Vera N.

(3 reviews)
Bevoegd docent in zang, songwriting, muziektheorie, muziektheorie, gehoorleer, gehoorleer, gehoorleer, examen voorbereiding, examen voorbereiding, examen voorbereiding
Vanaf 21,60 EUR / 30 min. exclusief BTW

De prijs is inclusief 20% korting op een strippenkaart.

Reageert in 12 uur. en 19 min.

Locatie

Online

Bij docent

7315AM Apeldoorn

Bij leerling

0 - 8 EUR

Vanaf 21,60 EUR / 30 min. exclusief BTW

De prijs is inclusief 20% korting op een strippenkaart.

Reageert in 12 uur. en 19 min.

Over Vera N.

Laten we onze passie voor muziek en zingen met elkaar delen! Zangers van elk niveau zijn welkom! Ik vind het ontzettend leuk om met gemotiveerde, enthousiaste leerlingen te werken. Van het lesgeven leer ik zelf vaak ook nog iets bij, zelfs na 13 jaar les-ervaring.

In de zanglessen zullen wij werken aan:

- Het repertoire dat jij leuk vindt (pop, rock, jazz etc.);
- Het verbeteren van je techniek (houding, adem, toepassen van technieken als CVT/EVTS, microfoontechniek etc.);
- Het leren van basis-muziektheorie;
- Het verbeteren van je gehoor (solfège);
- Songwriting, mocht je hier geïnteresseerd in zijn.

De lessen kunnen worden gegeven in het Nederlands, Duits of Engels.

De proefles

De proefles is bedoeld als kennismaking. We zullen eerst een gesprek hebben om elkaar te leren kennen. Tijdens dit gesprek wil ik er graag achter komen hoeveel zing-ervaring jij al hebt en wat jouw wensen/doelen zijn. Na het gesprek zingen we een door jouw voorbereid liedje. Aan de hand van al deze informatie zullen we tot slot een persoonlijk lesplan voor je maken.

Over mij

Ik ben opgegroeid in de buurt van Keulen (Duitsland) en ontdekte al vroeg mijn passie voor muziek. Na verschillende instrumenten te hebben geprobeerd, wist ik vanaf mijn 14e zeker dat mijn eigen stem mijn favoriete instrument was. Hierna deed ik alles aan om van mijn passie mijn beroep te maken.

In 2010 vertrok ik naar Nederland om te studeren aan de Conservatoria in Utrecht en Rotterdam. In Juni 2017 voltooide ik mijn “Master of Music” met cum laude en bracht ik tegelijkertijd mijn debuutalbum “Young Heart” uit.

Momenteel ben ik betrokken bij diverse projecten, en ben ik te zien op verschillende Pop- Rock- en Jazzpodia in Nederland, Duitsland en België.

Hopelijk spreek ik je snel voor een proefles!

Aanbevelingen van Vera N. 5

Aangemaakt op 30/01/20
Leo
In 2018 ben ik op zoek gegaan naar een zangdocent(e). Ik wilde graag meer leren over zangtechniek en theorie. Op deze site las ik het profiel van Vera wat mij aansprak. Afspraak gemaakt voor een proefles. Sinds voorjaar 2018 volg ik zangles bij Vera. Zij legt met geduld de diverse oefeningen uit die ik moet doen. De oefeningen en de nummers die ik leuk vind om te zingen worden begeleid door Vera op de piano. Ik ga elke keer met veel plezier naar zangles.
Aangemaakt op 14/07/20
Anmol H.
Heel rustig en heel goed bezig top leraar
Aangemaakt op 02/12/21
Renata V. M.
Vera geeft je altijd het gevoel dat je goed je best doet en dat het geen probleem is als je een fout maakt. Zij maakt je zelfverzekerder

Flexibel

Onze manier van lesgeven is flexibel. Zo kun je o.a. zowel wekelijks als sporadisch lessen inplannen met jouw docent.

Hoge kwaliteit

Muziekonderwijs werkt alleen met muzikanten die een Conservatorium of muziekopleiding hebben afgerond óf die deze opleiding nog volgen.

Handige chat

Een les kun je afspreken met je docent via je inbox. De docent zet de afgesproken les vervolgens in je agenda en daarna kun je betalen via de link op je dashboard!

Mensen die deze docent hebben bekeken, bekeken ook

Muziekonderwijs.nl | Gemaakt met liefde voor muziek | Musikk-undervisning.no | Musikundervisning.dk | MusicTutors.co.uk | Blog | Artikelen | Founder