Wil je ook online lessen?
Dit jaar hebben duizenden leerlingen genoten van online muziekles via ons online portal op Muziekonderwijs.nl.

Je kunt elk apparaat dat geschikt is voor internet gebruiken en daar is geen dure apparatuur voor nodig!
Veel van onze leerlingen zeggen dat ze zelfs sneller vooruitgang boeken als ze online leren.

Nog niet overtuigd?
Je kunt nu profiteren van onze aanbieding voor de eerste online les van 30 minuten, voor de helft van de prijs!

Bekijk ons aanbod van docenten die ook online les aanbieden

Leer cello spelen in Den Bosch

Wil jij cello leren spelen maar heb je moeite met het vinden van de perfecte leraar? Dan ben je bij ons bij het goede adres! Onze taak is leerlingen te koppelen aan een hoogkwalitatieve, professionele muziekleraar die begrijpt waar de leerling heen wilt en hoe die daar ook komt.

Een sterke kwalitatieve celloleraar

Een sterke kwalitatieve celloleraar. Dit geldt vooral voor beginnende cellisten. Beginnen met een goede basis die op een leuke en aansprekende manier overgebracht wordt, scheelt op lange termijn veel uren aan frustratie en tijd. Al onze celloleraren in Den Bosch zijn professioneel getraind en maken zelf ook muziek. Een leraar die professioneel is en zelf muziek maakt betekent echter niet dat zij ook goed les kunnen geven. Daarom zijn onze Den Bosche cello leraren ook communicatief vaardig en kunnen zij theorie, concepten en opdrachten op een duidelijke en simpele manier uitleggen. Dit doen zij gepaard met een hoog enthousiasme om de ervaring per leerling te personaliseren. Wij bij Muziekonderwijs.nl geloven dat wij het beste team aan celloleraren in Den Bosch hebben. Probeer het uit! Neem vandaag contact met één van onze celloleraren op in Den Bosch en wij sturen jou een voucher met 50% korting voor een les!

Waarom de cello?

Er zijn genoeg redenen om cello te leren spelen. De cello is een snaarinstrument dat een prachtig geluid heeft en waarvan wordt aangenomen dat het qua klankkleur het dichtst bij de menselijke stem staat. Het heeft een bereik dat alle menselijke koorstemmen kan bespelen, waaronder: sopraan, alt, tenor en bas. Het heeft een mooie, warme, lied achtige toon. Verder is het een geweldig instrument om in een ensemble te spelen en op vergelijkbare wijze schittert de cello als een solo-instrument.

Dagelijks oefenen

Probeer elke dag tijd te vinden om te oefenen. Veel spelen betekent dat je beter wordt. Het gaat hier om de hoeveelheid die je speelt, niet om de lengte van de sessies. Probeer eerst 10 tot 15 minuten te oefenen per oefensessie. Naarmate je het meer onder de knie krijgt, kan je langere sessies hebben.

Professionele en betrouwbare celloleraren

Veiligheid en het beschermen van kinderen is bij ons van groot belang. Hierom vragen wij een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) waar het nodig is. Wij willen dat iedereen in onze community op een professionele manier celloles krijgt in een veilige en betrouwbare omgeving.

Heb ik mijn eigen cello nodig

Het antwoord hierop is simpel. Ja! Onze celloleraren kunnen je adviseren over het type, de maat en misschien zelfs over het merk dat het beste bij jou past. De tweedehands markt zorgt ervoor dat cello’s niet duur hoeven te zijn. Daarnaast zorgt een eigen instrument ervoor dat er geen excuses meer zijn om niet te oefenen!

Welke cello heb ik nodig?

De cello komt in verschillende maten. De maat van je cello kan je bepalen aan de hand van je leeftijd of lengte. Hieronder een overzicht over de maten. Wij van Muziekonderwijs.nl raden je aan eerst een instrument uit te proberen voordat je de aankoopt maakt.

Cellomaat gebaseerd op leeftijd:

 • 4-6 jaar maat 1/8
 • 5-7 jaar maat 1/4
 • 7-11 jaar maat 1/2
 • 11-15 jaar maat 3/4
 • 15 jaar en ouder maat 4/4

Cellomaat gebaseerd op lengte:

 • 131 cm en kleiner maat 1/8 – 1/4
 • 131 – 151 cm maat 1/2
 • 151 – 164 cm maat 3/4
 • 164+ cm maat 4/4

De Krijger Muziek

De Krijger Muziek is opgericht in 2007. De winkel is in de afgelopen jaren uitgegroeid tot dé online muziekwinkel van Nederland. Zij hebben een aanbod dat bestaat uit meer dan 17.000 artikelen! Hun aanbod bestaat uit o.a.: elektrische gitaren, akoestische gitaren, basgitaren, versterkers, blaasinstrumenten, strijkinstrumenten, drums en groot aanbod aan gitaaronderdelen en snaren. De Krijgers Muziek biedt u degelijke, fraaie én goed geprijsde instrumenten en accessoires aan met een uitgebreide garantie. Ideaal om mee te beginnen maar ook zeer interessant voor de meer ervaren muzikanten!


Klik op de onderstaande afbeelding om naar de website te gaan!

Music All In

Wat in 1980 begon als kleine platenzaak in Noordwijkerhout, is inmiddels uitgegroeid tot één van de grootste muziekwinkels van de Benelux. Music All In is een klantgericht familiebedrijf. Je kan hier terecht voor al je blaasinstrumenten, gitaren, piano & toetsen, drums, percussie en strijkinstrumenten. Daarnaast verkoopt Music All-in ook Microfoons & koptelefoons en Pro Audio. Music All In gelooft in relatie, in lange termijn en in commitment. Daarom biedt Music All In alleen de beste service als ongekende garantievoorwaarden, een eigen transportdienst en eigen reparatie ateliers. Wij gaan tot het uiterste voor onze klanten. Samen veranderen betekent voor ons samen met klanten, leveranciers en medewerkers, verantwoordelijkheid nemen en bijdragen aan een betere toekomst.


Klik op de onderstaande afbeelding om naar de website te gaan!

Interesse in het leren van een ander instrument in Den Bosch?

Wij bieden met trots een wijd aanbod aan verschillende instrumenten aan in Den Bosch. Neem een kijkje bij de onderstaande instrumenten.

 1. Saxofoonles in Den Bosch
 2. Pianoles in Den Bosch
 3. Zangles in Den Bosch
 4. Drumles in Den Bosch

Als jij nog vragen hebt

Als jij nog vragen hebt neem gerust contact met Muziekonderwijs.nl. Wij helpen je graag met het vinden van de juiste instrument of de juiste docent. Wij zijn bereikbaar op telefoon 085 833 99 83, WhatsApp 06 12151583 of email [email protected]. Wij kijken ernaar uit!

Keer terug naar de voorpagina

Onze klanten houden van Muzziekonderwijs.nl

"Ik ben sinds april 2017 aangesloten als docent bij muziekonderwijs .nl en ik ben erg enthousiast over deze samenwerking! De communicatie verloopt altijd vlot en ze zijn altijd bereid om mij te helpen waar nodig. Muziekonderwijs .nl is een heel professioneel en klantvriendelijk bedrijf.!"

5 van 5

Frédérique Klooster - Docent bij Muziekonderwijs.nl

Muziekonderwijs.nl | Gemaakt met liefde voor muziek | Musikk-undervisning.no | Musikundervisning.dk | MusicTutors.co.uk | Blog | Artikelen | Founder