Ward R.

Geeft les in verschillende muziekgenres
Geeft les op conservatorium-niveau
Geeft les aan kinderen vanaf 8 jaar
Bevoegd docent in gitaar, muziekproductie, producer, ableton live, ableton, muziektheorie, bandcoaching, examen voorbereiding, sibelius, mixen
Vanaf 28,00 EUR / 30 min. exclusief BTW

De prijs is inclusief 20% korting op een strippenkaart.

Locatie

Online

Bij docent

1094RC Amsterdam

In repetitieruimte

1094RC Amsterdam

Ward tags

Geeft les in verschillende muziekgenres
Geeft les op conservatorium-niveau
Geeft les aan kinderen vanaf 8 jaar
Geeft les aan volwassenen en kinderen
Vanaf 28,00 EUR / 30 min. exclusief BTW

De prijs is inclusief 20% korting op een strippenkaart.

Over Ward R.

GITAARLES
Wil jij gitaar leren spelen? Heb jij vroeger gitaar gespeeld en wil je dat weer oppakken? Loop jij steeds tegen dezelfde barricades aan en heb je het gevoel dat je niet verder komt?
Je wilt beter gitaar leren spelen vanuit een passie voor muziek of het instrument. We bespreken samen wat je doelen zijn en stellen samen een leerplan op. Elke les is op maat. Speelplezier en muziek staat centraal. We gaan dus alleen zó ver de theorie in als jij wilt en als nodig is voor jouw ontwikkeling.

Beginners
Ik besteed aandacht aan noten lezen, tokkelen, akkoorden, toonladders, slagtechnieken, finger picking, we leggen een basis voor muziektheorie en werken aan een goede houding.

Gevorderden
Met gevorderde leerlingen kijken we naar flamenco-technieken zoals bijvoorbeeld rasgueado’s en alzapua’s.
Ook werken we aan de uitbreiding van het repertoire, zodat uiteindelijk alle klassiekers, van Albéniz tot Rodrigo, binnen handbereik liggen.

Lesopbouw
Een gitaarles met volwassenen duurt 45 minuten. Voor kinderen zijn de lessen 30 minuten. De eerste helft van de les besteden we aandacht aan techniek. De tweede helft werken we aan stukken die jij of ik hebben uitgekozen.
In de lessen voor kinderen maak ik veel gebruik van voor- en naspelen en maken we op een speelse manier muziek.
Ik zorg voor een leuke afwisseling van repertoire dat je misschien kent en repertoire dat nieuw voor je is, alles passend bij jouw niveau.

MUZIEKPRODUCTIE
Ontwikkel jouw eigen tracks en beats
Ben jij producer of songwriter en wil je beter leren mixen, produceren of opnemen? Loop jij steeds tegen dezelfde barricades aan en heb je het gevoel dat je niet verder komt?
Je wilt beter leren produceren en mixen vanuit een passie voor jouw muziek. We bespreken samen wat je doelen zijn en stellen samen een leerplan op. Elke les is op maat. Jouw tracks staan centraal.

Produceren
Je leert de basisprincipes van je DAW (Digital Audio Workstation) en plugins kennen. We behandelen sampling, programmeren in midi, synthesizers en synthese, vocal productie, en nog veel meer. Ik leer je hoe je die loop kan omzetten in een track. Je vergroot je kennis van akkoorden en muziektheorie zodat jij weg kan blijven van midi packs.
Heb je meer ervaring? Dan gaan we het uitgebreid hebben over hèt geheim van de industrie: layering, sound design en hoe je een arrangement opbouwt.

Word jouw mix de baas
Ik neem je mee van de basis van gain staging tot en met het gebruik van EQ, compressie, delays, reverbs en meer. Aan de hand van jouw eigen tracks raak je steeds meer vertrouwd met alle technieken en plugins voor het mixen en produceren.
Komen je vocals niet goed door de mix, snap je niet waarom je kick niet hard klinkt op je telefoon? Kijk je veel tutorials op YouTube, maar heb je nog steeds niet het gevoel dat je het snapt? Moeite om je tracks af te maken?

Leer zelf opnemen
Leer de basis van opnametechnieken, zodat je thuis zelf je vocals of gitaren op kan nemen. Leer met minimale middelen maximale resultaten te behalen.

Werken als een professional
We leven in een tijd waarin artiesten en producers alles moeten kunnen. Dat kan soms overweldigend zijn.
Aan de hand van jouw eigen tracks, of vanuit multitracks leer ik jou structuur aan te brengen.
Je leert essentiële tools als EQ en compressie te gebruiken, net als reverb, delay en saturation. Alles wat je nodig hebt om jouw nummers goed te laten klinken.

Lesopbouw
Een les duurt 60 minuten. Tijdens deze les werken we aan jouw muziek, analyseren we bestaande tracks, of werk je aan je mixing skills aan de hand van multitracks.

Rechtstreeks uit de muziekindustrie
Als gitarist, producer en componist met twee conservatoriumdiploma’s, een opleiding aan de Wisseloord Studio’s en een contract bij Wisseloord/BMG Publishing weet ik hoe jij je tracks of gitaarspel naar een hoger plan kan trekken.
Tijdens een proefles in mijn studio in Amsterdam Oost bespreken wij wat jij nodig hebt. We kijken samen naar waar je tegenaan loopt. Aan de hand van deze les maken we een plan.

Studio
Ik geef les in mijn muziekstudio in Amsterdam Oost. Daar hebben we ook de mogelijkheid om in hoge kwaliteit studio-opnames te maken, voor bijvoorbeeld een auditie of voor een clip op YouTube.

Online lessen
Het is ook mogelijk om online lessen te volgen.
Ik ben al jaren actief in de muziek als gitarist, arrangeur, componist en bandleider. Aan het Conservatorium van Amsterdam volgde ik een bachelor klassiek gitaar, aan het Conservatorium van Den Haag behaalde ik mijn Master of Music. Inmiddels ben ik ook actief als muziekproducer en mixing engineer. Ik heb veel ervaring met verschillende genres, van klassiek tot pop, indie en wereldmuziek.

Header foto en extra foto's © Lisa Maatjens

Ward tags

Geeft les in verschillende muziekgenres
Geeft les op conservatorium-niveau
Geeft les aan kinderen vanaf 8 jaar
Geeft les aan volwassenen en kinderen

Flexibel

Onze manier van lesgeven is flexibel. Zo kun je o.a. zowel wekelijks als sporadisch lessen inplannen met jouw docent.

Hoge kwaliteit

Muziekonderwijs werkt alleen met muzikanten die een Conservatorium of muziekopleiding hebben afgerond óf die deze opleiding nog volgen.

Handige chat

Een les kun je afspreken met je docent via je inbox. De docent zet de afgesproken les vervolgens in je agenda en daarna kun je betalen via de link op je dashboard!

Mensen die deze docent hebben bekeken, bekeken ook

Muziekonderwijs.nl | Gemaakt met liefde voor muziek | Musikk-undervisning.no | Musikundervisning.dk | MusicTutors.co.uk | Blog | Artikelen | Founder