Tim

Tim profiel is momenteel inactief. U kunt uw zoekopdracht voortzetten via onze zoekmachine

Over Tim

Bio:

Mijn naam is Tim en voor mij begon het muzikale pad 20 jaar geleden toen ik bij de open dag van de plaatselijke muziekschool in Hengelo begon met trompet spelen. Later toen ik 14 jaar werd ontdekte ik de gitaar van mijn vader waarmee ik al snel door kreeg dat ik daar de mee kon muziek na spelen waar ik fan van was. Nirvana en the Red hot Chili peppers, ik was verguld aan het gitaar spel van Kurt Cobain, John Frusciante en het bas werk van Flea. Dit resulteerde in een obsessie met als ambitie elke dag te willen spelen om beter te worden. Op mijn middelbare school begon ik te spelen in mijn eerste bandjes, ik pakte de basgitaar op en al snel besloot ik door te willen gaan naar het conservatorium in Rotterdam.

Muziek was overal en altijd en het verbond me met mensen. En nog steeds doet dat het, voor mij is muziek een van de meest pure emotionele uitingen die zich verbind met jezelf en anderen, en dat zou ik graag met jullie willen beleven.

Als artiest ben ik bezig met het maken van mijn eerste plaat. In de studio ben ik bezig met het produceren van de opnames van eigen werk. Afgelopen zomer heb ik 3 demo’s gereleased op soundcloud.

Ik speel in de postpunk band Paterson. Hiermee hebben we in 2019 de popronde gespeeld, binnenkort komt onze eerste EP uit.

Gitaar en Basgitaar

Gitaar spelen is leuk en dat moet het ook altijd zijn in mijn lessen. In de eerste les wil ik graag samen bepalen wat je wilt leren en wat je ambities zijn. Iedereen is anders en houdt van andere muziek, ik werk daarom graag met doelen zodat we ergens naartoe kunnen werken.

Mijn ervaring 6 jaar aan les educatie, waarvoor ik ook ben opgeleid op mijn opleiding. En werkstage bij verschillende muziekscholen. Tevens blijven ik mezelf scholen en verdiepen op podia en in de studio. En speel ik elk weekend met mijn bands live.

Basgitaar, elektrische gitaar en acoustische gitaar lessen zijn te boeken van een minimale leeftijd vanaf 12jaar.
Het is een vereiste om een eigen instrument en of versterker te hebben. Iedereen is welkom van beginner tot aan gevorderd gitarist.

Songwriting and Producing

Ben je bezig met het maken van eigen muziek of arrangementen en wil je graag begeleid worden in je proces. Dan kan ik je daar mee verder helpen. We kijken samen naar wat jou ambitie is en stellen koppelen daar de juiste doelen aan vast. We kunnen de m...

Vergelijkbare docenten

...