Andrea H.

Andrea H.

Andrea H.

(10)

Over Andrea H.

Als klassieke pianiste met 25 jaar ervaring heb ik een eigen, uitgebalanceerde methode ontwikkeld, waarmee mijn leerlingen op een natuurlijke, ontspannen wijze piano leren spelen.
Tijdens mijn lessen schenk ik, naast de nodige technische basisvaardigheden (noten en ritme leren lezen), ook veel aandacht aan de ontwikkeling van muzikaliteit en karakters.

Met veel geduld help ik mijn studenten hun technische moeilijkheden te overwinnen.
Op mijn lessen speel ik vaak mee met mijn leerlingen en als gedreven pianiste wil ik ze graag kennis laten maken met de schoonheid van de klassieke muziek. Ze krijgen ook de kans om op leerlingenuitvoeringen op te treden.

In mijn muziekpraktijk zijn zowel beginners als gevorderden hartelijk welkom. Ik zie ook met plezier jonge pianisten die toelating willen doen op het conservatorium tegemoet.

Mijn muziekopleiding heb ik aan de Franz Liszt Academie in Boedapest en op het Conservatorium te Brussel met hoge onderscheiding voltooid. Door de jaren heen heb ik verschillende nationale en internationale prijzen gewonnen.

Als uitvoerend musicus treed ik dikwijls op als pianiste van het Prometheus Duo (cello-piano) en begeleid ik jonge muziektalenten

Prijs

Vanaf 24,00 EUR / 30 min.

De prijs is inclusief 20% korting op een cursus.

Geeft les:

Piano

Lesdagen:

 

Niveaus:

 

Leeftijdsgroepen:

 

Aanbevelingen van Andrea H.

5 (10)

Sanja J.

Aangemaakt op 29/10/22

Ik ben zeer tevreden met de lessen die ik krijg. Elke keer kom ik tot meer kennis en dat is fijn!

Ly S.

Aangemaakt op 17/03/22

Andrea is super vriendelijk, geduldig en makkelijk om mee te werken. Ik raad haar sterk aan!

Zoƫ G.

Aangemaakt op 10/03/22

Begin 2022 ben ik begonnen met pianoles bij Andrea. Ik ben een beginnende pianospeler en had daarvoor nog nooit lessen gehad. In de paar lessen die ik nu heb gehad, ben ik al heel erg vooruit gegaan. Andrea kijkt naar wat jij persoonlijk op elk moment nodig hebt om je niveau een stapje te verhogen. Dit doet ze door ter plekke oefeningen te verzinnen en je liedjes te leren die je uitdagen. Haar lessen doet ze op een hele fijne manier die je niet ontmoedigt maar juist enthousiast maakt om verder te groeien. De lessen met Andrea helpen me enorm en ik kijk er elke week weer naar uit. Ik zou haar absoluut aan iedereen aanraden!

Andrea H. tags

Geeft veilig les volgens de richtlijnen van het RIVM Geeft les op elk niveau, vanaf 4 jaar Gespecialiseerd in Klassieke Muziek

Meestal begint het hier:

Reactietijd 4 uur. en 57 min.

Locatie

  • Bij docent

    1054KT Amsterdam

    In repetitieruimte

    1054kt Amsterdam

Snelle reactie

De muzikant reageert gemiddeld binnen 48 uur op een nieuwe aanvraag van een leerling

Persoonlijke video

De muzikant heeft op zijn docenten-profiel een presentatievideo van zichzelf geupload

Goede aanbevelingen

De muzikant heeft minimaal 3 aanbevelingen van leerlingen met gemiddeld een minimum van 4 van de 5 sterren.

Hoge inzet

Van een SuperTeacher wordt verwacht dat deze goed is in het motiveren van leerlingen en dat deze in staat is de leerling voor langere tijd aan zich te binden.

Meestal begint het hier:

Reactietijd 4 uur. en 57 min.

Vergelijkbare docenten

...