Ricardo D. W.

Geeft les op elk niveau
Geeft les aan volwassenen en kinderen
Aangepaste lesmethode voor de persoonlijke behoefte van elke leerling
Bevoegd docent in gitaar, zang en gitaar, basgitaar, drums, e-drums, piano, zang en piano, zang, muziekproductie, keyboard, gitaar, gehoorleer, fl studio, bandcoaching
Vanaf 19,20 EUR / 30 min. exclusief BTW

De prijs is inclusief 20% korting op een cursus.

Responstijd is 100+ hours

Locatie

Online

Bij docent

5014 HK Tilburg

Bij leerling

0 - 8 EUR

Ricardo tags

Geeft les op elk niveau
Geeft les aan volwassenen en kinderen
Aangepaste lesmethode voor de persoonlijke behoefte van elke leerling
Vanaf 19,20 EUR / 30 min. exclusief BTW

De prijs is inclusief 20% korting op een cursus.

Responstijd is 100+ hours

Over Ricardo D. W.

Bij mij kun je verwachten dat je muziek leert maken op de beste manier die bij je past! In mijn lessen vind ik jou als leerling het belangrijkste wat er is. Muziek maken doe je niet alleen, daarom ga ik samen met jou kijken wat je wil leren en hoe je dat wilt doen. Plezier in muziek maken is ook iets wat in mijn lessen altijd terugkomt.

In mijn lessen kan er van alles aan bod komen, dat hangt helemaal af van wat jij wilt leren! Wil je een nummer leren spelen van je favoriete band of groep? Dan komen alle technieken en akkoorden aan bod om te zorgen dat je het ook kan spelen. Wil je het meer op je eigen manier doen in plaats van naspelen? Geen probleem, we kunnen het zelfs in een hele andere stijl doen. Wil je eigen nummers schrijven? Dat kan ook zeker! Hier kan ik je helpen in het vinden van manieren om op de beste manier te schrijven die bij je past. Kortom, voor bijna elke vraag heb ik wel een antwoord.

Door de vele leerlingen die ik les gegeven, gecoached en getrained heb, kan ik goed je persoonlijkheid aan voelen en wat je nodig hebt om op jouw manier te leren. Mijn lessen zijn over het algemeen altijd hetzelfde opgebouwd, wat kan variëren per persoon. Ook geef ik les in vele verschillende muziekstijlen, waaronder funk, rock, blues, metal en pop. Dit heb ik ontwikkeld tijdens mijn opleiding RockCity Institute in Eindhoven, waar ik afgestudeerd ben als gitarist en de Academie voor MuziekEducatie in Tilburg, waar ik afgestudeerd ben als muziekdocent. Tijdens deze opleidingen heb ik les gegeven op basisscholen, middelbare scholen, hogere scholen, naschoolse opvang, muziekscholen en in een privé setting.

Naast het doceren heb ik 9 jaar bandervaring verdeeld over ongeveer 20 bands waar ik vooral actief ben (geweest) als gitarist en zanger, maar ook piano, drums en bas speel. Deze ervaring neem ik mee naar mijn lessen waarin ik jou inspireer en zo goed mogelijk begeleid.

Welk niveau moet ik dan hebben? Dat maakt helemaal niks uit. Van beginnend snarenplukker tot ervaren gitarist, er zijn altijd nog dingen die je kan leren. Wanneer je bij mij op proefles komt, gaan we samen kijken wat je leuk vind en wat je doelen zijn, als je die al weet natuurlijk. Mocht je nog twijfelen, neem dan een proefles bij mij en dan kunnen we samen kijken wat de opties zijn, want ik kijk er naar uit om je te leren kennen en samen muziek te maken!

Ricardo tags

Geeft les op elk niveau
Geeft les aan volwassenen en kinderen
Aangepaste lesmethode voor de persoonlijke behoefte van elke leerling

Flexibel

Onze manier van lesgeven is flexibel. Zo kun je o.a. zowel wekelijks als sporadisch lessen inplannen met jouw docent.

Hoge kwaliteit

Muziekonderwijs werkt alleen met muzikanten die een Conservatorium of muziekopleiding hebben afgerond óf die deze opleiding nog volgen.

Handige chat

Een les kun je afspreken met je docent via je inbox. De docent zet de afgesproken les vervolgens in je agenda en daarna kun je betalen via de link op je dashboard!

Mensen die deze docent hebben bekeken, bekeken ook

Muziekonderwijs.nl | Gemaakt met liefde voor muziek | Musikk-undervisning.no | Musikundervisning.dk | MusicTutors.co.uk | Blog | Artikelen | Founder