Yoram

Yoram

Prijs

Vanaf 12,00 EUR / 30 min.

De prijs is inclusief 20% korting op een strippenkaart.

Geeft les:

Gitaar, Songwriting, Zang, Muziekproductie, Compositie, Muziektheorie

Over Yoram

Hoi! Ik ben Yoram en ik wil allereerst even zeggen dat ik het super tof vind dat je van plan bent om gitaarlessen te gaan volgen!

Toen ik net begon met gitaarles ging ik iedere week met veel motivatie naar de les en kwam ik terug met nog meer, en dat heb ik grotendeels aan mijn leraar te danken. Ik merkte hoeveel verschil het maakt om met de juiste nummers bezig te zijn; nummers die je inspireren, en die je op de juiste manier uitdagen. Reken er maar op dat we daarom rustig de tijd zullen nemen om te kijken wat voor nummers voor jou het meest geschikt zijn. Je mag de nummers uiteraard zelf uitkiezen; ik geef slechts advies.

Het allerbelangrijkste voor mij is dat je de lessen met plezier begint en beëindigt. Zolang je het leuk vindt om gitaar te spelen zul je ook blijven spelen, en zolang je speelt, zul je met de juiste begeleiding ook vooruitgang blijven boeken. Zo was het voor mij ook toen ik net begon en ik ben nu, bijna 19 jaar later, nog steeds gek op gitaar spelen!

Kortom, ik ben een leraar die je...

- Inspireert en motiveert;
- Adviseert en ondersteunt;
- De juiste nummers aan kan bieden;
- Aan het eind van de les tekeningen, geluidsopnames, foto’s en/of video’s meegeeft met duidelijke instructies zodat je genoeg hebt om thuis mee verder te gaan;
- Vooruitgang in de gaten houdt; aan het begin van de les kijken we naar de nummers en oefeningen van afgelopen week. Zo merken we het gauw genoeg als je ergens op vast lijkt te lopen om onze focus eventueel te wijzigen;
- De hoogste kwaliteit lessen aanbiedt voor een eerlijke prijs.


PROFESSIONELE ACHTERGROND & ERVARING
Vanaf de dag dat ik ben begonnen met gitaarles hebben mijn muzikale passie en ambitie mij achtervolgd als een schaduw, en is muziek een steeds belangrijkere rol gaan spelen in m’n leven.

In 2015 ben ik afgestudeerd aan de Zadkine popacademie in Rotterdam als artiest/zelfstandig ondernemer, en sindsdien heb ik ervaring opgedaan, zowel als gitaardocent tijden een-op-een lessen, als hulpdocent muziek op de middelbare school, en heb ik zelf songwriting workshops ontwikkeld en gegeven aan middelbare scholieren. In het verleden heb ik uiteraard ook veel in bandjes gespeeld, muziek opgenomen in de studio, en live opgetreden.

En nu voelt het als mijn missie om mijn muzikale passie over te dragen aan iedereen die ervoor openstaat. Misschien wil je net beginnen met gitaar spelen, of ben je al een tijdje bezig, maar kun je wel wat aanmoediging en ondersteuning gebruiken… Je bent hoe dan ook bij mij aan het juiste adres.

Zelf ben ik begonnen op een klassieke gitaar, en ik ben later overgestapt op een western gitaar. Dit is ondertussen mijn specialiteit geworden, maar ik heb ook genoeg ervaring op een elektrische gitaar. Ik kan je dus van alles leren over:

- Akkoorden
- Ritme / de juiste aanslag
- Tokkelen / fingerpicking
- Spelen met plectrum
- Zogenaamde 'riffs' / gitaarmelodieën
- Theorie / Harmonieleer
- Componeren / Arrangeren
- Techniek / oefeningen
- Zelfvertrouwen / Mindset
- Het instrument zelf: onderdelen/snaren/onderhoud etc.

En wat betreft genres ben ik oneindig veelzijdig!
Genres waar ik mij uitgebreid in heb verdiept zijn (onder andere): pop, rock, funk, soul, blues, jazz, klassiek, ballad, alternative/progressive rock, hard rock, metal, grunge, ska, reggae, hiphop, Spaanse flamenco, folk/wereldmuziek of soundtracks voor films/video games, noem maar op...

Als het je leuk lijkt kunnen we ook langzaam de creatievere kant van muziek gaan ontdekken door samen bijvoorbeeld akkoorden en melodieën te bedenken en uit te werken. Ook kunnen we, als je het aandurft (niets moet - alles mag!) zelf teksten gaan schrijven, totdat we volledige nummers hebben geschreven en opgenomen! Je kunt me tijdens onze eerste les laten weten of je interesse hebt, dan maken we het een onderdeel van onze planning.

Hopelijk tot snel! 🤘🏼

Meestal begint het hier:

Reactietijd 32 uur. en 27 min.

Locatie

  • Online

    De lessen worden online gegeven in onze OnlineClassRoom

Snelle reactie

De muzikant reageert gemiddeld binnen 48 uur op een nieuwe aanvraag van een leerling

Persoonlijke video

De muzikant heeft op zijn docenten-profiel een presentatievideo van zichzelf geupload

Goede aanbevelingen

De muzikant heeft minimaal 3 aanbevelingen van leerlingen met gemiddeld een minimum van 4 van de 5 sterren.

Hoge inzet

Van een SuperTeacher wordt verwacht dat deze goed is in het motiveren van leerlingen en dat deze in staat is de leerling voor langere tijd aan zich te binden.

Meestal begint het hier:

Reactietijd 32 uur. en 27 min.

Vergelijkbare docenten

...