Hoe ga je aan de slag?

Wanneer je op de homepagina van Muziekonderwijs bent, kan je direct gaan zoeken naar muziekdocenten bij jou in de buurt.

Wanneer je bovenaan de pagina het instrument naar keuze en de locatie invoert, zie je meteen de docenten die beschikbaar zijn.

Als je een geschikte docent hebt gevonden stuur je een bericht naar diegene door op de blauwe knop Stuur een bericht naar te klikken.


Nadat het bericht verzonden is, neemt de docent binnen 3 dagen contact met je op om de proefles te plannen.

Vervolgens maak je met de docent een afspraak voor de eerste les. De docent plant deze les in via het Muziekonderwijs.nl systeem, jij kan deze les vervolgens bevestigen.


Zodra je de eerste les bevestigd hebt, kan je inloggen op de website en betalen voor de afgesproken (proef)les.


Als je je eerste les hebt gehad en de vervolglessen met de docent hebt afgesproken, kan je inloggen op de website om je lessen te bekijken of een strippenkaart aan te schaffen.

Er zijn verschillende tarieven bij Muziekonderwijs.nl en daarnaast kunnen er kosten zijn voor reistijd wanneer de docent les geeft bij jou thuis. Je kunt dan reisstrippen aanschaffen op dezelfe manier als wanneer je strippen koopt. Het is mogelijk om lessen in te plannen van 30, 45 en 60 minuten.

Je kunt de handleiding vinden op je dachboard.

Kopen van een strippenkaart

De meeste leerlingen kopen na hun eerste les een strippenkaart. Na aankoop hiervan kan je met je docent een rooster opstellen met vaste of flexibele lestijden.

Bij Muziekonderwijs.nl hebben we goede ervaringen met ons strippenkaartenmodel. Hiermee kan je geld besparen op de lessen, maar ook tijd m.b.t. betaling en lesplanning.

Hoe meer lessen er worden aangeschaft, des te meer geld je bespaart. Bovendien is het gemakkelijk om in één keer te betalen. Ook is het mogelijk te betalen in 3 termijnen. Wanneer er vervolg-lessen worden ingepland, gaat de betaling automatisch door één van de strippen daarvoor te gebruiken.

Betaling

Je betaalt je lessen altijd vooruit, betaling achteraf is niet mogelijk. Je kan een overzicht van je betalingen zien op je profiel wanneer je inlogt op Muziekonderwijs.nl.

Betaling kan alleen via Muziekonderwijs! De lessen kunnen NOOIT contant betaald worden bij de docent, of rechtstreek naar zijn/haar bank omdat diens salaris betaald wordt door Muziekonderwijs.nl.

Verplaatsing van lessen

Je kan altijd van tijd wisselen binnen de beschikbare lestijden van de docent. Je kan vragen om verplaatsing en annulering van uren door te schrijven naar je muziekdocent. Je moet echter niet vergeten dat annulering -en verplaatsing ten minste 24 uur voor de betreffende les gemeld moet worden aan de docent én Muziekonderwijs.nl.

Annulering van lessen

Geannuleerde lessen worden niet worden gerestitueerd. Neem contact op met je docent als je een les wil annuleren, en zoek samen naar een nieuwe datum en tijd dat schikt.

Geef dit tenminste 24 uur voorafgaand aan de les aan.

Wanneer de docent een les annuleert, zal deze les worden verplaatst naar een voor de leerling passend tijdstip.


Herroepingsrecht

Aankopen van lessen via Muziekonderwijs.nl kunnen te allen tijde gerestitueerd worden.

Ziekte

Als je voor een langere periode ziek bent en lestijden hebt gereserveerd dien je contact op te nemen met Muziekonderwijs.nl via [email protected].


Afbeeldingen/video

Muziekonderwijs.nl behoudt zich het recht voor om het gebruik van de afbeeldingen en video-opnamen genomen in pedagogische situaties, concerten, enz. bij Muziekonderwijs.nl in brochures, persberichten, affiches, website en sociale media.

Verantwoordelijkheid

Muziekonderwijs.nl draagt zorg voor een hoge standaard door het inhuren van gekwalificeerde, professionele docenten met ervaring en opleiding. Muziekonderwijs.nl en neemt daarmee de verantwoordelijkheid op zich voor muziekonderwijs van hoge kwaliteit. Als je toch ontevreden met de lessen bent, neem dan onmiddellijk contact op met het Muziekonderwijs.nl hoofdkantoor via [email protected].

Vragen?

Je kunt contact opnemen met Muziekonderwijs op werkdagen via [email protected]. Door ons te benaderen kan je antwoord krijgen op verschillende vragen.