Melanie G.

(1 review)
Bevoegd docent in flügelhorn, trompet, trompet, kornet, kornet
Vanaf 19,20 EUR / 30 min. exclusief BTW

De prijs is inclusief 20% korting op een strippenkaart.

Reageert in 0 uur. en 36 min.

Locatie

Online

In repetitieruimte

2512vp Den Haag

2631cr Pijnacker-Nootdorp

Vanaf 19,20 EUR / 30 min. exclusief BTW

De prijs is inclusief 20% korting op een strippenkaart.

Reageert in 0 uur. en 36 min.

Over Melanie G.

Ik ben tot eind augustus met vakantie! In september geef ik weer lessen!!!

Master-opgeleide trompettist Melanie biedt op maat trompet-, bugel- en cornetlessen aan in het centrum van Den Haag

Bij Melanie staat plezier centraal in de lessen en is iedereen welkom - jong tot oud en beginnend tot gevorderd. Alle muziekstijlen zijn ook welkom!

Melanie werd meteen verliefd op de heldere klank van de trompet toen ze 10 was en het instrument voor het eerst hoorde op school. Nu, meer dan 20 jaar later, is ze er nog steeds gek op en hoopt ze dat ze jou ook net zo enthousiast over de trompet kan maken.

Melanie is afgestudeerd met een masterdiploma aan het Utrechts Conservatorium en heeft daarvoor haar Bachelor diploma in Amerika gehaald.

Tijdens de lessen wordt aandacht besteed aan het volgende:
- Ademhalingstechniek
- Ritmisch gevoel
- Noten lezen
- Liedjes spelen
- Een verhaal vertellen met muziek
- Improvisatie

Op je eigen tempo helpt Melanie je graag op een interactieve en speelse manier de techniek en muzikaliteit leren die je nodig hebt om je favoriete liedjes te kunnen spelen.

Bij een gevorderde student gaat Melanie je helpen om je muzikaliteit en techniek verder te ontwikkelen. Daarnaast helpt ze je graag met je solo- of orkestmuziek.

Voordat we beginnen leren we elkaar kennen tijdens een proefles. Gebaseerd op jouw interesses, ervaring en doelen, wordt een leuke methode samengesteld met veel verschillende soorten liedjes in klassieke, jazz-, rock- en popstijlen.

Aanbevelingen van Melanie G.

5 Gemiddelde beoordeling op basis van 1 review

Marja F.
Melanie geeft op een hele kundige , enthousiaste manier on line les. Ze geeft goede en duidelijke aanwijzingen. En dat is on line niet altijd even eenvoudig. Ze weet de leerling goed op niveau in te schatten. Ze stuurt veel nieuwe muziek, waardoor de student geïnteresseerd blijft om te oefenen.

Flexibel

Onze manier van lesgeven is flexibel. Zo kun je o.a. zowel wekelijks als sporadisch lessen inplannen met jouw docent.

Hoge kwaliteit

Muziekonderwijs werkt alleen met muzikanten die een Conservatorium of muziekopleiding hebben afgerond óf die deze opleiding nog volgen.

Handige chat

Een les kun je afspreken met je docent via je inbox. De docent zet de afgesproken les vervolgens in je agenda en daarna kun je betalen via de link op je dashboard!

Mensen die deze docent hebben bekeken, bekeken ook

Muziekonderwijs.nl | Gemaakt met liefde voor muziek | Musikk-undervisning.no | Musikundervisning.dk | MusicTutors.co.uk | Blog | Artikelen | Founder