Docenten in Harp, Rotterdam

Voer in de zoekbalk je instrument en locatie in en vind een ervaren muziekdocent bij jou in de buurt

 • Vanaf 19,20 € De prijs is op basis van 20 lessen
girl playing the harp

Harp leren spelen

Wil je harp leren spelen? Of misschien bespeel je dit instrument al en ben je op zoek naar harp lessen om je vaardigheden te verbeteren? Waarom dan niet leren met een ervaren, toegewijde leraar? Al onze docenten zijn bekwame, professionele docenten en professionele muzikanten. Leren met een professionele docent zorgt ervoor dat je snel voortgang boekt.

Professionele, betrouwbare harp docenten

Bij Muziekonderwijs zorgen we ervoor dat al onze docenten professionals zijn en ervaring hebben met lesgeven. Bescherming van het kind is iets dat ons aan het hart ligt en we doen er alles aan om veilige lessen van hoge kwaliteit te kunnen leveren die voor iedereen toegankelijk zijn.

Waar wil je een ander instrument leren spelen?

Muziekonderwijs heeft geweldige leraren beschikbaar door heel Nederland en wij blijven groeien. Neem een kijkje hieronder voor het aanbod in verschillende instrumenten in Rotterdam:

 1. Saxofoon lessen in Rotterdam
 2. Piano lessen in Rotterdam
 3. Drumlessen in Rotterdam
 4. Gitaarlessen Utrecht

Heb ik mijn eigen harp nodig?

Het is belangrijk dat beschikt over een harp om tussen de lessen door te kunnen oefenen. We raden aan wat onderzoek te doen en je leraar om advies te vragen. Het kopen van een harp is heel persoonlijk en je moet er een vinden met een geluid waar je van houdt, maar het is ook de moeite waard om het als een investering te beschouwen. Je kunt ook advies vragen aan muziekwinkels of dealers, maar het is belangrijk om te onthouden dat ze niet onpartijdig zijn - ze maken winst als ze je kunnen overtuigen om hun producten te kopen, en er is geen garantie voor kwaliteit of conditie! Het kan ook nuttig zijn om advies te vragen aan een harp bouwer die de harp maakt en repareert - ze hebben de neiging zeer goed geïnformeerd te zijn over verschillende vioolmerken, wat ze op bepaalde leeftijden waard zijn enz. Anders dan de markt van veel instrumenten, kunnen tweedehands harpen eigenlijk veel duurder zijn en van betere kwaliteit zijn. Raak echter niet verstrikt in het tijdperk van een instrument als je niets weet over het merk of de kwaliteit - een oude harp is niet per definitie een goede harp.

FAQ


 • 1. Hoe begin ik?
 • 2. Ben je gebonden door het kopen van lessen of het creëren van een account?
 • 3. Waarom zijn er verschillende prijzen?
 • 4. Soorten lessen
 • 5. Lenen en huren van instrumenten
 • 6. Beginnen en oefenen?
 • 7. Kinderen
 • 8. Senioren

1. Hoe begin ik?

Het enige dat u hoeft te doen, is een rechtstreeks bericht sturen naar uw favoriete docent via zijn/haar profiel en de docent neemt binnen drie dagen contact met u op. Jij en je leraar maken dan een afspraak over de eerste les. Daarna kun je doorgaan met individuele losse lessen of een strippenkaart aan te schaffen.

2. Ben je gebonden door het kopen van lessen of het creëren van een account?

Na afloop van de eerste les met je docent, vindt de betaling plaats. De betaling vindt plaats via jouw profiel op de website. Al onze communicatie gebeurt via inloggen op onze website, wat voor alle partijen eenvoudiger en veiliger is. Zodra je een bericht verzendt naar een docent, wordt automatisch een niet-bindend studentenprofiel voor je aangemaakt. Het aanmaken van een studentenprofiel is tevens niet verplicht op lessen aan te schaffen.

Mochten er vragen zijn, kun je altijd onze klantenservice bellen tijdens de openingstijden.

3. Waarom zijn er verschillende prijzen?

Prijzen variëren van leraar tot leraar en weerspiegelen meestal het niveau van ervaring en vraag. De docenten stellen zelf de prijs in waar nodig. Een laag prijsniveau is daarom niet een indicator van lage anciënniteit.

4. Soorten lessen

Muziekonderwijs biedt op dit moment alleen losse lessen aan, maar houd de website in de gaten voor eventuele veranderingen hierin in de toekomst.

5. Lenen en huren van instrumenten

Het is helaas niet mogelijk om instrumenten te huren of te lenen via Muziekonderwijs. Echter hebben sommige docenten wel de nodige instrumenten en hoef je dus niet je eigen instrument aan te schaffen of mee te nemen. Dit wordt meestal weergegeven in hun docentenprofiel.

6. Beginnen en oefenen?

Muziekonderwijs biedt lessen op alle niveaus aan, en als je specifieke vragen hebt of als je op zoek bent naar een intensieve cursus in speciale theorieën of technieken, kunnen wij je helpen de juiste leraar te vinden. Dit geldt ook als je hulp zoekt bij het voorbereiden van de examens voor muziekconservering of muziekstudies, als je het formulier vóór een opname moet laten opschonen, of als je alleen ondersteuning wilt om een enkel nummer voor een speciale gebeurtenis uit te voeren.

7. Kinderen

Al onze trainers zijn gecertificeerd en zijn pedagogisch gekwalificeerd om kinderen les te geven en voldoen aan onze toelatingseisen voor een schoon en kinderveilig certificaat. Sommige leraren hebben echter een vereiste voor de minimumleeftijd van de studenten en in dat geval wordt dit aangegeven in hun docentenprofiel. Als je gedetailleerde vragen hebt over leeftijd en pedagogische methoden, kun je rechtstreeks contact opnemen met de docent door een niet-bindend studentenprofiel te maken.

8. Senioren

Is het 40 jaar geleden dat je voor het laatst een instrument in handen had en wil je het plezier van het spelen verfrissen? Ongeacht je vereisten, kunnen onze docenten je helpen opnieuw te beginnen en de vreugde en blijdschap van muziek opnieuw te ervaren.

Contact?

Als jij nog vragen hebt neem gerust contact met Muziekonderwijs.nl. Wij helpen je graag met het vinden van de juiste instrument of de juiste docent. Wij zijn bereikbaar op telefoon 085 833 99 83, whatsapp 06 12151583 of email [email protected]. Wij kijken ernaar uit!

Keer terug naar de voorpagina

Onze klanten houden van Muziekonderwijs.nl

"Ik ben sinds april 2017 aangesloten als docent bij muziekonderwijs .nl en ik ben erg enthousiast over deze samenwerking! De communicatie verloopt altijd vlot en ze zijn altijd bereid om mij te helpen waar nodig. Muziekonderwijs .nl is een heel professioneel en klantvriendelijk bedrijf!"

5 van 5

Joey Poot - Leerling bij Muziekonderwijs.nl

Muziekonderwijs.nl | Gemaakt met liefde voor muziek | Musikk-undervisning.no | Musikundervisning.dk | MusicTutors.co.uk | Blog | Artikelen | Founder