Roos

Biedt pianobegeleiding
Geeft songwriting les
In bezit van een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag)
Bevoegd docent in zang, zang en piano, piano, songwriting
Vanaf 24,00 EUR / 30 min. exclusief BTW

De prijs is inclusief 20% korting op een strippenkaart.

Reageert in 24 uur. en 56 min.

Locatie

Online

Bij leerling

0 - 8 EUR

In repetitieruimte

2552 AW Den Haag

Roos tags

Biedt pianobegeleiding
Geeft songwriting les
In bezit van een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag)
Vanaf 24,00 EUR / 30 min. exclusief BTW

De prijs is inclusief 20% korting op een strippenkaart.

Reageert in 24 uur. en 56 min.

Over Roos

Hallo! Ik ben Roos. In 2011 afgestudeerd van het Prins Claus Conservatorium en in 2013 heb ik een Master of Arts behaald aan Queens College, New York. Ik heb lessen gevolgd in EVT, CVT en klassieke zangtechniek. Ben gecertificeerd docent in Somatic Voicework en studeer momenteel logopedie.

De lessen:
Je leert over: zangtechniek, bereik, volume, flexibiliteit, ademhaling en houding. Dit doen we doormiddel van oefeningen. Aan de hand van een lied werken we aan frasering, timing, interpretatie en sound. Ik ben gespecialiseerd in jazz & pop maar heb ook veel ervaring met musical zangers. Regelmatig organiseer ik vrijblijvende open mic’s en voorzing avonden zodat je ergens naartoe kunt werken en podiumervaring kunt opdoen.

Lesmethode:
Ik werk vanuit de principes van Somatic Voicework.
Deze methode is gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek en gaat uit van het feit dat je lichaam, geest en stem onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn. Dus in de les kijk ik naar de gehele persoon.
Ik creëer een veilige omgeving waarin jij je open kan stellen, kan experimenteren, vragen kan stellen en zo je eigen stem leert kennen.

Je leert:
Ik geef pianolessen aan beginners en zangers. Zo kan ik je leren hoe je jezelf begeleid op piano, of hoe je een liedje schrijft. Ook noten lezen, akkoorden en muziektheorie komen aan bod.

Online les:
Ik ben gespecialiseerd in het geven van online lessen. Het is een hele fijne manier om vanuit huis je les te volgen en het is een stuk makkelijker inplannen rondom je drukke leven.
Voorafgaande aan een les optimaliseren we de instellingen, bespreken we de benodigdheden en werkwijze van de online les zodat we in de eerste les meteen aan de slag kunnen.

Over mij:
De afgelopen tien jaar werkt ik als zangeres en docent in New York City.
Muziek heeft mij mijn hele leven veel plezier gebracht en het is mijn missie dit over te brengen op leerlingen. Ik hou erg van lesgeven en vind het een uitdaging om mensen op een leuke en effectieve manier te leren zingen.
Naast mijn jarenlange ervaring als docent, treed ik veel op met mijn band Rose Ellis, waarmee ik meerdere albums heb opgenomen en waar ik de muziek voor schrijf.

De lessen worden gegeven in Popradar in Den Haag. Je kunt gratis parkeren in de buurt en na afloop een kopje koffie drinken in het Radarcafé.

Roos tags

Biedt pianobegeleiding
Geeft songwriting les
In bezit van een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag)

Flexibel

Onze manier van lesgeven is flexibel. Zo kun je o.a. zowel wekelijks als sporadisch lessen inplannen met jouw docent.

Hoge kwaliteit

Muziekonderwijs werkt alleen met muzikanten die een Conservatorium of muziekopleiding hebben afgerond óf die deze opleiding nog volgen.

Handige chat

Een les kun je afspreken met je docent via je inbox. De docent zet de afgesproken les vervolgens in je agenda en daarna kun je betalen via de link op je dashboard!

Mensen die deze docent hebben bekeken, bekeken ook

Muziekonderwijs.nl | Gemaakt met liefde voor muziek | Musikk-undervisning.no | Musikundervisning.dk | MusicTutors.co.uk | Blog | Artikelen | Founder