Thomas H.

Bevoegd docent in: Gitaar, Mandoline, Muziektheorie, Gitaar, Muziektheorie, Solfège

Biedt ook online lessen aan.
Geeft les aan volwassenen en kinderen

Bevoegd docent in: Gitaar, Mandoline, Muziektheorie, Gitaar, Muziektheorie, Solfège

Biedt ook online lessen aan.
Geeft les aan volwassenen en kinderen

Vanaf 21,60 € per 30 min. exclusief BTW

De prijs is inclusief 20% korting op een cursus.

Prijsinformatie

Locatie

Online

Bij docent
9403 ZH Assen

Biedt ook online lessen aan.
Geeft les aan volwassenen en kinderen
  •  Thomas H. biedt online lessen aan

    • We bieden ook online lessen aan, waardoor je thuis een instrument kunt leren spelen met de beste muzikanten van Nederland.
    • We hebben een digitaal portaal dat perfecte video- en audiokwaliteit biedt, zodat je het meeste uit je lessen kunt halen.
    • Begin vandaag door met muziekles een bericht te sturen naar onze docent Thomas H.

Over Thomas H.

Ik geef les aan leerlingen van alle leeftijden en in alle genre’s.
De focus ligt op muzikaliteit en instrumentbeheersing, het ontwikkelen van mentale en motorische vaardigheden om grip te krijgen op de ritmiek, harmonie
en melodie, de belangrijkste ingrediënten van muziek. 
Noten leren lezen is belangrijk, vooral bij kinderen. Het zorgt voor structuur en is, zeker in latere fasen, een bijna onmisbaar communicatiemiddel, ongeacht welke stijl muziek. 
Maar het is zeker niet verplicht, er leiden meer wegen naar Rome. Het leren spelen van TAB-notatie is handig, en met slechts akkoordsymbolen kom je ook al een heel eind, als er maar naar het spel wordt geluisterd. 
In mijn praktijk heb ik ook veel gevorderde leerlingen die zich verder willen bekwamen in de wondere wereld van de jazzgitaar en aanverwante stijlen.
Naast auditieve vaardigheden leg ik ook de nadruk op theorieleer, halskennis, techniek (plectrum en/of fingerstyle) en sound. 

Na jarenlange ervaringen als gitaardocent op muziekscholen heb ik zo ongeveer elk type leerling voorbij zien komen, waarvan ik de meesten gelukkig lang onder mijn hoede heb gehad.
Variërend van kinderen die meer ter instrumentale oriëntatie les namen tot aspirant conservatorium studenten, ben ik genoodzaakt geweest voor elke situatie een oplossing en geschikt leerplan te ontwikkelen en de zeilen bij te zetten wanneer het moment er om vroeg. Vanuit mijn perspectief als docent of anderzijds vanuit de wensen of noden van de leerling is het leerproces een zeer dynamisch geheel gebleken.
Bijscholing en zelfontplooiing zijn daar een onmisbaar onderdeel van. Het motiveren van leerlingen om samen te spelen, met medeleerlingen of vrienden en familie, heb ik altijd als speerpunt beschouwd.

Neem gerust contact met mij op voor meer informatie of een proefles!
Met vriendelijke groet,
Thomas Hilbrandie

Over mijzelf:
In 1978 ben ik geboren te Assen en na de middelbare school opgeleid als docerend musicus aan het Prins Claus Conservatorium in Groningen en als uitvoerend musicus aan het Koninklijk Conservatorium te Den Haag.

Flexibel

Onze manier van lesgeven is flexibel. Zo kun je o.a. zowel wekelijks als sporadisch lessen inplannen met jouw docent.

Hoge kwaliteit

Muziekonderwijs werkt alleen met muzikanten die een Conservatorium of muziekopleiding hebben afgerond óf die deze opleiding nog volgen.

Handige chat

Een les kun je afspreken met je docent via je inbox. De docent zet de afgesproken les vervolgens in je agenda en daarna kun je betalen via de link op je dashboard!


Deel het profiel van Thomas op Facebook

Muziekonderwijs.nl | Gemaakt met liefde voor muziek | Musikk-undervisning.no | Musikundervisning.dk | MusicTutors.co.uk | Blog | Artikelen | Founder