Steffan D. T. B.

Gespecialiseerd in Jazz en Pop
Biedt de mogelijkheid tot opnemen en terugluisteren
Bevoegd docent in saxofoon, muziektheorie
Vanaf 17,60 EUR / 30 min. exclusief BTW

De prijs is inclusief 20% korting op een strippenkaart.

Locatie

Online

Bij docent

8041AM Zwolle

Bij leerling

0 - 8 EUR

Steffan tags

Gespecialiseerd in Jazz en Pop
Biedt de mogelijkheid tot opnemen en terugluisteren
Vanaf 17,60 EUR / 30 min. exclusief BTW

De prijs is inclusief 20% korting op een strippenkaart.

Over Steffan D. T. B.

Altijd al je favoriete pop of jazz nummers willen spelen of willen leren improviseren? Kom dan vooral langs voor een proefles saxofoon!

Ik ben Steffan; Jazz/Pop saxofonist en onlangs afgestudeerd aan het conservatorium in Zwolle.
Naast dat ik veel plezier haal uit het musiceren en het schrijven van mijn eigen muziek, vind ik het geweldig om ook als docent mijn passie te kunnen delen met anderen!

Lessen:
In mijn lessen staan de wensen van de leerling centraal, en gebruik daarom ook geen vaste lesmethode. Doordat ik al geruime tijd lesgeef heb ik gemerkt dat iedereen op een andere manier leert, en dus ook op een andere manier les hoort te krijgen. Als docent vind ik het dan ook een leuke uitdaging om hierop in te spelen, en er op deze manier voor te zorgen dat de leerling veel plezier uit de lessen haalt!

Wanneer je net begint met spelen is het belangrijk dat we eerst de saxofoon redelijk onder controle krijgen qua sound en techniek, zodat we zo snel mogelijk je favoriete nummers kunnen spelen. Wat hierbij erg helpt is het opnemen en terugluisteren van jezelf, wat we op een professionele manier in mijn muziekstudio (aan de Grote Voort in Zwolle) kunnen doen. Uiteraard breiden we het niveau van de nummers steeds verder uit, en kunnen we aandacht besteden aan de dingen die jij graag wilt leren! Denk bijvoorbeeld aan improvisatie, solfège of het verdiepen in muziektheorie.

Om in het begin zo snel mogelijk de leukste liedjes te kunnen spelen en de saxofoon op een goede manier te leren spelen raad ik aan om te beginnen met wekelijkse lessen (van een halfuur). Zo kunnen we elke week kijken met welke aspecten je nog moeite hebt zodat ik je hier optimaal bij kan helpen. Begin je net met saxofoon spelen maar heb je nog geen saxofoon? Dan raad je ik aan om te beginnen met het huren van een saxofoon. Voor de proefles is dit nog niet nodig, aangezien je dan mijn eigen saxofoon kunt gebruiken.

Over mij
Naast dat ik mijn eigen lespraktijk heb, ben ik al drie jaar de saxofoondocent aan de popschool in Harderwijk. Dit lesgeven doe ik op verschillende niveaus; van iemand die voor het eerst speelt tot iemand die toelating op het conservatorium wilt doen. Door mijn studie (saxofoon Jazz en Pop) en mijn ervaring in het lesgeven weet ik zeker dat ik je bij jouw muzikale doelen kan helpen!

Hopelijk tot snel!

Steffan tags

Gespecialiseerd in Jazz en Pop
Biedt de mogelijkheid tot opnemen en terugluisteren

Flexibel

Onze manier van lesgeven is flexibel. Zo kun je o.a. zowel wekelijks als sporadisch lessen inplannen met jouw docent.

Hoge kwaliteit

Muziekonderwijs werkt alleen met muzikanten die een Conservatorium of muziekopleiding hebben afgerond óf die deze opleiding nog volgen.

Handige chat

Een les kun je afspreken met je docent via je inbox. De docent zet de afgesproken les vervolgens in je agenda en daarna kun je betalen via de link op je dashboard!

Mensen die deze docent hebben bekeken, bekeken ook

Muziekonderwijs.nl | Gemaakt met liefde voor muziek | Musikk-undervisning.no | Musikundervisning.dk | MusicTutors.co.uk | Blog | Artikelen | Founder