Strippenkaart bij muziekonderwijs


strippenkaart

Het nieuwe jaar moet natuurlijk beginnen met goede voornemens! Hoe zit het met leren spelen op een nieuw instrument of beter worden in wat je al speelt? Op Muziekonderwijs.nl kan je aan het nieuwe jaar beginnen door een strippenkaart te kopen voor lessen.


Een goede start van het nieuwe jaar

Met een strippenkaart ben je goed op weg om nieuwe en betere gewoontes te creëren. Op Muziekonderwijs.nl bieden we muzieklessen voor alle leeftijden en niveaus. Onze bekwame en professionele docenten hebben allemaal een muzikale professionele achtergrond en passen het onderwijs aan jouw niveau en behoeften aan. Met een strippenkaart bij Muziekonderwijs.nl kan je zelf beslissen wanneer je lessen wil volgen en je bespaart tot wel 20%.


Zo werkt het

  1. Zoek een docent bij jou in de buurt die het juiste instrument speelt.
  2. Stuur een bericht naar de docent en vermeld je wensen en je niveau.
  3. Zodra de docent jouw aanvraag bevestigd, raden we een proefles aan. Na de proefles kan je een strippenkaart bij de docent kopen.
  4. De strippenkaart is zichtbaar bij 'Mijn account'. Als de docent een les in het systeem boekt, wordt er automatisch een strip van je strippenkaart gebruikt.

Prijzen voor strippenkaarten

Bij Muziekonderwijs.nl is de strippenkaart het meest gekochte product. Je bespaart namelijk tot 20% op je lessen.


Strippenkaart prijzen:

Strippenkaart-prijs


Vind docent vandaag!Vind muziekdocent hier!


Wat is Muziekonderwijs.nl?

Muziekonderwijs.nl is een eenvoudig te gebruiken online muziekles platform waar studenten de beste, volledig doorgeleerde muziekleraren in de omgeving kunnen vinden.

We hebben inspirerende muziekleraren voor bijna elk instrument. Al deze docenten hebben een ruime ervaring zodat ze jou kunnen begeleiden in de muziek, muziekproductie, songwriting en nog veel meer!

We geloven dat iedereen de kans moet krijgen om een muziekopleiding te ervaren. Of u een ouder bent die uw kind de best mogelijke start wil geven, of een volwassene die uw eigen muzikale reis wil beginnen of voortzetten. Muziekonderwijs.nl maakt het leren van muziek eenvoudig, plezierig en zo veilig mogelijk. Heb jij andere vragen, opmerkingen of suggesties? Stuur ons dan een bericht via [email protected] en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.
Muziekonderwijs.nl | Gemaakt met liefde voor muziek | Musikk-undervisning.no | Musikundervisning.dk | MusicTutors.co.uk | Blog | Artikelen | Founder