Xose

Xose

Prijs

Vanaf 26,40 EUR / 30 min.

De prijs is inclusief 20% korting op een strippenkaart.

Geeft les:

Keyboard, Muziekproductie, Muziekproductie, Filmcompositie, Logic, Ableton, Piano

Over Xose

Het moment van betrokkenheid tussen de artiest en de luisteraar is het meest intense gevoel dat ik ooit heb gevoeld. Het is een heel onverwacht moment, het gebeurt gewoon en daar houd je je instrument voor de mensen met wie je je optreden deelt. Plots wacht iedereen op jou om door te gaan met het verhaal dat je hebt verteld en is iedereen op hetzelfde moment op dezelfde plek en heb je wat ze nodig hebben: een bericht dat ze willen horen en ze weten dat je het met hen zult delen. Dus als je dat eenmaal doet, bereik je die sensatie, dat moment, en wat er daarna gebeurt, is magisch! Het is absoluut geweldig hoe een, honderd of zelfs duizenden mensen in de wacht kunnen staan ​​voor dezelfde boodschap en als die eenmaal is afgeleverd, voelen ze het precies op dezelfde manier als jij.

Deze sensatie doet zich niet alleen voor tijdens een voorstelling, maar ook in een onderwijssituatie. Ik geef al een jaar les van kinderen tot volwassenen en ik ontdekte dat als je al je energie in al je liefde en passie steekt en je alles geeft als leraar of als student, je dit magische communicatieniveau kunt bereiken! Wat een les tot zo'n ervaring maakt! Daarom ben ik als docent vooral gefocust op creativiteit en daardoor zijn de ontdekkingen van je instrument altijd gebaseerd op je doelen en ambities die de belangrijkste pijlers zijn van een muzikant !!

Ik leer je graag:

Keyboards & piano
-Voor beginners op klassieke muziek en alle niveaus op jazz of een andere moderne stijl
Elektronica en muzieksoftware
- Zelf opnemen - Muziek componeren (pop, funk, jazz, latin, enz.) Met behulp van een computer - Beatmuziek maken - Een looper en andere digitale effecten gebruiken - De wereld van plug-ins ontdekken en virtuele instrumenten - Wat is muziekproductie en hoe deze te gebruiken

Muziek Productie
- Leer hoe u een DAW gebruikt (Ableton, Logic Pro, Studio One, Reaper, etc..)
- Leer hoe u uw Home Studio kunt gebruiken en hiervan kunt profiteren
- Leer hoe u muziek maakt, hoe u een nummer orkestreert en hoe u er een hit van maakt
- Leer hoe u plug-ins en samples kunt je gebruiken
- Leer nieuwe harmonische progressies en hoe u melodieën kunt maken om aan uw liedjes toe te voegen.

Kortom, ik ben nooit gestopt met studeren sinds ik 8 jaar oud was, ik ben afgestudeerd op klassieke percussie op Jazz vibrafoon en ben momenteel bezig met het afronden van mijn master in het tegelijkertijd spelen van vibrafoon en toetsen. Gedurende deze tijd heb ik deelgenomen met klassieke orkesten (Orquesta Gaos, Joven orquesta sinfonica de Galicia, ...) op verschillende percussiefestivals als speler en als leraar (Perkulliria, FIP Agolada, ...) en op veel verschillende stijlbands (Skarallaos, GHASS, Fhree, Qando Vand, ...). Momenteel werkend met MAMIHLAPINATAPAI een zeer persoonlijk wereldmuziekproject hier in Nederland.


See you at the trial lesson!!!

Xose tags

Afgestudeerd aan het conservatorium (Master) Afgestudeerd aan het conservatorium (Bachelor) Geeft les in het Nederlands, Engels, Spaans en Italiaans

Meestal begint het hier:

Reactietijd Responstijd is 100+ hours

Locatie

 • Online

  De lessen worden online gegeven in onze OnlineClassRoom

  Bij docent

  2518CV Den Haag

  Bij leerling

  0 - 8 EUR

  In repetitieruimte

  2516 AW Den Haag Den Haag

Snelle reactie

De muzikant reageert gemiddeld binnen 48 uur op een nieuwe aanvraag van een leerling

Persoonlijke video

De muzikant heeft op zijn docenten-profiel een presentatievideo van zichzelf geupload

Goede aanbevelingen

De muzikant heeft minimaal 3 aanbevelingen van leerlingen met gemiddeld een minimum van 4 van de 5 sterren.

Hoge inzet

Van een SuperTeacher wordt verwacht dat deze goed is in het motiveren van leerlingen en dat deze in staat is de leerling voor langere tijd aan zich te binden.

Meestal begint het hier:

Reactietijd Responstijd is 100+ hours

Vergelijkbare docenten

...