Simone S.

Bevoegd docent in gitaar, gitaar
Vanaf 19,20 EUR / 30 min. exclusief BTW

De prijs is inclusief 20% korting op een strippenkaart.

Reageert in 23 uur. en 44 min.

Locatie

Online

Bij docent

5556XK Valkenswaard

Vanaf 19,20 EUR / 30 min. exclusief BTW

De prijs is inclusief 20% korting op een strippenkaart.

Reageert in 23 uur. en 44 min.

Over Simone S.

Mijn naam is Simone, ik ben 25 jaar. In 2016 ben ik afgestudeerd aan de muziekopleiding “Metal Factory”. Mijn specialisatie ligt dan ook in het spelen van metal. Maar je kan bij mij terecht voor akoestisch en elektrisch gitaar, van pop tot metal, van muziektheorie tot songwriting!

Tijdens mijn lessen ben ik vooral gefocust op het hebben van plezier, een goede houding, techniek en timing. Daarom laat ik de keus vaak bij de leerling liggen. Wanneer een leerling graag een nummer wilt coveren, doen we dat. Wanneer een leerling juist liever leert een eigen nummer te schrijven, gaan we daarmee aan de gang!

Mijn grootste inspiratie is Eddie van Halen. Hij was de eerste echte gitarist die ik vet vond toen ik het hoorde, hij is de rede waarom ik ben gaan spelen. Daarnaast zijn mijn favoriete artiesten/bands Gojira, Steven Wilson, Cattle Decapitation, Opeth, Riverside, First Aid Kid, Beyoncé en Suffocation.

Stuur mij graag een bericht, dan kunnen wij een afspraak maken voor een proefles.

Flexibel

Onze manier van lesgeven is flexibel. Zo kun je o.a. zowel wekelijks als sporadisch lessen inplannen met jouw docent.

Hoge kwaliteit

Muziekonderwijs werkt alleen met muzikanten die een Conservatorium of muziekopleiding hebben afgerond óf die deze opleiding nog volgen.

Handige chat

Een les kun je afspreken met je docent via je inbox. De docent zet de afgesproken les vervolgens in je agenda en daarna kun je betalen via de link op je dashboard!

Mensen die deze docent hebben bekeken, bekeken ook

Muziekonderwijs.nl | Gemaakt met liefde voor muziek | Musikk-undervisning.no | Musikundervisning.dk | MusicTutors.co.uk | Blog | Artikelen | Founder