Vioolles in Rotterdam. Vind de Viooldocent die bij je past!
Vind de juiste docent door hieronder te zoeken

Hoge kwaliteit

Slimme chat

Flexibel

Vioolles in Rotterdam

Wil je Viool leren spelen? Dat kan bij ons. ✓ Muziekonderwijs.nl is het Grootste platform voor Muziekeducatie in NL ✓ De beste Kwaliteit Muziekonderwijs

Leer viool spelen in Rotterdam

Wil jij viool leren spelen maar heb je moeite met het vinden van de perfecte leraar? Dan ben je bij ons bij het goede adres! Onze taak is leerlingen te koppelen aan een hoog kwalitatieve, professionele muziekleraar die begrijpt waar de leerling heen wilt en hoe die daar ook komt.

Een sterke kwalitatieve vioolleraar

Een sterke kwalitatieve vioolleraar. Dit geldt vooral voor beginnende violisten. Beginnen met een goede basis die op een leuke en aansprekende manier overgebracht wordt, scheelt op lange termijn veel uren aan frustratie en tijd. Al onze vioolleraren in Rotterdam zijn professioneel getraind en maken zelf ook muziek. Een leraar die professioneel is en zelf muziek maakt betekent echter niet dat zij ook goed les kunnen geven. Daarom zijn onze Rotterdamse viool leraren ook communicatief vaardig en kunnen zij theorie, concepten en opdrachten op een duidelijke en simpele manier uitleggen. Dit doen zij gepaard met een hoog enthousiasme om de ervaring per leerling te personaliseren. Wij bij Muziekonderwijs.nl geloven dat wij het beste team aan vioolleraren in Rotterdam hebben. Probeer het uit! Neem vandaag contact met één van onze viool leraren op in Rotterdam en wij sturen jou een voucher met 50% korting voor een les!

Waarom de viool?

De viool is een van de meest bekende en klassieke instrumenten. Wanneer je iemand een cello of een double bass laat zien denken mensen vaak: ‘is dat niet gewoon een grote viool?’ De viool was ontworpen in de 16e eeuw in Italië en is snel een bekend instrument geworden. Violen bestaan voor het grootste deel uit hout en produceren een rijke en natuurlijke toon. Het prachtige geluid van de viool is veelzijdig. Je kan dit geluid terugvinden in de virtuoso solo’s in het klassieke cannon, tot in de engste geluiden in een horrorfilm. Wanneer je jouw eigen viool koopt, is het belangrijk dat je denkt aan de maat van een viool. De viool komt in veel maten voor. Naast de volledige maat, komt die ook in: 3/4, 1/2, 1/4, 1/8, 1/10, 1/16 en 1/32. Meestal speel je vanaf je 12e een volledige maat viool. Een 3/4 voor 9-12 jaar, 1/2 voor 7-9 jaar, 1/4 voor 5-7 jaar en 1/8 of lager ligt aan de lengte en leeftijd.

Professionele en betrouwbare vioolleraren

Veiligheid en het beschermen van kinderen is bij ons van groot belang. Hierom vragen wij een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) waar het nodig is. Wij willen dat iedereen in onze community op een professionele manier vioolles krijgt in een veilige en betrouwbare omgeving.

Heb ik mijn eigen viool nodig?

Het antwoord hierop is simpel. Ja! Onze leraren kunnen je adviseren over het type, de maat en misschien zelfs over het merk dat het beste bij jou past. De tweedehands markt zorgt ervoor dat violen niet duur hoeven te zijn. Daarnaast zorgt een eigen instrument ervoor dat er geen excuses meer zijn om niet te oefenen!

Welke viool past bij mij?

De meeste mensen kiezen ervoor om op een akoestische viool te spelen, zonder twijfel de meest gebruikte. Anderen kiezen de elektrische viool, omdat die bv. kan worden aangesloten op een versterker of zanginstallatie. Zowel de reguliere akoestische als de elektrische viool kunnen worden gebruikt door beginners en komen voor in verschillende maten:

  • Een 4/4-viool (hele viool) wordt gebruikt door volwassenen en kinderen ouder dan 13 jaar
  • Een 3/4 viool is geschikt voor kinderen tussen 10 - 13 jaar
  • Een 1/2-viool is voor kinderen tussen de 8 en 9 jaar
  • Een 1/4-viool is voor kinderen vanaf 6 - 7 jaar
  • Een 1/8 viool - de kleinste - is voor kinderen van 3 tot 5 jaar

De Krijger Muziek

De Krijger Muziek is opgericht in 2007. De winkel is in de afgelopen jaren uitgegroeid tot dé online muziekwinkel van Nederland. Zij hebben een aanbod dat bestaat uit meer dan 17.000 artikelen! Hun aanbod bestaat uit o.a.: elektrische gitaren, akoestische gitaren, basgitaren, versterkers, blaasinstrumenten, strijkinstrumenten, drums en groot aanbod aan gitaaronderdelen en snaren. De Krijgers Muziek biedt u degelijke, fraaie én goed geprijsde instrumenten en accessoires aan met een uitgebreide garantie. Ideaal om mee te beginnen maar ook zeer interessant voor de meer ervaren muzikanten!


Klik op de onderstaande afbeelding om naar de website te gaan!

Interesse in het leren van een ander instrument in Rotterdam?

Wij bieden met trots een wijd aanbod aan verschillende instrumenten aan in Rotterdam. Neem een kijkje bij de onderstaande instrumenten.

  1. Saxofoonles in Rotterdam
  2. Pianoles in Rotterdam
  3. Zangles in Rotterdam
  4. Drumles in Rotterdam

Als jij nog vragen hebt

Als jij nog vragen hebt neem gerust contact met Muziekonderwijs.nl. Wij helpen je graag met het vinden van de juiste instrument of de juiste docent. Wij zijn bereikbaar op telefoon 085 833 99 83, WhatsApp 06 12151583 of email info@muziekonderwijs.nl. Wij kijken ernaar uit!

Keer terug naar de voorpagina

Onze klanten houden van Muzziekonderwijs.nl

"Ik ben sinds april 2017 aangesloten als docent bij muziekonderwijs .nl en ik ben erg enthousiast over deze samenwerking! De communicatie verloopt altijd vlot en ze zijn altijd bereid om mij te helpen waar nodig. Muziekonderwijs .nl is een heel professioneel en klantvriendelijk bedrijf.!"

5 van 5

Frédérique Klooster - Docent bij Muziekonderwijs.nl

Muziekonderwijs.nl | Gemaakt met liefde voor muziek | Musikk-undervisning.no | Musikundervisning.dk | MusicTutors.co.uk