Paul V.

(2 reviews)
Geeft les aan volwassenen en kinderen
Geeft les in verschillende muziekgenres
Bevoegd docent in bas, muziektheorie, bandcoaching, bass, basgitaar, bass guitar, muziektheorie
Vanaf 19,20 EUR / 30 min. exclusief BTW

De prijs is inclusief 20% korting op een cursus.

Reageert in 0 uur. en 31 min.

Locatie

Online

Bij docent

1078XP Amsterdam

Bij leerling

0 - 8 EUR

In repetitieruimte

1183AS Amstelveen

Paul tags

Geeft les aan volwassenen en kinderen
Geeft les in verschillende muziekgenres
Vanaf 19,20 EUR / 30 min. exclusief BTW

De prijs is inclusief 20% korting op een cursus.

Reageert in 0 uur. en 31 min.

Over Paul V.

Basgitaar spelen is samen spelen. Je bent, samen met de drummer, de ruggengraat van een band. Ik ben een ervaren en geschoolde bassist uit Amsterdam. Ik heb gestudeerd aan de DJAM Lichte muziek en Jazz . Ik speel zelf vele stijlen van basgitaar. Van jazz tot funk en van soul tot rock.

De lessen van mij gaan vooral over het plezier van basgitaar spelen. Het leren beheersen van de basgitaar met een goede houding van de handen.
De eerste les gaan we kijken waar je interesses liggen qua muzieksmaak, zodat de lessen daar op aangepast kunnen worden.

Ik kan je noten leren lezen en leren over muziektheorie als je daar behoefte aan hebt. Ook kan ik (samen met jou) de liedjes in tabs uitschrijven

Het belangrijkste van basgitaar spelen is het begeleiden van andere muzikanten. Ik heb veel band- en begeleidingservaring en kan je precies leren wat je positie in de band is en hoe je deze het beste kan gebruiken. Daarnaast kan ik je leren te improviseren zodat je anderen en jezelf kan verrassen met je basspel.

Kinderen en basgitaar
Naast basgitaar les voor (jong) volwassen geef ik ook les aan kinderen en tieners. Ik heb daar voor een speelse en leerzame manier van basles ontwikkeld die er voor zorgt dat er snel herkenbare liedjes worden gespeeld. Hierdoor blijft het leuk om te oefenen en te ontwikkelen. Tijdens deze lessen leren de leerlingen gelijk noten lezen. Hierdoor zijn de leerlingen vrij snel in staat om met andere kinderen samen te spelen.

Banddokter
Als je in een (beginnende) band zit zoek je vaak naar je sound en stijl die je wil spelen. Door mijn vele ervaring in bands kan ik jullie daar bij helpen. Samen met de band ga ik kijken, luisteren, leren en aanpassen tot de sound die jullie willen hebben.

Cursus Muziektheorie Online
Speciaal voor alle muzikanten in de pop en rock ( en soul, funk reggae, ect.) bied ik een cursus aan van 5 lessen over de basis van de muziektheorie
Dus speel je al een instrument maar wil je nu eindelijk leren noten lezen en de taal van de muziek begrijpen
dan is deze online cursus voor jou.
Wil je meer weten neem dan contact met mij op.

Aanbevelingen van Paul V.

5 Gemiddelde beoordeling op basis van 2 reviews

Iwan S.
Paul is een prima docent die je snel op weg helpt in de wereld van de bas. Allerlei op het eerste gezicht lastige theorie voegt hij logisch en op een aantrekkelijke manier in zijn lessen zodat je ook qua theorie goede stappen maakt. Paul heeft daarmee precies de juiste aanpak die je enthousiast en gemotiveerd houdt. Verder is Paul naast docent ook een uitstekende gids door de wereld van de muziek. Dat is een essentiële extra als je nog niet zo goed weet welke kant je op wil qua muziekstijl. Van rock tot funk, jazz tot punk, 70’s, 80’s, stone’s, peppers, Jacksons, etc. Paul neemt je mee op reis zodat je zelf kunt uitzoeken wat jou favoriete basmuziek gaat worden.
Luuk V. B.
Paul heeft in zijn lessen een leuke en vooral leerzame afwisseling tussen jazz, soul, funk en wat meer eigentijdse muziek. Hij weet de uitgebreide theorie van de bas interessant te maken en goed te combineren met gave nummers. Ook online (vanwege Covid) zijn de lessen onverminderd de moeite waard. Paul toont aan dat je nooit te oud bent om een instrument te leren kennen. Ik ben op mijn 36e bij Paul begonnen zonder enige kennis van muziek of een ander instrument. Ik ben nu een aantal jaar verder, en ik bas lekker mee met mijn favoriete nummers.

Paul tags

Geeft les aan volwassenen en kinderen
Geeft les in verschillende muziekgenres

Flexibel

Onze manier van lesgeven is flexibel. Zo kun je o.a. zowel wekelijks als sporadisch lessen inplannen met jouw docent.

Hoge kwaliteit

Muziekonderwijs werkt alleen met muzikanten die een Conservatorium of muziekopleiding hebben afgerond óf die deze opleiding nog volgen.

Handige chat

Een les kun je afspreken met je docent via je inbox. De docent zet de afgesproken les vervolgens in je agenda en daarna kun je betalen via de link op je dashboard!

Mensen die deze docent hebben bekeken, bekeken ook

Muziekonderwijs.nl | Gemaakt met liefde voor muziek | Musikk-undervisning.no | Musikundervisning.dk | MusicTutors.co.uk | Blog | Artikelen | Founder