Andrea H.

(10)

Om

Instrument
Piano
Plaats
Amsterdam. In repetitieruimte.
Reactietijd
6 uur. en 58 min.

Over Andrea H.

Als klassieke pianiste met 25 jaar ervaring heb ik een eigen, uitgebalanceerde methode ontwikkeld, waarmee mijn leerlingen op een natuurlijke, ontspannen wijze piano leren spelen.
Tijdens mijn lessen schenk ik, naast de nodige technische basisvaardigheden (noten en ritme leren lezen), ook veel aandacht aan de ontwikkeling van muzikaliteit en karakters.

Met veel geduld help ik mijn studenten hun technische moeilijkheden te overwinnen.
Op mijn lessen speel ik vaak mee met mijn leerlingen en als gedreven pianiste wil ik ze graag kennis laten maken met de schoonheid van de klassieke muziek. Ze krijgen ook de kans om op leerlingenuitvoeringen op te treden.

In mijn muziekpraktijk zijn zowel beginners als gevorderden hartelijk welkom. Ik zie ook met plezier jonge pianisten die toelating willen doen op het conservatorium tegemoet.

Mijn muziekopleiding heb ik aan de Franz Liszt Academie in Boedapest en op het Conservatorium te Brussel met hoge onderscheiding voltooid. Door de jaren heen heb ik verschillende nationale en internationale prijzen gewonnen.

Als uitvoerend musicus treed ik dikwijls op als pianiste van het Prometheus Duo (cello-piano) en begeleid ik jonge muziektalenten

Andrea H. tags

Geeft veilig les volgens de richtlijnen van het RIVM Geeft les op elk niveau, vanaf 4 jaar Gespecialiseerd in Klassieke Muziek

Vanaf 24,00 EUR / 30 min.

De prijs is inclusief 20% korting op een cursus.

Locatie

  • Bij docent

    1054KT Amsterdam

    In repetitieruimte

    1054kt Amsterdam

Andrea er SuperTeacher

Snelle reactie

De muzikant reageert gemiddeld binnen 48 uur op een nieuwe aanvraag van een leerling

Goede aanbevelingen

De muzikant heeft minimaal 3 aanbevelingen van leerlingen met gemiddeld een minimum van 4 van de 5 sterren.

Hoge inzet

Van een SuperTeacher wordt verwacht dat deze goed is in het motiveren van leerlingen en dat deze in staat is de leerling voor langere tijd aan zich te binden.

Vanaf 24,00 EUR / 30 min.

De prijs is inclusief 20% korting op een cursus.

Aanbevelingen van Andrea H. 5

Kerri L. C.

Aangemaakt op 25/11/19

Heel attent en prifessioneel

Anelda

Aangemaakt op 14/05/20

Beste pianoleraar die ik tot nu toe had. Leer elke les nieuwe vaardigheden en mijn spel is aanzienlijk verbeterd. Briljant, zou haar zeker aanbevelen als leraar.

Nikol V.

Aangemaakt op 15/05/20

Andrea is een erg prettige en gepassioneerde lerares. Professioneel en geduldig. Veel aandacht voor persoon, ritme en techniek.

Vergelijkbare docenten

...