Renán

Bevoegd docent in Compositie, Composition, Muziektheorie, Filmcompositie, Logic, Music production, Songwriting, Muziekproductie, Muziekgeschiedenis, Film Composition, Music Theory

Biedt online lessen aan

Bevoegd docent in Compositie, Composition, Muziektheorie, Filmcompositie, Logic, Music production, Songwriting, Muziekproductie, Muziekgeschiedenis, Film Composition, Music Theory

Biedt online lessen aan
Vanaf 19,24 euro per 30 min. exclusief BTW

Prijsinformatie

De prijs is inclusief 10% korting op een strippenkaart.

Locatie

Bij leerling

Biedt online lessen aan

Over Renán

Hallo! Ik ben Renán, een Chileense-Venezolaanse violist en componist, die al 5 jaar in Nederland woont. Ik speel viool sinds mijn negende, en sindsdien is muziek een heel grote deel van mijn leven geworden. Met noten en geluiden kan ik dingen zeggen, waarvoor ik geen woorden kan vinden. Het maakt niet uit of ik mijn eigen muziek speel of muziek van anderen: als ik viool speel kan ik emoties en gevoelens communiceren in een manier die (volgens mij) meer direct en concreet is dan woorden.

Lesgeven is voor mij een belangrijke deel van mijn leven als muzikant. Ik vind het superleuk om andere mensen te helpen en meer direct contact met muziek te krijgen en ook meer bewust van hun geluidsomgeving te zijn. Ik vind het essentieel om niet alleen goede technieken en de traditionele repertoire te leren maar ook hoe de leerling meer kan genieten van zijn/haar instrument te spelen.

Ik heb ervaring met niet alleen klassieke muziek, maar ook met pop, Latijns-Amerikaanse muziek en ook andere genres. In mijn lessen combineer ik techniek-oefeningen met een beetje improvisatie, en het standaardrepertoire met de keuzes en interesses van de leerling. Tijdens onze eerste afspraak, praten we over welke richting de leerling wilt volgen, wat zijn/haar ervaringen en interesses zijn en dan samen ontwikkelen we een plan voor de komende lessen.

Ik kijk ernaar uit om je te zien en over jou interesses te praten!


Een beetje meer over mij

Tussen 2001 en 2011 heb ik klassieke viool in Chile gestudeerd. Daar heb ik 6 jaar als eerste viool in het universiteitsorkest gespeeld. In 2012 ging ik naar Polen om muziekcompositie te studeren in Łódź (een stad dichtbij Warschau). Dat duurde een jaar en daarna kwam ik naar Nederland om de Bacheloropleiding Muziekcompositie aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag te volgen. Tijdens mijn studie heb ik ook een minor viool gedaan met Liesbeth Ackermans en heel veel door mijn studiegenoten gecomponeerde muziek gespeeld. In 2017 ben ik naar de Dutch Impro Academy in Den Haag geweest, en lessen in improvisatie met Nederlandse en Amerikaanse muzikanten gehad. Tegenwoordig volg ik de Masteropleiding Filmmuziek aan het Conservatorium van Amsterdam. Ik speel ook in twee bands, een akoestisch-pop band die Claychild heet, en de Latijns-Amerikaanse duo Los Migrantes.

  •  Renán biedt online lessen aan

    • We bieden nu online lessen aan, waar je thuis een instrument kunt leren spelen met de beste muziekdocenten in Nederland.
    • We hebben een digitaal systeem gebouwd dat perfecte video- en audiokwaliteit biedt, zodat je het meeste uit je lessen kunt halen.
    • Begin vandaag door een bericht te sturen naar onze docent Renán

Hoe werkt het?

Stuur de docent een bericht met jouw gegevens.

2. De docent neemt contact op.

De docent neemt contact met je op over de mogelijkheden.

3. Eerste les afspreken.

Er wordt samen met de docent een afspraak gemaakt voor een proefles. Op deze proefles krijg je 50% korting

Flexibel

Onze manier van lesgeven is flexibel. Zo kun je o.a. zowel wekelijks als sporadisch lessen inplannen met jouw docent.

Hoge kwaliteit

Heeft alleen docenten met een relevante opleiding (bv. Conservatorium), ervaring en, waar nodig, een VOG.

Slimme chat

Wij hebben een slim en makkelijk proces ontwikkeld voor het afspreken van lessen met jouw docent. Betaling zowel afspreken in de chat is allemaal online en via je telefoon te doen.

Neem contact met ons op

085 833 99 83

[email protected]

SMS/Whatsapp: 06 12 15 15 83


Deel het profiel van Renán op Facebook

Muziekonderwijs.nl | Gemaakt met liefde voor muziek | Musikk-undervisning.no | Musikundervisning.dk | MusicTutors.co.uk | Blog | Artikelen