Trompetles in Dordrecht

Wil je trompetles in Dordrecht? Wij hebben ervaren trompetleraren in jouw regio! ✓ Muziekonderwijs.nl is het Grootste platform voor Muziekeducatie in NL ✓ De beste Kwaliteit Muziekonderwijs

 • Vanaf 16,05 - 20,06 euro per 20 min. De prijs is op basis van 20 lessen
 • Vanaf 12,82 - 16,03 euro per 20 min. De prijs is op basis van 20 lessen

Leer trompet spelen in Dordrecht

Wil jij trompet leren spelen in Dordrecht? Of je nu een absolute beginner bent of een ervaren speler, onze leraren zijn hier om je te helpen je vaardigheden te verbeteren. Al onze leraren in Dordrecht zijn zeer professionele en ervaren spelers die jou zullen helpen jouw doelen te bereiken. Je haalt niet alleen het maximale uit je lessen, maar je wordt ook beter - ongeacht je huidige niveau of leeftijd. We bieden lessen voor iedereen! Trompetlessen bevatten meestal enkele van de volgende elementen:

 1. Ademhalingsoefeningen
 2. Instrumentale oefeningen
 3. Bladmuziek lezen
 4. Relevante muziektheorie
 5. Veel en veel meer, afhankelijk van je niveau en behoeften!

Een sterke kwalitatieve trompetleraar

Een sterke kwalitatieve trompet leraar. Dit geldt vooral voor beginnende trompet spelers. Beginnen met een goede basis die op een leuke en aansprekende manier overgebracht wordt, scheelt op lange termijn veel uren aan frustratie en tijd. Al onze trompet leraren in Dordrecht zijn professioneel getraind en maken zelf ook muziek. Een leraar die professioneel is en zelf muziek maakt betekent echter niet dat zij ook goed les kunnen geven. Daarom zijn onze Dordrechtse trompet leraren ook communicatief vaardig en kunnen zij theorie, concepten en opdrachten op een duidelijke en simpele manier uitleggen. Dit doen zij gepaard met een hoog enthousiasme om de ervaring per leerling te personaliseren. Wij bij Muziekonderwijs.nl geloven dat wij het beste team aan trompet leraren in Dordrecht hebben. Probeer het uit! Neem vandaag contact met één van onze trompet leraren op in Dordrecht en wij sturen jou een voucher met 50% korting voor een les!

Waarom de trompet?

De trompet is een solo-instrument dat veel fysieke kracht vereist van de muzikant. Er moet namelijk veel lucht door de trompet om geluid en muziek te kunnen creëren, en daardoor komt er veel kracht op de lippen te staan. Daarnaast is het ook gemakkelijker om de gegenereerde tonen te bepalen als men een grotere lichaamsdruk kan zetten. Om geluid uit een trompet te krijgen, is het niet genoeg om alleen te blazen of te ademen. Je moet een soort van bromgeluid maken met je lippen (“buzzen”), die de trillingen in de lucht kan maken. Het zijn deze trillingen die, nadat ze zijn versterkt, door het menselijk oor kunnen worden opgevangen.De trompet is een koperinstrument dat in allerlei soorten muziek over de hele wereld wordt gebruikt, maar de meest populaire genres waarin de trompet wordt gebruikt, zijn jazz en klassieke muziek. Het bespelen van een muziekinstrument helpt bij het verlichten van stress en het in gang zetten van de creatieve centra in de hersenen, maar bovendien zal het bespelen van de trompet je ademhaling verbeteren en je kernspieren helpen versterken. Het belangrijkste is natuurlijk dat je met de trompet prachtige melodieën en frases kunt maken. Als je het eenmaal onder de knie hebt, speel je de hele dag door.

Dagelijks oefenen

Probeer elke dag tijd te vinden om te oefenen. Veel spelen betekent dat je beter wordt. Het gaat hier om de hoeveelheid die je speelt, niet om de lengte van de sessies. Probeer eerst 10 tot 15 minuten te oefenen per oefensessie. Naarmate je het meer onder de knie krijgt, kan je langere sessies houden.

Professionele en betrouwbare trompetleraren

Veiligheid en het beschermen van kinderen is bij ons van groot belang. Hierom vragen wij een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) waar het nodig is. Wij willen dat iedereen in onze community op een professionele manier trompetles krijgt in een veilige en betrouwbare omgeving.

Heb ik mijn eigen trompet nodig?

Het antwoord hierop is simpel. Ja! Onze leraren kunnen je adviseren over het type, de maat en misschien zelfs over het merk dat het beste bij jou past. De tweedehands markt zorgt ervoor dat gitaren niet duur hoeven te zijn. Daarnaast zorgt een eigen instrument ervoor dat er geen excuses meer zijn om niet te oefenen!

Interesse in het leren van een ander instrument in Dordrecht?

Wij bieden met trots een wijd aanbod aan verschillende instrumenten aan in Dordrecht. Neem een kijkje bij de onderstaande instrumenten.

 1. Gitaarles in Dordrecht
 2. Saxofoonles in Dordrecht
 3. Pianoles in Dordrecht
 4. Zangles in Dordrecht
 5. Drumles in Dordrecht

Als jij nog vragen hebt

Als jij nog vragen hebt neem gerust contact met Muziekonderwijs.nl. Wij helpen je graag met het vinden van de juiste instrument of de juiste docent. Wij zijn bereikbaar op telefoon 085 833 99 83, whatsapp 06 12151583 of email [email protected]. Wij kijken ernaar uit!

Keer terug naar de voorpagina

Onze klanten houden van Muziekonderwijs.nl

"Ik ben sinds april 2017 aangesloten als docent bij muziekonderwijs .nl en ik ben erg enthousiast over deze samenwerking! De communicatie verloopt altijd vlot en ze zijn altijd bereid om mij te helpen waar nodig. Muziekonderwijs .nl is een heel professioneel en klantvriendelijk bedrijf.!"

5 van 5

Frédérique Klooster - Docent bij Muziekonderwijs.nl

Muziekonderwijs.nl | Gemaakt met liefde voor muziek | Musikk-undervisning.no | Musikundervisning.dk | MusicTutors.co.uk | Blog | Artikelen