Noortje V.

Bevoegd docent in: Zang, Singing, Vocals

Bevoegd docent in: Zang, Singing, Vocals

Vanaf 21,60 euro per 20 min. exclusief BTW

Prijsinformatie

De prijs is inclusief 20% korting op een cursus.

Locatie

In repetitieruimte
2021EN Haarlem

Over Noortje V.

Zingen is heerlijk. En vaak heel veel makkelijker dan je denkt!... Dat zal blijken als we aan het samen aan het werk gaan en we beginnen met 'opruimen'. Met opruimen bedoel ik het opnieuw bekijken van bepaalde ideeën of verwachtingen die je misschien hebt over hoe het volgens jou zou moeten klinken of hoe je ‘hoort’ te zingen. Als je dat soort ideeën kunt loslaten, kun je vaak beter ontspannen en dan blijkt dat je stem zijn weg meestal vanzelf vindt. En dan klink je als jezelf, authentiek en oprecht en zing regelrecht bij anderen naar binnen.
Maar het belangrijkste nog is dat je op deze manier zelf veel meer plezier kunt beleven aan het zingen. Omdat je zingt vanuit jouw kracht en met jouw unieke stemgeluid. En met veel minder fysieke inspanning dan je misschien gewend was of dan je dacht dat ervoor nodig zou zijn.

Mijn taak, en mijn plezier, is om met jou op onderzoek te gaan. Om jou zoveel mogelijk tot je recht te laten komen.

Ik werk altijd vanuit jou als persoon. Daarmee bedoel ik dat ik altijd kijk naar wat jou ervan weerhoudt om de techniek op een adequate manier toe te passen en wat jou hierbij kan helpen. We gaan dus aan de gang met wat we samen tegenkomen. En daarin speelt humor voor mij een belangrijke rol!

In mijn manier van werken zie je sterk mijn professionele achtergrond terug: ik heb zowel Conservatorium (Amsterdam) gestudeerd, als HBO-Pedagogiek, en recentelijk nog een opleiding voor coaching afgerond. De coachende en persoonsgerichte stijl van lesgeven is wat echt bij mij past en waar ik het meest blij van wordt. Zo sta ook ik in mijn kracht en kan ik van daaruit weer meer voor jou betekenen!

Spreekt dit je aan? Neem dan contact op voor een proefles en we gaan lekker aan de slag!

Hoe werkt het?

Stuur de docent een bericht met jouw gegevens.

2. De docent neemt contact op.

De docent neemt contact met je op over de mogelijkheden.

3. Eerste les afspreken.

Er wordt samen met de docent een afspraak gemaakt voor een proefles. Op deze proefles krijg je 50% korting

Flexibel

Onze manier van lesgeven is flexibel. Zo kun je o.a. zowel wekelijks als sporadisch lessen inplannen met jouw docent.

Hoge kwaliteit

Heeft alleen docenten met een relevante opleiding (bv. Conservatorium), ervaring en, waar nodig, een VOG.

Slimme chat

Wij hebben een slim en makkelijk proces ontwikkeld voor het afspreken van lessen met jouw docent. Betaling zowel afspreken in de chat is allemaal online en via je telefoon te doen.

Aanbevelingen van Noortje V.

5 Gemiddelde beoordeling op basis van 1 review

Rino K.
Noortje is een hele fijne docent! Je bent direct op je gemak, en binnen een paar seconden weet ze precies waar het goed of fout gaat :-) Heb veel dingen geleerd!

Neem contact met ons op

085 833 99 83

[email protected]

SMS/Whatsapp: 06 12 15 15 83


Deel het profiel van Noortje op Facebook

Muziekonderwijs.nl | Gemaakt met liefde voor muziek | Musikk-undervisning.no | Musikundervisning.dk | MusicTutors.co.uk | Blog | Artikelen