Stephanie F.

(5 reviews)
Gespecialiseerd in Jazz
Improvisatie
In bezit van een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag)
Bevoegd docent in saxofoon, muziektheorie, blokfluit
Vanaf 23,20 EUR / 30 min. exclusief BTW

De prijs is inclusief 20% korting op een cursus.

Reageert in 2 uur. en 4 min.

Locatie

Online

Bij docent

3085CK Rotterdam

Bij leerling

0 - 8 EUR

In repetitieruimte

3085 Rotterdam

Stephanie tags

Gespecialiseerd in Jazz
Improvisatie
In bezit van een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag)
Geeft les op elk niveau
Geeft les in het Engels
Vanaf 23,20 EUR / 30 min. exclusief BTW

De prijs is inclusief 20% korting op een cursus.

Reageert in 2 uur. en 4 min.

Over Stephanie F.

Hallo, mijn naam is Stephanie Francke. In mijn lessen ligt de nadruk op jazz en popmuziek maar nog belangrijker vind ik dat we in de les precies doen wat jij leuk vindt! Dus wil je graag die ene saxofoonsolo spelen die je kent uit een popliedje? Of wil je juist zelf leren soleren? Wil je een nummer spelen dat je kent van YouTube? Of wil je liever freestylen op een beat? Dat kan allemaal!

In 2012 ben ik cum laude afgestudeerd aan het conservatorium van Rotterdam en tijdens mijn opleiding heb ik de minor educatie gevolgd. Inmiddels geef ik al meer dan tien jaar les en heb ik ervaring met beginners en gevorderde spelers, jonge kinderen en volwassenen, groeps- en privélessen.

Naast het lesgeven treed ik graag op. Zo heb ik twee albums uitgebracht, speel ik graag met mijn saxofoonkwartet Spoken, heb ik DJ-optredens gedaan en speel ik bij allerlei soorten bands en bigbands.

Wil je een proefles volgen?
Een proefles duurt 30 minuten waarin je mij kunt leren kennen en al meteen je eerste nummer leert spelen. Het is geen probleem als je nog helemaal geen ervaring hebt.
Ik geef les in Rotterdam zuid, in de buurt van metrostation Slinge.

Let op!
Van 1 juni t/m 31 augustus ben ik niet beschikbaar wegens zwangerschapsverlof.

Aanbevelingen van Stephanie F. 5

Aangemaakt op 20/10/19
Leo V. D.
Stephanie is een hele fijne docent heeft veel geduld en weet vele manieren om het je te leren altijd vrolijk .vriendelijk en enthousiast. .gr leo
Aangemaakt op 10/12/20
Eddy
Stephanie is een super docent! Ze geeft mij de rust en vertrouwen om verder te komen met spelen. Als ze iemand als mij (a-muzikaal) kaa laten spelen dan verdien je een dikke 10!
Aangemaakt op 12/03/21
Stephanie O.
Ik heb ongeveer 4 maanden saxofoonles van Stephanie gehad en kon geen betere docent wensen om bij te beginnen. Voordat ik bij haar begon had ik nul ervaring met het spelen van een instrument en met muziektheorie. Door haar hulp heb ik in een mum van tijd leren noten lezen en saxofoon spelen. Ze volgt geen standaardroutine, maar kijkt naar de persoonlijke ontwikkeling en interesse van de student. Vaak bracht ze muziek mee waarvan zij dacht dat ik het leuk zou vinden om naast het boek mee aan de slag te gaan. Helaas heb ik mijn lessen bij haar moeten stopzetten, omdat ik verhuisd ben naar een andere stad. Anders was ik zeker doorgegaan met het volgen van lessen bij haar. Verder is Stephanie heel flexibel met het inplannen van lessen en konden we altijd wel een moment samen vinden om te oefenen. Ze is heel aardig, ik voelde me op mijn gemak bij haar en ze is mijn naamgenoot. I highly recommend!!
Aangemaakt op 14/03/21
Johan D. V.
Stephanie is een enthousiaste en deskundige lerares die de lessen leuk, leerzaam en uitdagend maakt. Van absoluut beginner ben ik door haar motiverende stijl en begeleiding in korte tijd erg vooruit gegaan. Naast een globaal plan met het spelen van liedjes uit diverse lesboeken om techniek en ritmegevoel te ontwikkelen is er aandacht voor eigen inbreng en oog voor detail waar ik mee aan de slag kan. Een bijkomend voordeel vind ik dat de lessen ook online te volgen zijn en dat werkt heel goed. Maar het is wel handig dat er volop (gratis) parkeerplek is naast de deur als de les fysiek wordt gegeven. Topdocent en een aanrader!
Aangemaakt op 02/06/22
André B.
Stephanie is zeer relaxed en geduldig en haar enthousiasme werkt zeer stimulerend en motiverend. Haar lesmethode is modern en begrijpend. Een autorit van 2 x een uur naar haar, doe ik dan ook met plezier. Verder is zij aardig en voel ik me op mijn gemak bij haar, wat belangrijk is voor het leerproces.. Geweldige docente! André.

Stephanie tags

Gespecialiseerd in Jazz
Improvisatie
In bezit van een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag)
Geeft les op elk niveau
Geeft les in het Engels

Flexibel

Onze manier van lesgeven is flexibel. Zo kun je o.a. zowel wekelijks als sporadisch lessen inplannen met jouw docent.

Hoge kwaliteit

Muziekonderwijs werkt alleen met muzikanten die een Conservatorium of muziekopleiding hebben afgerond óf die deze opleiding nog volgen.

Handige chat

Een les kun je afspreken met je docent via je inbox. De docent zet de afgesproken les vervolgens in je agenda en daarna kun je betalen via de link op je dashboard!

Mensen die deze docent hebben bekeken, bekeken ook

Muziekonderwijs.nl | Gemaakt met liefde voor muziek | Musikk-undervisning.no | Musikundervisning.dk | MusicTutors.co.uk | Blog | Artikelen | Founder