Jeroen G.

(2)

Om

Instrument
Piano, Synthesizer, Bandcoaching
Plaats
Online. Bij leerling. In repetitieruimte.
Reactietijd
5 uur. en 18 min.

Over Jeroen G.

Hoi! Leuk dat je geïnteresseerd bent in mijn lessen. Op de allereerste plaats staat altijd het speelplezier.

Ik geef les op maat, niet iedereen wil les via dezelfde methode; in een proefles kunnen we bespreken wat jouw wensen zijn, van welke muziek je houdt, kijken wat je al kan, etcetera.
Ik besteed altijd aandacht aan techniek en studievaardigheden. Effectief studeren is de basis voor snelle vooruitgang (, beïnvloedt ook de leerprestaties op school ) en techniek is de voorwaarde om makkelijk en soepel te kunnen spelen.
Bij mij kun je van bladmuziek, op het gehoor en akkoorden leren spelen, leren improviseren en jezelf of anderen leren begeleiden met zang.
Alle leeftijden en niveaus zijn welkom.

Nu iets over mij zelf:
Ik ben opgegroeid achter de piano, bij mij thuis stond altijd klassieke muziek aan en als peutertje draaide ik de ene chopinplaat na de andere. Op de middelbare school ben ik in bandjes gaan spelen en kwam ik in aanraking met jazz.
Ik heb Jazz-piano gestudeerd aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag en Latin-piano aan het conservatorium in Rotterdam. Ik treed op in verschillende bezettingen in Nederland en omstreken en geef daarnaast pianoles en bandcoaching.

Ik zie je graag op een proefles!

Jeroen geeft sinds kort ook les in Zoetermeer!

Vanaf 20,00 EUR / 30 min.

De prijs is inclusief 20% korting op een cursus.

Locatie

 • Online

  De lessen worden online gegeven in onze OnlineClassRoom

  Bij leerling

  0 - 8 EUR

  In repetitieruimte

  2525NC Den Haag , 2286KC Rijswijk

Vanaf 20,00 EUR / 30 min.

De prijs is inclusief 20% korting op een cursus.

Aanbevelingen van Jeroen G. 5

Bob

Aangemaakt op 27/05/20

Niet alleen ‘pianoles’ maar ook les en advies in het arrangeren en muziek maken met de verschillende ‘DAW’s’ zoals Ableton.

Angeline S.

Aangemaakt op 01/12/22

Jeroen is een heel prettige docent, neemt de tijd, heeft heel veel geduld en maakt enthousiast! Hij past het tempo aan aan het kind en aan hoe het vordert, heel fijn.

Vergelijkbare docenten

...