Vladimir V.

Bevoegd docent in gitaar, compositie, piano, gitaar, composition
Vanaf 19,20 EUR / 30 min. exclusief BTW

De prijs is inclusief 20% korting op een cursus.

Reageert in 5 uur. en 18 min.

Locatie

Bij docent

2593 VL Haagse Hout

Bij leerling

0 - 8 EUR

Vanaf 19,20 EUR / 30 min. exclusief BTW

De prijs is inclusief 20% korting op een cursus.

Reageert in 5 uur. en 18 min.

Over Vladimir V.

Vladimir is een gitarist, componist en gitaarleraar met meer dan 10 jaar ervaring in het lesgeven in gitaar, muziektheorie en compositie. Sommigen van zijn leerlingen zijn zelf al afgestudeerde professionals. Hij heeft klassieke gitaar, docent muziek, compositie en later ook elektronische muziek aan het conservatorium gestudeerd in Bulgarije en Nederland.

“De voldoening om te zien hoe een jonge leerling geleidelijk verandert in een gevoelige muzikant, dankzij mijn werk met hem/haar is het mooiste gevoel ooit” zegt hij.

De lessen van Vlad zijn gebaseerd op de individuele behoefte en wens van elke leerling. Met de jonge leerlingen volgt hij een methode, die hen een solide basis geeft van alle technieken die in de rechter- en de linkerhand worden gebruikt. In de lessen met de volwassen leerlingen ligt vooral de focus op de concentratie op een bepaalde stijl. Dankzij zijn ervaring in het spelen in verschillende projecten, is hij bekwaam in vele stijlen naast de klassieke gitaar, zoals flamenco, bossa nova, blues en jazz.

“Ik ben gepassioneerd om je de schoonheid van muziek te laten zien! Kom en probeer een proefles!”

Flexibel

Onze manier van lesgeven is flexibel. Zo kun je o.a. zowel wekelijks als sporadisch lessen inplannen met jouw docent.

Hoge kwaliteit

Muziekonderwijs werkt alleen met muzikanten die een Conservatorium of muziekopleiding hebben afgerond óf die deze opleiding nog volgen.

Handige chat

Een les kun je afspreken met je docent via je inbox. De docent zet de afgesproken les vervolgens in je agenda en daarna kun je betalen via de link op je dashboard!

Mensen die deze docent hebben bekeken, bekeken ook

Muziekonderwijs.nl | Gemaakt met liefde voor muziek | Musikk-undervisning.no | Musikundervisning.dk | MusicTutors.co.uk | Blog | Artikelen | Founder