Docenten in Rijswijk

Voer in de zoekbalk je instrument en locatie in en vind een ervaren muziekdocent bij jou in de buurt

 • Vanaf 19,20 € De prijs is op basis van 20 lessen
 • Vanaf 19,20 € De prijs is op basis van 20 lessen
 • Vanaf 19,20 € De prijs is op basis van 20 lessen
 • Vanaf 16,80 € De prijs is op basis van 20 lessen
 • Vanaf 14,40 € De prijs is op basis van 20 lessen
 • Vanaf 12,80 € De prijs is op basis van 20 lessen
 • Vanaf 19,20 € De prijs is op basis van 20 lessen
 • Vanaf 19,20 € De prijs is op basis van 20 lessen
 • Vanaf 12,80 € De prijs is op basis van 20 lessen
 • Vanaf 19,20 € De prijs is op basis van 20 lessen
 • Vanaf 14,40 € De prijs is op basis van 20 lessen
 • Vanaf 12,80 € De prijs is op basis van 20 lessen

Muziekles in Rijswijk

Wil jij muziek leren spelen maar heb je moeite met het vinden van de perfecte leraar? Dan ben je bij ons bij het goede adres! Onze taak is leerlingen te koppelen aan een hoog kwalitatieve, professionele muziekleraar die begrijpt waar de leerling heen wilt en hoe die daar ook komt.

Een sterke kwalitatieve muziekleraar

Een sterke kwalitatieve muziekleraar. Dit geldt vooral voor beginnende muzikanten. Beginnen met een goede basis die op een leuke en aansprekende manier overgebracht wordt, scheelt op lange termijn veel uren aan frustratie en tijd. Al onze muziekleraren in Rijswijk zijn professioneel getraind en maken zelf ook muziek. Een leraar die professioneel is en zelf muziek maakt betekent echter niet dat zij ook goed les kunnen geven. Daarom zijn onze Haagse muziekleraren ook communicatief vaardig en kunnen zij theorie, concepten en opdrachten op een duidelijke en simpele manier uitleggen. Dit doen zij gepaard met een hoog enthousiasme om de ervaring per leerling te personaliseren. Wij bij Muziekonderwijs.nl geloven dat wij het beste team aan muziekleraren in Rijswijk hebben. Probeer het uit! Neem vandaag contact met één van onze muziekleraren op in Rijswijk en wij sturen jou een voucher met 50% korting voor een les!

Professionele en betrouwbare muziekleraren

Veiligheid en het beschermen van kinderen is bij ons van groot belang. Hierom vragen wij een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) waar het nodig is. Wij willen dat iedereen in onze community op een professionele manier muziekles krijgt in een veilige en betrouwbare omgeving.

Heb ik mijn eigen muziekinstrument nodig?

Het antwoord hierop is simpel. Ja! Onze leraren kunnen je adviseren over het type, de maat en misschien zelfs over het merk dat het beste bij jou past. De tweedehands markt zorgt ervoor dat instrumenten niet duur hoeven te zijn. Daarnaast zorgt een eigen instrument ervoor dat er geen excuses meer zijn om niet te oefenen!

Atelier Pfeiffer

Atelier Pfeiffer is één van de oudste nog bestaande muziekwinkels van Nederland. In 1928 opgericht door de Oostenrijkse immigrant Josef Pfeiffer. Het bestaat dus al ruim 80 jaar! Na het overlijden van zijn vader heeft Ruud Pfeiffer het atelier voortgezet. Ruud heeft Atelier Pfeiffer in die jaren gemaakt tot wat het is. Al vrij snel na de voortzetting, was Atelier Pfeiffer dé winkel waar je moest zijn als blaas muzikant. Dit kwam door de zeer hoge kwaliteit van repareren, onderhoud en troubleshooting wat Ruud in de vingers had. De continuïteit van Atelier Pfeiffer werd verzekerd toen Marcel Schot van Music all in Noordwijk, naar Rijswijk verhuisde om daar het hoge level van vakmanschap te leren van Ruud. De twee hebben jarenlang samengewerkt en in opvolging van Ruud, heeft Marcel het vakmanschap overgenomen en is een bekende naam in de Brass wereld en adviseert en repareert voor binnen- en buitenlandse orkesten en artiesten. Na het pensioen van Ruud heeft Marcel, inmiddels bijgestaan door Heiko Ebner het stokje overgenomen en samen hebben ze Atelier Pfeiffer door ontwikkeld tot misschien wel het beste koperblaas atelier van Nederland. Met extra nadruk en specialisme op trompet en trombone. Atelier Pfeiffer is sinds 1 Januari 2017 zelfstandig geworden.


Klik op de onderstaande afbeelding om naar de website te gaan!

Interesse in het leren van de instrumenten in Rijswijk?

Wij bieden met trots een wijd aanbod aan verschillende instrumenten aan in Rijswijk. Neem een kijkje bij de onderstaande instrumenten.

 1. Saxofoonles in Rijswijk
 2. Pianoles in Rijswijk
 3. Zangles in Rijswijk
 4. Gitaarles in Rijswijk

Als jij nog vragen hebt

Als jij nog vragen hebt neem gerust contact met Muziekonderwijs.nl. Wij helpen je graag met het vinden van de juiste instrument of de juiste docent. Wij zijn bereikbaar op telefoon 085 833 99 83, whatsapp 06 12151583 of email [email protected]. Wij kijken ernaar uit!

Keer terug naar de voorpagina

Onze klanten houden van Muziekonderwijs.nl

"Ik ben sinds april 2017 aangesloten als docent bij muziekonderwijs .nl en ik ben erg enthousiast over deze samenwerking! De communicatie verloopt altijd vlot en ze zijn altijd bereid om mij te helpen waar nodig. Muziekonderwijs .nl is een heel professioneel en klantvriendelijk bedrijf.!"

5 van 5

Frédérique Klooster - Docent bij Muziekonderwijs.nl

Muziekonderwijs.nl | Gemaakt met liefde voor muziek | Musikk-undervisning.no | Musikundervisning.dk | MusicTutors.co.uk | Blog | Artikelen | Founder