Tijmen V.

Bevoegd docent in Viool, Violin

Bevoegd docent in Viool, Violin

Vanaf 16,88 euro per 30 min. exclusief BTW

Prijsinformatie

De prijs is inclusief 10% korting op een strippenkaart.

Locatie

Bij docent:
3023AN Rotterdam

Bij leerling

Over Tijmen V.

Hallo! Ik ben Tijmen en ik wil je graag lesgeven! Ik heb me als violist de afgelopen jaren verdiept in verschillende muziekstijlen en heb daardoor op zeer uiteenlopende podia gestaan: van bruin café tot grote concertzaal. Met Bluegrassband “Stringcaster” heb ik door heel Nederland gespeeld en heb ik tournees gedaan in Zwitserland en Frankrijk. Met mijn nieuwe tangokwintet “Quintéto Yeca” speel ik momenteel en ik ben mijn eigen symfonieorkest aan het opzetten, bestaande uit afgestudeerden van verschillende conservatoria. Daarnaast geef ik veel vioolles en krijg zelf sinds ik afgestudeerd van van het conservatorium ook weer vioolles. Ik wil namelijk altijd mijn spel blijven verbeteren.

Ik bied vioollessen aan waarbij ik niet per se met één stijl te werk ga. Ik vind het interessant om te ontdekken hoe de leerling het gehoor kan verscherpen door muziek dat op blad staat uit het hoofd te leren.

Zelf ben ik als afgestudeerde van het conservatorium in Rotterdam gespecialiseerd in Argentijnse Tango en Klassieke muziek, maar speel daarnaast al mijn hele leven Ierse volksmuziek en Amerikaanse Bluegrass (Country).

Ik wil dat de leerling iets speelt in een stijl die hij of zij leuk vindt en ik wil geen vaste lesmethode opdringen als deze niet passend blijkt.
In zo'n geval wil ik graag samen met de leerling kijken naar verschillende andere mogelijkheden van lesgeven. Ik hou van samenspelen met de leerling en kan op basisniveau begeleiden op gitaar.

Hoe werkt het?

Stuur de docent een bericht met jouw gegevens.

2. De docent neemt contact op.

De docent neemt contact met je op over de mogelijkheden.

3. Eerste les afspreken.

Er wordt samen met de docent een afspraak gemaakt voor een proefles. Op deze proefles krijg je 50% korting

Flexibel

Onze manier van lesgeven is flexibel. Zo kun je o.a. zowel wekelijks als sporadisch lessen inplannen met jouw docent.

Hoge kwaliteit

Heeft alleen docenten met een relevante opleiding (bv. Conservatorium), ervaring en, waar nodig, een VOG.

Slimme chat

Wij hebben een slim en makkelijk proces ontwikkeld voor het afspreken van lessen met jouw docent. Betaling zowel afspreken in de chat is allemaal online en via je telefoon te doen.

Neem contact met ons op

085 833 99 83

[email protected]

SMS/Whatsapp: 06 12 15 15 83


Deel het profiel van Tijmen op Facebook

Muziekonderwijs.nl | Gemaakt met liefde voor muziek | Musikk-undervisning.no | Musikundervisning.dk | MusicTutors.co.uk | Blog | Artikelen