Richard H.

Bevoegd docent in gitaar
Vanaf 29,60 EUR / 30 min. exclusief BTW

De prijs is inclusief 20% korting op een strippenkaart.

Locatie

Bij docent

1066RC Amsterdam

Bij leerling

0 - 8 EUR

Vanaf 29,60 EUR / 30 min. exclusief BTW

De prijs is inclusief 20% korting op een strippenkaart.

Over Richard H.

Hallo! Mijn naam is Richard en ben gitarist. Ik studeerde jazzgitaar op het koninklijk conservatorium in Den Haag en studeerde daarna kunstbeleid en management aan de universiteit van Utrecht.

Lessen:
Als gitaardocent heb ik een ruime ervaring opgedaan zowel in mijn huispraktijk als wel op verschillende muziekscholen.
Ik kies altijd voor een persoonlijke benadering waarin jij bepaalt welke stijl en welke muzikale richting centraal staat in het aanleren van de benodigde ‘guitar skills’.
Ik ben open minded, vriendelijk en heb veel geduld om iedereen het plezier van gitaarspelen bij te brengen.

Over mij:
Ik speelde ondermeer samen met totaal verschillende soorten artiesten zoals Wouter Hamel, Rene Froger, Sharon Doorson, Leonie Meijer, Thijs van Leer, Arie Ribbens, Hans Mantel, George Baker, Sharon Doorson. Omri Tindal, David Gonzalves en de Ome Cor show met Joris Linze.

Naast het geven van les, ben ik muzikaal actief in verschillende coverbands in uiteenlopende stijlen. Van Jazz tot Pop van easy Listening tot rock.
De coverbands bestaan allen uit professionele musici en zijn te vinden op mening bedrijfsfeest, bruiloft, festival of in het Holland Casino. Ook ben ik werkzaam als DJ, en maak ik samen met Bassmanberg mijn eigen remixes en housetracks.

Flexibel

Onze manier van lesgeven is flexibel. Zo kun je o.a. zowel wekelijks als sporadisch lessen inplannen met jouw docent.

Hoge kwaliteit

Muziekonderwijs werkt alleen met muzikanten die een Conservatorium of muziekopleiding hebben afgerond óf die deze opleiding nog volgen.

Handige chat

Een les kun je afspreken met je docent via je inbox. De docent zet de afgesproken les vervolgens in je agenda en daarna kun je betalen via de link op je dashboard!

Mensen die deze docent hebben bekeken, bekeken ook

Muziekonderwijs.nl | Gemaakt met liefde voor muziek | Musikk-undervisning.no | Musikundervisning.dk | MusicTutors.co.uk | Blog | Artikelen | Founder