Sanne H.

Bevoegd docent in Zang, Zang en piano, Muziektheorie, Compositie, Gehoorleer, Loop station, Koor, Songwriting, Singing, Vocals, Vocals and piano, Ear training, Music Theory, Composition

Biedt online lessen aan

Bevoegd docent in Zang, Zang en piano, Muziektheorie, Compositie, Gehoorleer, Loop station, Koor, Songwriting, Singing, Vocals, Vocals and piano, Ear training, Music Theory, Composition

Biedt online lessen aan
Vanaf 22,50 euro per 30 min. exclusief BTW

Prijsinformatie

De prijs is inclusief 10% korting op een strippenkaart.

Lesgeven

Bij docent:
1056TZ Amsterdam-West

Biedt online lessen aan

Over Sanne H.

"Hoi, ik ben Sanne, en ik ga een liedje zingen!" zijn mijn eerste woorden op alle oude bandjes van vroeger, waarna er altijd een liedje volgt; vaak zelf geschreven, en begeleid door mijn eigen, kinderlijke pianospel.

Dat was het begin van mijn lange en nooit eindigende muzikale reis. Inmiddels heb ik mijn bachelor en master diploma behaald aan het conservatorium van Amsterdam, heb ik voor mijn master in Kopenhagen en Berlijn gestudeerd en heb met de band EvenSanne twee platen uitgebracht met eigen composities.

Ik geef les aan allerlei verschillende leeftijden en niveaus. Naast dat ik lesgeven heel erg leuk vind, voelt het bijna als een muzikanten-plicht; het doorgeven van mijn oneindige passie voor het allermooiste wat er is: MUZIEK!

Wat kun je van mij leren?
- Als je een beginner bent, kunnen we natuurlijk de basisonderwerpen behandelen zoals zangtechniek & sound, tekst interpretatie, repertoire uitbreiding en nog veel meer.
- Mocht je al wat verder zijn, dan kunnen we de wat meer 'gevorderde' gebieden opzoeken zoals compositie, improvisatie, gehoortraining, microfoontechniek en stage-presence.
- Voor degenen die zelf al optreden en nog een stapje verder willen, kunnen we hele lessen besteden aan loop-stations en vocal-effects, aangezien ik daar mijn master-thesis over geschreven heb.
- Daarnaast kun je ook bij mij terecht voor muziektheorie (bijvoorbeeld ter voorbereiding voor een aanmelding aan een conservatorium), en pianoles voor zangers om jezelf beter te leren begeleiden.

MAAR! Het aller ALLERbelangrijkste, is dat je muziek - in welke vorm en op welk niveau dan ook - nóg leuker gaat vinden door de tools die ik je kan aanreiken. Zie het zo: ik leer je de grammatica, de spreekwoorden, de intonatie en de cultuur van deze nieuwe taal, zodat jij jou prachtige verhaal beter zal kunnen verwoorden.

Stuur me gerust een berichtje als je interesse of vragen hebt :)

*** Lessons in English are obviously possible! ***

  •  Sanne H. biedt online lessen aan

    • We bieden nu online lessen aan, waar je thuis een instrument kunt leren spelen met de beste muziekdocenten in Nederland.
    • We hebben een digitaal systeem gebouwd dat perfecte video- en audiokwaliteit biedt, zodat je het meeste uit je lessen kunt halen.
    • Begin vandaag door een bericht te sturen naar onze docent Sanne H.

Hoe werkt het?

Bericht sturen met jouw gegevens.

2. We nemen contact op.

De docent en/of een medewerker neemt contact met je op over de mogelijkheden.

3. Eerste les afspreken.

Er wordt samen met de docent een afspraak gemaakt voor een proefles.

Flexibel

Onze manier van lesgeven is flexibel. Zo kun je o.a. zowel wekelijks als sporadisch lessen inplannen met jouw docent.

Hoge kwaliteit

Heeft alleen docenten met een relevante opleiding (bv. Conservatorium), ervaring en, waar nodig, een VOG.

Slimme chat

Wij hebben een slim en makkelijk proces ontwikkeld voor het afspreken van lessen met jouw docent. Betaling zowel afspreken in de chat is allemaal online en via je telefoon te doen.

Neem contact met ons op

085 833 99 83

[email protected]

SMS/Whatsapp: 06 12 15 15 83


Deel het profiel van Sanne op Facebook

Muziekonderwijs.nl | Gemaakt met liefde voor muziek | Musikk-undervisning.no | Musikundervisning.dk | MusicTutors.co.uk | Blog | Artikelen