Aanmelding

Aanmelding vindt bij elke groep online plaats via de knop Aanmelden en daaropvolgende bevestigingsmail die de voor aanvang van de groepen verstuurd wordt. De betaling van de groep geschiedt alvorens de lessen beginnen via de aanmeldingsmail.

Betaling met bankpas

Betaling gebeurt online via e-mail, die verstuurd wordt na contact met de docent en de administratie. Het bedrag zal pas worden ingehouden wanneer er voldoende deelnemers zijn om de groep samen te stellen.

Annulering – terugbetaling

Annulering is mogelijk tot 14 dagen voor de geplande start van de groep. Daarna is de aanmelding bindend en wordt het bedrag niet gerestitueerd, ongeacht reden van afmelding. Ingeval annulering eerder dan 14 dagen voor het begin van de groep wordt het cursusgeld, minus administratiekosten € XX, terugbetaald.

Betaling en aanmelding

Als er plaats is in de groep zal er binnen 1-2 werkdagen contact met je worden opgenomen door de docent of de administratie. Vervolgens sturen we je een e-mail over de betaling, die door jou moet worden bevestigd. Vanaf dat moment geldt de aanmelding en wordt de bestelling uitgevoerd.

Wij behouden ons het recht voor van verandering van docent en locatie, evenals annulering/verlenging van de geplande cursussen vanwege ziekte, e.d..

Informatie over klachtenprocedure

Als je een klacht hebt, neem dan contact op met de administratie.