Stephanie F.

(2 reviews)

Bevoegd docent in: Saxofoon, Muziektheorie, Blokfluit

Biedt ook online lessen aan.
Gespecialiseerd in Jazz
Improvisatie
In bezit van een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag)

Bevoegd docent in: Saxofoon, Muziektheorie, Blokfluit

Biedt ook online lessen aan.
Gespecialiseerd in Jazz
Improvisatie
In bezit van een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag)

Reageert in 1 uur. en 9 min.


Vanaf 14,40 € per 20 min. exclusief BTW

De prijs is inclusief 20% korting op een cursus.

Prijsinformatie

Locatie

Online

Bij docent
3085CK Rotterdam

Bij leerling

Biedt ook online lessen aan.
Gespecialiseerd in Jazz
Improvisatie
In bezit van een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag)
  •  Stephanie F. biedt online lessen aan

    • We bieden ook online lessen aan, waardoor je thuis een instrument kunt leren spelen met de beste muzikanten van Nederland.
    • We hebben een digitaal portaal dat perfecte video- en audiokwaliteit biedt, zodat je het meeste uit je lessen kunt halen.
    • Begin vandaag door met muziekles een bericht te sturen naar onze docent Stephanie F.

Over Stephanie F.

Hallo! Mijn naam is Stephanie. Wil jij graag saxofoon leren spelen? In mijn lessen ligt de nadruk op pop en jazzmuziek en ik vind het heel belangrijk dat we in de les precies doen wat jij leuk vindt. Dus wil jij graag die ene saxofoonsolo spelen die je kent uit een popliedje? Wil je graag zelf leren soleren? Wil je een nummer spelen dat je kent van YouTube? Of wil je liever freestylen op een beat? Dat kan allemaal!

In 2012 ben ik cum laude afgestudeerd aan het conservatorium van Rotterdam en tijdens mijn opleiding heb ik de minor educatie gevolgd. Inmiddels geef ik al zeven jaar les. Ik heb ervaring met beginners en gevorderde spelers, jonge kinderen en volwassenen en groepslessen en privé lessen.

Naast het lesgeven treed ik veel en graag op. Zo heb ik twee albums uitgebracht, speel ik regelmatig met mijn saxofoonkwartet Spoken, heb ik veel DJ-optredens gedaan en speel ik bij allerlei soorten bands en bigbands.

Wil je een proefles volgen?
Een proefles duurt 30 minuten waarin je mij kunt leren kennen en al meteen je eerste nummer leert spelen! Het is geen probleem als je nog helemaal geen ervaring hebt.

Flexibel

Onze manier van lesgeven is flexibel. Zo kun je o.a. zowel wekelijks als sporadisch lessen inplannen met jouw docent.

Hoge kwaliteit

Muziekonderwijs werkt alleen met muzikanten die een Conservatorium of muziekopleiding hebben afgerond óf die deze opleiding nog volgen.

Handige chat

Een les kun je afspreken met je docent via je inbox. De docent zet de afgesproken les vervolgens in je agenda en daarna kun je betalen via de link op je dashboard!

Aanbevelingen van Stephanie F.

5 Gemiddelde beoordeling op basis van 2 reviews

Eddy
Stephanie is een super docent! Ze geeft mij de rust en vertrouwen om verder te komen met spelen. Als ze iemand als mij (a-muzikaal) kaa laten spelen dan verdien je een dikke 10!
Leo V. D.
Stephanie is een hele fijne docent heeft veel geduld en weet vele manieren om het je te leren altijd vrolijk .vriendelijk en enthousiast. .gr leo

Deel het profiel van Stephanie op Facebook

Muziekonderwijs.nl | Gemaakt met liefde voor muziek | Musikk-undervisning.no | Musikundervisning.dk | MusicTutors.co.uk | Blog | Artikelen | Founder