Paul V.

Paul V. profiel is momenteel inactief. U kunt uw zoekopdracht voortzetten via onze zoekmachine

Over Paul V.

Basgitaar spelen is samen spelen. Je bent, samen met de drummer, de ruggengraat van een band. Ik ben een ervaren en geschoolde bassist uit Amsterdam. Ik heb gestudeerd aan de DJAM Lichte muziek en Jazz . Ik speel zelf vele stijlen van basgitaar. Van jazz tot funk en van soul tot rock.

De lessen van mij gaan vooral over het plezier van basgitaar spelen. Het leren beheersen van de basgitaar met een goede houding van de handen.
De eerste les gaan we kijken waar je interesses liggen qua muzieksmaak, zodat de lessen daar op aangepast kunnen worden.

Ik kan je noten leren lezen en leren over muziektheorie als je daar behoefte aan hebt. Ook kan ik (samen met jou) de liedjes in tabs uitschrijven

Het belangrijkste van basgitaar spelen is het begeleiden van andere muzikanten. Ik heb veel band- en begeleidingservaring en kan je precies leren wat je positie in de band is en hoe je deze het beste kan gebruiken. Daarnaast kan ik je leren te improviseren zodat je anderen en jezelf kan verrassen met je basspel.

Kinderen en basgitaar
Naast basgitaar les voor (jong) volwassen geef ik ook les aan kinderen en tieners. Ik heb daar voor een speelse en leerzame manier van basles ontwikkeld die er voor zorgt dat er snel herkenbare liedjes worden gespeeld. Hierdoor blijft het leuk om te oefenen en te ontwikkelen. Tijdens deze lessen leren de leerlingen gelijk noten lezen. Hierdoor zijn de leerlingen vrij snel in staat om met andere kinderen samen te spelen.

Banddokter
Als je in een (beginnende) band zit zoek je vaak naar je sound en stijl die je wil spelen. Door mijn vele ervaring in bands kan ik jullie daar bij helpen. Samen met de band ga ik kijken, luisteren, leren en aanpassen tot de sound die jullie willen hebben.

Cursus Muziektheorie Online
Speciaal voor alle muzikanten in de pop en rock ( en soul, funk reggae, ect.) bied ik een cursus aan van 5 lessen over de basis van de muziektheorie
Dus speel je al een instrument maar wil je nu eindelijk leren noten lezen en de taal van de muziek begrijpen
dan is deze online cursus voor jou.
Wil je meer weten neem dan contact met mij op.

Vergelijkbare docenten

...