Roos

Biedt pianobegeleiding
Geeft songwriting les
Geeft les op elk niveau
Bevoegd docent in zang, zang en piano, piano, songwriting
Vanaf 24,00 EUR / 30 min. exclusief BTW

De prijs is inclusief 20% korting op een strippenkaart.

Reageert in 1 uur. en 34 min.

Locatie

Online

Bij leerling

0 - 8 EUR

In repetitieruimte

2288 DC Rijswijk

Roos tags

Biedt pianobegeleiding
Geeft songwriting les
Geeft les op elk niveau
Vanaf 24,00 EUR / 30 min. exclusief BTW

De prijs is inclusief 20% korting op een strippenkaart.

Reageert in 1 uur. en 34 min.

Over Roos

Hallo! Ik ben Roos. In 2011 afgestudeerd van het Prins Claus Conservatorium en in 2013 heb ik een Master of Arts behaald aan Queens College, New York.

De lessen:
Iedereen kan leren zingen! Het is leuk en voelt ontzettend goed. Ik ben geïnteresseerd in jouw stem en wat jij daarmee wil. Individueel gericht kijk ik naar wat jij op dat moment nodig hebt.
Ik werk met beginners tot gevorderden, met kinderen en volwassenen. In de eerste les bespreken we waarom je les hebt genomen, of je bepaalde doelen hebt. Mijn lessen zijn altijd op maat gemaakt, en ik pas de les aan op jouw interesses, level en doelen.

Lesmethode:
Ik werk vanuit de principes van Somatic Voicework.
Deze methode is gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek en gaat uit van het feit dat je lichaam, geest en stem onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn. Dus in de les kijk ik naar de gehele persoon.
Ik creëer een veilige omgeving waarin jij je open kan stellen, kan experimenteren, vragen kan stellen en zo je eigen stem leert kennen. We hebben aandacht voor spanning, emoties, stress.

Je leert:
Zangtechniek, ademhaling en houding. Frasering, timing, interpretatie en sound.
Daarnaast heb ik methodes ontwikkeld om met zangers aan pianoskills, theorie, en/of gehoortraining te werken. Ik kan je leren hoe je jezelf begeleid op piano, of hoe je een liedje schrijft.
Ik ben gespecialiseerd in jazz, blues, pop/folk, maar heb ook veel ervaring met musical zangers.

Leren zingen en/of pianospelen is een proces. Het is niet iets wat je in een paar lessen kunt aanleren en daarom werk ik wekelijks met leerlingen en begeleid ik ze ook in hoe ze thuis het beste kunnen oefenen. Lessen nemen is erg leuk, mijn ervaring is dat mensen er nog meer van genieten en aan hebben als ze op niet lesdagen oefenen.

Online les:
Ik ben gespecialiseerd in het geven van online lessen. Het is een hele fijne manier om vanuit huis je les te volgen en het is een stuk makkelijker inplannen rondom je drukke leven.
Voorafgaande aan een les optimaliseren we de instellingen, bespreken we de benodigdheden en werkwijze van de online les zodat we in de eerste les meteen aan de slag kunnen.

Over mij:
De afgelopen tien jaar werkt ik als zangeres en docent in New York City.
Muziek heeft mij mijn hele leven veel plezier gebracht en het is mijn missie dit over te brengen op leerlingen. Ik hou erg van lesgeven en vind het een uitdaging om mensen op een leuke en effectieve manier te leren zingen.
Naast mijn jarenlange ervaring als docent, treed ik veel op met mijn band Rose Ellis, waarmee ik meerdere albums heb opgenomen en waar ik de muziek voor schrijf.

Roos tags

Biedt pianobegeleiding
Geeft songwriting les
Geeft les op elk niveau

Flexibel

Onze manier van lesgeven is flexibel. Zo kun je o.a. zowel wekelijks als sporadisch lessen inplannen met jouw docent.

Hoge kwaliteit

Muziekonderwijs werkt alleen met muzikanten die een Conservatorium of muziekopleiding hebben afgerond óf die deze opleiding nog volgen.

Handige chat

Een les kun je afspreken met je docent via je inbox. De docent zet de afgesproken les vervolgens in je agenda en daarna kun je betalen via de link op je dashboard!

Mensen die deze docent hebben bekeken, bekeken ook

Muziekonderwijs.nl | Gemaakt met liefde voor muziek | Musikk-undervisning.no | Musikundervisning.dk | MusicTutors.co.uk | Blog | Artikelen | Founder