Tim W.

Bevoegd docent in bass guitar, gitaar, gitaar, piano, muziektheorie, bas, bass, basgitaar, muziektheorie
Vanaf 16,80 EUR / 30 min. exclusief BTW

De prijs is inclusief 20% korting op een cursus.

Responstijd is 100+ hours

Locatie

Online

Bij docent

3028BE Rotterdam

Bij leerling

0 - 8 EUR

Vanaf 16,80 EUR / 30 min. exclusief BTW

De prijs is inclusief 20% korting op een cursus.

Responstijd is 100+ hours

Over Tim W.

Wil jij gitaar, bas of piano leren spelen? In mijn muzieklessen werken we aan wat jij graag wilt leren. Wil je meespelen met jouw favoriete platen of juist meer weten over muziektheorie? De lessen worden zoveel mogelijk aangepast aan jouw wensen!

Uiteraard heb ik een richtlijn voor de lessen, maar toch probeer ik zo flexibel mogelijk te werk te gaan. Zo vind ik het ontzettend belangrijk om praktisch bezig te zijn. Al spelenderwijs kom je erachter hoe jouw instrument in elkaar zit.

In 2015 ben ik afgestuurd aan het conservatorium in Rotterdam. Inmiddels ben ik actief als muzikant en docent. Mijn week is zowel verdeeld in het geven van muzieklessen als in het spelen in bands.

Ik zie je graag binnenkort bij je eerste les!

Flexibel

Onze manier van lesgeven is flexibel. Zo kun je o.a. zowel wekelijks als sporadisch lessen inplannen met jouw docent.

Hoge kwaliteit

Muziekonderwijs werkt alleen met muzikanten die een Conservatorium of muziekopleiding hebben afgerond óf die deze opleiding nog volgen.

Handige chat

Een les kun je afspreken met je docent via je inbox. De docent zet de afgesproken les vervolgens in je agenda en daarna kun je betalen via de link op je dashboard!

Mensen die deze docent hebben bekeken, bekeken ook

Muziekonderwijs.nl | Gemaakt met liefde voor muziek | Musikk-undervisning.no | Musikundervisning.dk | MusicTutors.co.uk | Blog | Artikelen | Founder