Maria H.

Bevoegd docent in klassieke zang, zang, zang, zang, klassieke zang
Vanaf 21,60 EUR / 30 min. exclusief BTW

De prijs is inclusief 20% korting op een strippenkaart.

Locatie

Bij docent

2596xk The Hague

Vanaf 21,60 EUR / 30 min. exclusief BTW

De prijs is inclusief 20% korting op een strippenkaart.

Over Maria H.

Ik geef al vele jaren privé zangles. Iedereen is van harte welkom: niet een mooie stem is het belangrijkst, wèl je inzet. Samen met jou wordt gekeken wat de mogelijkheden zijn, wat er gezongen wordt en waar we tijdens de les veel aandacht aan gaan besteden.

Hoe ziet een zangles bij mij er uit?

Tijdens de eerste les kunnen wij samen kijken of we een “klik” hebben: dat we elkaar aanvoelen en dat ik merk dat jij je op je gemak voelt. Ook kijk ik waar de interesses liggen: echt klassiek en solostukken, meer lichte muziek, gezellig samen duetten en canons zingen of extra ondersteuning voor koorstukken. Het kan allemaal! Ik kan goed aanvoelen welke stijlen, lesmethodes en manieren van les je passen en ben heel goed in het juiste lesmodel vinden.

Tijdens de zanglessen besteed ik aandacht aan presentatie, ademhaling, uitspraak, muzikale expressie enz. Wat voor mij voorop staat is dat jij als leerling je muzikale ei kwijt kan, dus weer kijken: welk genre, welk muziekstuk past het best bij je.. Ik zou zeggen: come and sing!

Flexibel

Onze manier van lesgeven is flexibel. Zo kun je o.a. zowel wekelijks als sporadisch lessen inplannen met jouw docent.

Hoge kwaliteit

Muziekonderwijs werkt alleen met muzikanten die een Conservatorium of muziekopleiding hebben afgerond óf die deze opleiding nog volgen.

Handige chat

Een les kun je afspreken met je docent via je inbox. De docent zet de afgesproken les vervolgens in je agenda en daarna kun je betalen via de link op je dashboard!

Mensen die deze docent hebben bekeken, bekeken ook

Muziekonderwijs.nl | Gemaakt met liefde voor muziek | Musikk-undervisning.no | Musikundervisning.dk | MusicTutors.co.uk | Blog | Artikelen | Founder