Stephanie F.

(6)

Voldoen Stephanie F.

Om

Instrument
Saxofoon, Muziektheorie, Blokfluit
Plaats
Online. Rotterdam. Bij leerling. In repetitieruimte.
Reactietijd
6 uur. en 37 min.

Over Stephanie F.

Hallo, mijn naam is Stephanie Francke. In mijn lessen ligt de nadruk op jazz en popmuziek maar nog belangrijker vind ik dat we in de les precies doen wat jij leuk vindt! Dus wil je graag die ene saxofoonsolo spelen die je kent uit een popliedje? Of wil je juist zelf leren soleren? Wil je een nummer spelen dat je kent van YouTube? Of wil je liever freestylen op een beat? Dat kan allemaal!

In 2012 ben ik cum laude afgestudeerd aan het conservatorium van Rotterdam en tijdens mijn opleiding heb ik de minor educatie gevolgd. Inmiddels geef ik al meer dan tien jaar les en heb ik ervaring met beginners en gevorderde spelers, jonge kinderen en volwassenen, groeps- en privélessen.

Naast het lesgeven treed ik graag op. Zo heb ik twee albums uitgebracht, speel ik graag met mijn saxofoonkwartet Spoken, heb ik DJ-optredens gedaan en speel ik bij allerlei soorten bands en bigbands.

Wil je een proefles volgen?
Een proefles duurt 30 minuten waarin je mij kunt leren kennen en al meteen je eerste nummer leert spelen. Het is geen probleem als je nog helemaal geen ervaring hebt.
Ik geef les in Rotterdam zuid, in de buurt van metrostation Slinge.

Let op!
Van 1 juni t/m 31 augustus ben ik niet beschikbaar wegens zwangerschapsverlof.

Stephanie F. tags

Gespecialiseerd in Jazz Improvisatie In bezit van een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) Geeft les op elk niveau Geeft les in het Engels

Vanaf 23,20 EUR / 30 min.

De prijs is inclusief 20% korting op een cursus.

Locatie

 • Online

  De lessen worden online gegeven in onze OnlineClassRoom

  Bij docent

  3085CK Rotterdam

  Bij leerling

  0 - 8 EUR

  In repetitieruimte

  3085 Rotterdam

Stephanie er SuperTeacher

Snelle reactie

De muzikant reageert gemiddeld binnen 48 uur op een nieuwe aanvraag van een leerling

Goede aanbevelingen

De muzikant heeft minimaal 3 aanbevelingen van leerlingen met gemiddeld een minimum van 4 van de 5 sterren.

Hoge inzet

Van een SuperTeacher wordt verwacht dat deze goed is in het motiveren van leerlingen en dat deze in staat is de leerling voor langere tijd aan zich te binden.

Vanaf 23,20 EUR / 30 min.

De prijs is inclusief 20% korting op een cursus.

Aanbevelingen van Stephanie F. 5

Leo V. D.

Aangemaakt op 20/10/19

Stephanie is een hele fijne docent heeft veel geduld en weet vele manieren om het je te leren altijd vrolijk .vriendelijk en enthousiast. .gr leo

Eddy

Aangemaakt op 10/12/20

Stephanie is een super docent! Ze geeft mij de rust en vertrouwen om verder te komen met spelen. Als ze iemand als mij (a-muzikaal) kaa laten spelen dan verdien je een dikke 10!

Stephanie O.

Aangemaakt op 12/03/21

Ik heb ongeveer 4 maanden saxofoonles van Stephanie gehad en kon geen betere docent wensen om bij te beginnen. Voordat ik bij haar begon had ik nul ervaring met het spelen van een instrument en met muziektheorie. Door haar hulp heb ik in een mum van tijd leren noten lezen en saxofoon spelen. Ze volgt geen standaardroutine, maar kijkt naar de persoonlijke ontwikkeling en interesse van de student. Vaak bracht ze muziek mee waarvan zij dacht dat ik het leuk zou vinden om naast het boek mee aan de slag te gaan. Helaas heb ik mijn lessen bij haar moeten stopzetten, omdat ik verhuisd ben naar een andere stad. Anders was ik zeker doorgegaan met het volgen van lessen bij haar. Verder is Stephanie heel flexibel met het inplannen van lessen en konden we altijd wel een moment samen vinden om te oefenen. Ze is heel aardig, ik voelde me op mijn gemak bij haar en ze is mijn naamgenoot. I highly recommend!!

Vergelijkbare docenten

...