Voldoen Maria H.

Om

Instrument
Klassieke zang, Zang, Zang, Zang, Klassieke zang
Plaats
The Hague.

Over Maria H.

Ik geef al vele jaren privé zangles. Iedereen is van harte welkom: niet een mooie stem is het belangrijkst, wèl je inzet. Samen met jou wordt gekeken wat de mogelijkheden zijn, wat er gezongen wordt en waar we tijdens de les veel aandacht aan gaan besteden.

Hoe ziet een zangles bij mij er uit?

Tijdens de eerste les kunnen wij samen kijken of we een “klik” hebben: dat we elkaar aanvoelen en dat ik merk dat jij je op je gemak voelt. Ook kijk ik waar de interesses liggen: echt klassiek en solostukken, meer lichte muziek, gezellig samen duetten en canons zingen of extra ondersteuning voor koorstukken. Het kan allemaal! Ik kan goed aanvoelen welke stijlen, lesmethodes en manieren van les je passen en ben heel goed in het juiste lesmodel vinden.

Tijdens de zanglessen besteed ik aandacht aan presentatie, ademhaling, uitspraak, muzikale expressie enz. Wat voor mij voorop staat is dat jij als leerling je muzikale ei kwijt kan, dus weer kijken: welk genre, welk muziekstuk past het best bij je.. Ik zou zeggen: come and sing!

Vanaf 21,60 EUR / 30 min.

De prijs is inclusief 20% korting op een strippenkaart.

Locatie

  • Bij docent

    2596xk The Hague

MSL er SuperTeacher

Snelle reactie

De muzikant reageert gemiddeld binnen 48 uur op een nieuwe aanvraag van een leerling

Persoonlijke video

De muzikant heeft op zijn docenten-profiel een presentatievideo van zichzelf geupload

Hoge inzet

Van een SuperTeacher wordt verwacht dat deze goed is in het motiveren van leerlingen en dat deze in staat is de leerling voor langere tijd aan zich te binden.

Vanaf 21,60 EUR / 30 min.

De prijs is inclusief 20% korting op een strippenkaart.

Vergelijkbare docenten

...