Kees J.

Bevoegd docent in: Bas, Muziektheorie, Bass, Basgitaar, Bass guitar, Music Theory

Biedt ook online lessen aan.

Bevoegd docent in: Bas, Muziektheorie, Bass, Basgitaar, Bass guitar, Music Theory

Biedt ook online lessen aan.

Vanaf 13,54 euro per 20 min. exclusief BTW

De prijs is inclusief 20% korting op een strippenkaart.

Prijsinformatie

Locatie

Bij docent
2513TT The Hague

Bij leerling

Biedt ook online lessen aan.

Over Kees J.

Ik ben Kees de Jong. Ik studeer momenteel basgitaar (richting: Pop) aan Codarts in Rotterdam en heb mijn diploma gehaald aan de Herman Brood Academie in Utrecht. Ik speel ongeveer 10 jaar basgitaar en heb in veel bandjes gespeeld, studio-opnames gemaakt in verschillende studio's in heel Nederland en veel opgetreden op festivals (o.a. Aangeschoten Wild, Zomerterras en Big Rivers) en op poppodia (o.a. Tivoli de Helling, Rotown, Patronaat).

In mijn lessen beginnen we (afhankelijk van het niveau van de student) met de basis. Dit zijn o.a.: techniek-oefeningen, de belangrijkste toonladders en het leren van nummers die de student zelf kan meenemen. Deze vaardigheden moeten de leerling zo snel mogelijk in staat stellen om zelf muziek te gaan maken.

Afhankelijk van de wensen van de student kiezen we de vervolgroute. Zo kan ik bijvoorbeeld dieper ingaan op de muzikale smaak van de leerling en binnen dat genre meer nummers voorstellen die wij kunnen behandelen. Ook vind ik de context van de muziek die ik speel belangrijk. Waar komt dit genre vandaan? Welke gedachte zit erachter?

De taak van een leraar is niet alleen om de leerling bas te leren spelen, maar ook om de visie van de student te verbreden en te zorgen dat ze een muzikaal vangnet hebben om zich te kunnen redden in een bandje en de tools hebben om zich creatief te uiten.

  •  Kees J. biedt online lessen aan

    • We bieden nu online lessen aan, waar je thuis een instrument kunt leren spelen met de beste muziekdocenten in Nederland.
    • We hebben een digitaal systeem gebouwd dat perfecte video- en audiokwaliteit biedt, zodat je het meeste uit je lessen kunt halen.
    • Begin vandaag door een bericht te sturen naar onze docent Kees J.

Hoe werkt het?

Stuur de docent een bericht met jouw gegevens.

2. De docent neemt contact op.

De docent neemt contact met je op over de mogelijkheden.

3. Eerste les afspreken.

Er wordt samen met de docent een afspraak gemaakt voor een proefles. Op deze proefles krijg je 50% korting

Flexibel

Onze manier van lesgeven is flexibel. Zo kun je o.a. zowel wekelijks als sporadisch lessen inplannen met jouw docent.

Hoge kwaliteit

Heeft alleen docenten met een relevante opleiding (bv. Conservatorium), ervaring en, waar nodig, een VOG.

Slimme chat

Wij hebben een slim en makkelijk proces ontwikkeld voor het afspreken van lessen met jouw docent. Betaling zowel afspreken in de chat is allemaal online en via je telefoon te doen.

Neem contact met ons op

085 833 99 83

[email protected]

SMS/Whatsapp: 06 12 15 15 83


Deel het profiel van Kees op Facebook

Muziekonderwijs.nl | Gemaakt met liefde voor muziek | Musikk-undervisning.no | Musikundervisning.dk | MusicTutors.co.uk | Blog | Artikelen