Andrea H.

(4 reviews)

Bevoegd docent in: Piano

Geeft veilig les volgens de richtlijnen van het RIVM
Geeft les op elk niveau, vanaf 4 jaar
Gespecialiseerd in Klassieke Muziek

Bevoegd docent in: Piano

Geeft veilig les volgens de richtlijnen van het RIVM
Geeft les op elk niveau, vanaf 4 jaar
Gespecialiseerd in Klassieke Muziek

Reageert in 51 uur. en 56 min.


Vanaf 24,00 € per 30 min. exclusief BTW

De prijs is inclusief 20% korting op een cursus.

Prijsinformatie

Locatie

Bij docent
1054KT Amsterdam

Bij leerling

In repetitieruimte
1054kt Amsterdam

Geeft veilig les volgens de richtlijnen van het RIVM
Geeft les op elk niveau, vanaf 4 jaar
Gespecialiseerd in Klassieke Muziek

Over Andrea H.

Als klassieke pianiste met 25 jaar ervaring heb ik een eigen, uitgebalanceerde methode ontwikkeld, waarmee mijn leerlingen op een natuurlijke, ontspannen wijze piano leren spelen.
Tijdens mijn lessen schenk ik, naast de nodige technische basisvaardigheden (noten en ritme leren lezen), ook veel aandacht aan de ontwikkeling van muzikaliteit en karakters.

Met veel geduld help ik mijn studenten hun technische moeilijkheden te overwinnen.
Op mijn lessen speel ik vaak mee met mijn leerlingen en als gedreven pianiste wil ik ze graag kennis laten maken met de schoonheid van de klassieke muziek. Ze krijgen ook de kans om op leerlingenuitvoeringen op te treden.

In mijn muziekpraktijk zijn zowel beginners als gevorderden hartelijk welkom. Ik zie ook met plezier jonge pianisten die toelating willen doen op het conservatorium tegemoet.

Mijn muziekopleiding heb ik aan de Franz Liszt Academie in Boedapest en op het Conservatorium te Brussel met hoge onderscheiding voltooid. Door de jaren heen heb ik verschillende nationale en internationale prijzen gewonnen.

Als uitvoerend musicus treed ik dikwijls op als pianiste van het Prometheus Duo (cello-piano) en begeleid ik jonge muziektalenten

Flexibel

Onze manier van lesgeven is flexibel. Zo kun je o.a. zowel wekelijks als sporadisch lessen inplannen met jouw docent.

Hoge kwaliteit

Muziekonderwijs werkt alleen met muzikanten die een Conservatorium of muziekopleiding hebben afgerond óf die deze opleiding nog volgen.

Handige chat

Een les kun je afspreken met je docent via je inbox. De docent zet de afgesproken les vervolgens in je agenda en daarna kun je betalen via de link op je dashboard!

Aanbevelingen van Andrea H.

5 Gemiddelde beoordeling op basis van 4 reviews

Saskia
Andrea is an incredible piano instructor! I started my first piano lessons without any piano experience. I enjoy learning with her as she's very patient, knowledgeable, and picks up on the smallest details. She's flexible in her approach to constantly gear the learning to progress. She's also a great person! Very friendly and kind. I can more than recommend lessons with her.
Nikol V.
Andrea is een erg prettige en gepassioneerde lerares. Professioneel en geduldig. Veel aandacht voor persoon, ritme en techniek.
Anelda
Beste pianoleraar die ik tot nu toe had. Leer elke les nieuwe vaardigheden en mijn spel is aanzienlijk verbeterd. Briljant, zou haar zeker aanbevelen als leraar.
Kerri L. C.
Heel attent en prifessioneel

Deel het profiel van Andrea op Facebook

Muziekonderwijs.nl | Gemaakt met liefde voor muziek | Musikk-undervisning.no | Musikundervisning.dk | MusicTutors.co.uk | Blog | Artikelen | Founder