Klaas B.

Bevoegd docent in piano, muziekproductie, pro tools, logic, muziekproductie, productie, productie, e-music
Vanaf 21,60 EUR / 30 min. exclusief BTW

De prijs is inclusief 20% korting op een strippenkaart.

Reageert in 12 uur. en 23 min.

Locatie

Online

In repetitieruimte

1091EZ Amsterdam

Vanaf 21,60 EUR / 30 min. exclusief BTW

De prijs is inclusief 20% korting op een strippenkaart.

Reageert in 12 uur. en 23 min.

Over Klaas B.

Vanuit mijn studio bij de Berlagebrug geef ik pianoles aan beginners en half-gevorderden. De lessen vinden plaats aan een Yamaha vleugel en wanneer een stuk goed in de vingers zit, kunnen we daar dus een professionele opname van maken.

Zelf ben ik in 1992 als docerend musicus afgestudeerd aan het Hilversum's Conservatorium (tegenwoordig Conservatorium van Amsterdam) in de richting lichte muziek, oftewel jazz en pop. Dus bij mij leer je niet alleen noten lezen, maar ook akkoordenschema's en -als je wilt- improvisatie. Of we zoeken samen een liedje uit dat je graag wilt spelen en maken daar een mooie bewerking van. We kijken samen eerst naar wat je precies wilt leren en stemmen daar de lesstof op af.

Voor klassiek pianoles verwijs ik je liever door naar een andere docent bij Muziekonderwijs.nl.

Als je wilt leren componeren of produceren kan ik je daar ook zeker bij helpen, ook dat is mijn vak. In de studio werk ik met Protools 12 en Logic Pro X

Hopelijk zie ik je snel voor een eerste les!

NB Ik ben in het bezit van een VOG.

Flexibel

Onze manier van lesgeven is flexibel. Zo kun je o.a. zowel wekelijks als sporadisch lessen inplannen met jouw docent.

Hoge kwaliteit

Muziekonderwijs werkt alleen met muzikanten die een Conservatorium of muziekopleiding hebben afgerond óf die deze opleiding nog volgen.

Handige chat

Een les kun je afspreken met je docent via je inbox. De docent zet de afgesproken les vervolgens in je agenda en daarna kun je betalen via de link op je dashboard!

Mensen die deze docent hebben bekeken, bekeken ook

Muziekonderwijs.nl | Gemaakt met liefde voor muziek | Musikk-undervisning.no | Musikundervisning.dk | MusicTutors.co.uk | Blog | Artikelen | Founder