Tineke G.

Bevoegd docent in: Dwarsfluit, Zang, Singing, Vocals, Flute

Biedt ook online lessen aan.

Bevoegd docent in: Dwarsfluit, Zang, Singing, Vocals, Flute

Biedt ook online lessen aan.
Vanaf 24,30 euro per 20 min. exclusief BTW

Prijsinformatie

De prijs is inclusief 20% korting op een strippenkaart.

Locatie

Bij docent
2581VN The Hague

Biedt ook online lessen aan.

Over Tineke G.

“Let Music be the food of life”
Muziek is een taal die iedereen raakt . Vol enthousiasme gaat Tineke aan het werk met jong en oud om samen de wereld van de muziek te verkennen. Ze staat open voor vele stijlen, van klassiek tot populair.

Wie is Tineke van Geuns?
Ze studeerde af als Docerend Musicus en Uitvoerend Musicus en geeft reeds jaren les aan groepen, ensembles en individuen van alle leeftijden. In haar lessen staat enthousiasme en plezier in muziek maken voorop. Lesmateriaal en lesopbouw stemt zij af op individuele wensen en mogelijkheden.

Waar speelt/zingt ze?
Tineke is al lange tijd werkzaam als dwarsfluitiste/zangeres. Tineke werkt als freelance musicus bij verschillende orkesten .Ook was zij als zangeres verbonden aan Stage Holding van Joop v.d. Ende in een aantal musicalproducties . Zij verleent veelvuldig als zang/dwarsfluit-soliste haar medewerking aan verschillende kooruitvoeringen. Zij verzorgt schoolconcerten, waaronder ‘De koning van Katoren” en "De reuzenperzik" van Roald Dahl.
Ook vormt zij als dwarsfluitiste/zangeres samen met gitarist/ukelele-speler Harald Boxtart een duo met zeer afwisselend repertoire.

Wat doet ze nog meer?
Tineke is een muzikale duizendpoot. Zij werkt al vele jaren aan de muziekschool van Nieuwerkerk aan de IJssel (MOZ-art) als Dwarsfluit- en Zangdocente. Als zangdocente maakt ze deel uit van de HMC. Ze organiseert zang/muziekreizen naar Frankrijk onder de naam van Studio Dagny en is als co-trainer verbonden aan Zangexpress. Middels cursussen en opleidingen is ze zich steeds aan het bijscholen om op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen op haar vakgebied.
Ben jij enthousiast geworden en wil je graag een keer kennis maken? Neem gerust contact op voor een proefles waarin wij samen kijken hoe ik jou verder kan helpen.

  •  Tineke G. biedt online lessen aan

    • We bieden nu online lessen aan, waar je thuis een instrument kunt leren spelen met de beste muziekdocenten in Nederland.
    • We hebben een digitaal systeem gebouwd dat perfecte video- en audiokwaliteit biedt, zodat je het meeste uit je lessen kunt halen.
    • Begin vandaag door een bericht te sturen naar onze docent Tineke G.

Hoe werkt het?

Stuur de docent een bericht met jouw gegevens.

2. De docent neemt contact op.

De docent neemt contact met je op over de mogelijkheden.

3. Eerste les afspreken.

Er wordt samen met de docent een afspraak gemaakt voor een proefles. Op deze proefles krijg je 50% korting

Flexibel

Onze manier van lesgeven is flexibel. Zo kun je o.a. zowel wekelijks als sporadisch lessen inplannen met jouw docent.

Hoge kwaliteit

Heeft alleen docenten met een relevante opleiding (bv. Conservatorium), ervaring en, waar nodig, een VOG.

Slimme chat

Wij hebben een slim en makkelijk proces ontwikkeld voor het afspreken van lessen met jouw docent. Betaling zowel afspreken in de chat is allemaal online en via je telefoon te doen.

Neem contact met ons op

085 833 99 83

[email protected].nl

SMS/Whatsapp: 06 12 15 15 83


Deel het profiel van Tineke op Facebook

Muziekonderwijs.nl | Gemaakt met liefde voor muziek | Musikk-undervisning.no | Musikundervisning.dk | MusicTutors.co.uk | Blog | Artikelen