basis te creëren. Daarnaast en daarna doen we alles wat jij leuk vindt en geef ik altijd passend advies.

Voor sommige leerlingen kan het een extra motivatie en stimulans zijn om doelen te stellen binnen een bepaalde tijdsperiode. Tijdens de lessen kunnen we dan een plan van aanpak bespreken en naar dit doel toewerken.
Dit kan ook op een officiële manier middels landelijke Piano-Examens.
Deze worden georganiseerd door EPTA (European Piano Teachers Organisation).
Vanwege mijn lidmaatschap is het mogelijk voor leerlingen hieraan deel te nemen!

Door mijn lidmaatschap bij Epta Nederland (European Piano Teachers Association) blijf ik up-to-date van alle ontwikkelingen op gebied van pianolessen.

Graag tot ziens!

Vanaf 41,60 EUR / 30 min.

De prijs is inclusief 20% korting op een strippenkaart.

Locatie

  • Online

    De lessen worden online gegeven in onze OnlineClassRoom

    Bij docent

    2405ZE Alphen aan Den Rijn

Tanja er SuperTeacher

Snelle reactie

De muzikant reageert gemiddeld binnen 48 uur op een nieuwe aanvraag van een leerling

Persoonlijke video

De muzikant heeft op zijn docenten-profiel een presentatievideo van zichzelf geupload

Hoge inzet

Van een SuperTeacher wordt verwacht dat deze goed is in het motiveren van leerlingen en dat deze in staat is de leerling voor langere tijd aan zich te binden.

Vanaf 41,60 EUR / 30 min.

De prijs is inclusief 20% korting op een strippenkaart.

Vergelijkbare docenten

...