Paul V.

Paul V.

(3)

Prijs

Vanaf 19,20 EUR / 30 min.

De prijs is inclusief 20% korting op een cursus.

Geeft les:

Bas, Muziektheorie, Bandcoaching, Bass, Basgitaar, Bass guitar, Muziektheorie

Over Paul V.

Basgitaar spelen is samen spelen. Je bent, samen met de drummer, de ruggengraat van een band. Ik ben een ervaren en geschoolde bassist uit Amsterdam. Ik heb gestudeerd aan de DJAM Lichte muziek en Jazz . Ik speel zelf vele stijlen van basgitaar. Van jazz tot funk en van soul tot rock.

De lessen van mij gaan vooral over het plezier van basgitaar spelen. Het leren beheersen van de basgitaar met een goede houding van de handen.
De eerste les gaan we kijken waar je interesses liggen qua muzieksmaak, zodat de lessen daar op aangepast kunnen worden.

Ik kan je noten leren lezen en leren over muziektheorie als je daar behoefte aan hebt. Ook kan ik (samen met jou) de liedjes in tabs uitschrijven

Het belangrijkste van basgitaar spelen is het begeleiden van andere muzikanten. Ik heb veel band- en begeleidingservaring en kan je precies leren wat je positie in de band is en hoe je deze het beste kan gebruiken. Daarnaast kan ik je leren te improviseren zodat je anderen en jezelf kan verrassen met je basspel.

Kinderen en basgitaar
Naast basgitaar les voor (jong) volwassen geef ik ook les aan kinderen en tieners. Ik heb daar voor een speelse en leerzame manier van basles ontwikkeld die er voor zorgt dat er snel herkenbare liedjes worden gespeeld. Hierdoor blijft het leuk om te oefenen en te ontwikkelen. Tijdens deze lessen leren de leerlingen gelijk noten lezen. Hierdoor zijn de leerlingen vrij snel in staat om met andere kinderen samen te spelen.

Banddokter
Als je in een (beginnende) band zit zoek je vaak naar je sound en stijl die je wil spelen. Door mijn vele ervaring in bands kan ik jullie daar bij helpen. Samen met de band ga ik kijken, luisteren, leren en aanpassen tot de sound die jullie willen hebben.

Cursus Muziektheorie Online
Speciaal voor alle muzikanten in de pop en rock ( en soul, funk reggae, ect.) bied ik een cursus aan van 5 lessen over de basis van de muziektheorie
Dus speel je al een instrument maar wil je nu eindelijk leren noten lezen en de taal van de muziek begrijpen
dan is deze online cursus voor jou.
Wil je meer weten neem dan contact met mij op.

Aanbevelingen van Paul V.

5 (3)

Karel T.

Aangemaakt op 07/03/22

Paul is een topdocent. Hij weet erg veel van muziektheorie en is bekend met veel verschillende stijlen muziek en bas. Ook is hij geduldig en kan goed uitleggen. Bij Paul leer je muziektheorie en speeltechniek op een leuke manier die bij jou past. Zo zijn de lessen nooit saai, en leer je bijna zonder dat je het doorhebt!

Iwan S.

Aangemaakt op 14/03/21

Paul is een prima docent die je snel op weg helpt in de wereld van de bas. Allerlei op het eerste gezicht lastige theorie voegt hij logisch en op een aantrekkelijke manier in zijn lessen zodat je ook qua theorie goede stappen maakt. Paul heeft daarmee precies de juiste aanpak die je enthousiast en gemotiveerd houdt. Verder is Paul naast docent ook een uitstekende gids door de wereld van de muziek. Dat is een essentiële extra als je nog niet zo goed weet welke kant je op wil qua muziekstijl. Van rock tot funk, jazz tot punk, 70’s, 80’s, stone’s, peppers, Jacksons, etc. Paul neemt je mee op reis zodat je zelf kunt uitzoeken wat jou favoriete basmuziek gaat worden.

Luuk V. B.

Aangemaakt op 12/03/21

Paul heeft in zijn lessen een leuke en vooral leerzame afwisseling tussen jazz, soul, funk en wat meer eigentijdse muziek. Hij weet de uitgebreide theorie van de bas interessant te maken en goed te combineren met gave nummers. Ook online (vanwege Covid) zijn de lessen onverminderd de moeite waard. Paul toont aan dat je nooit te oud bent om een instrument te leren kennen. Ik ben op mijn 36e bij Paul begonnen zonder enige kennis van muziek of een ander instrument. Ik ben nu een aantal jaar verder, en ik bas lekker mee met mijn favoriete nummers.

Paul V. tags

Geeft les aan volwassenen en kinderen Geeft les in verschillende muziekgenres

Meestal begint het hier:

Reactietijd 1 uur. en 7 min.

Locatie

 • Online

  De lessen worden online gegeven in onze OnlineClassRoom

  Bij docent

  1078XP Amsterdam

  Bij leerling

  0 - 8 EUR

  In repetitieruimte

  1071 TT Amsterdam , 1113 AS Amstelveen

Snelle reactie

De muzikant reageert gemiddeld binnen 48 uur op een nieuwe aanvraag van een leerling

Persoonlijke video

De muzikant heeft op zijn docenten-profiel een presentatievideo van zichzelf geupload

Goede aanbevelingen

De muzikant heeft minimaal 3 aanbevelingen van leerlingen met gemiddeld een minimum van 4 van de 5 sterren.

Hoge inzet

Van een SuperTeacher wordt verwacht dat deze goed is in het motiveren van leerlingen en dat deze in staat is de leerling voor langere tijd aan zich te binden.

Meestal begint het hier:

Reactietijd 1 uur. en 7 min.

Vergelijkbare docenten

...