Melanie G.

(1 review)

Bevoegd docent in: Flügelhorn, Trompet, Trompet, Kornet, Kornet

Biedt ook online lessen aan.

Bevoegd docent in: Flügelhorn, Trompet, Trompet, Kornet, Kornet

Biedt ook online lessen aan.

Vanaf 19,20 € per 30 min. exclusief BTW

De prijs is inclusief 20% korting op een strippenkaart.

Prijsinformatie

Locatie

Online

In repetitieruimte
2512vp Den Haag
2631cr Pijnacker-Nootdorp

Biedt ook online lessen aan.
  •  Melanie G. biedt online lessen aan

    • We bieden ook online lessen aan, waardoor je thuis een instrument kunt leren spelen met de beste muzikanten van Nederland.
    • We hebben een digitaal portaal dat perfecte video- en audiokwaliteit biedt, zodat je het meeste uit je lessen kunt halen.
    • Begin vandaag door met muziekles een bericht te sturen naar onze docent Melanie G.

Over Melanie G.

Master-opgeleide trompettist Melanie biedt op maat trompet-, bugel- en cornetlessen aan in het centrum van Den Haag

Bij Melanie staat plezier centraal in de lessen en is iedereen welkom - jong tot oud en beginnend tot gevorderd. Alle muziekstijlen zijn ook welkom!

Melanie werd meteen verliefd op de heldere klank van de trompet toen ze 10 was en het instrument voor het eerst hoorde op school. Nu, meer dan 20 jaar later, is ze er nog steeds gek op en hoopt ze dat ze jou ook net zo enthousiast over de trompet kan maken.

Melanie is afgestudeerd met een masterdiploma aan het Utrechts Conservatorium en heeft daarvoor haar Bachelor diploma in Amerika gehaald.

Tijdens de lessen wordt aandacht besteed aan het volgende:
- Ademhalingstechniek
- Ritmisch gevoel
- Noten lezen
- Liedjes spelen
- Een verhaal vertellen met muziek
- Improvisatie

Op je eigen tempo helpt Melanie je graag op een interactieve en speelse manier de techniek en muzikaliteit leren die je nodig hebt om je favoriete liedjes te kunnen spelen.

Bij een gevorderde student gaat Melanie je helpen om je muzikaliteit en techniek verder te ontwikkelen. Daarnaast helpt ze je graag met je solo- of orkestmuziek.

Voordat we beginnen leren we elkaar kennen tijdens een proefles. Gebaseerd op jouw interesses, ervaring en doelen, wordt een leuke methode samengesteld met veel verschillende soorten liedjes in klassieke, jazz-, rock- en popstijlen.

Flexibel

Onze manier van lesgeven is flexibel. Zo kun je o.a. zowel wekelijks als sporadisch lessen inplannen met jouw docent.

Hoge kwaliteit

Muziekonderwijs werkt alleen met muzikanten die een Conservatorium of muziekopleiding hebben afgerond óf die deze opleiding nog volgen.

Handige chat

Een les kun je afspreken met je docent via je inbox. De docent zet de afgesproken les vervolgens in je agenda en daarna kun je betalen via de link op je dashboard!

Aanbevelingen van Melanie G.

5 Gemiddelde beoordeling op basis van 1 review

Marja F.
Melanie geeft op een hele kundige , enthousiaste manier on line les. Ze geeft goede en duidelijke aanwijzingen. En dat is on line niet altijd even eenvoudig. Ze weet de leerling goed op niveau in te schatten. Ze stuurt veel nieuwe muziek, waardoor de student geïnteresseerd blijft om te oefenen.

Deel het profiel van Melanie op Facebook

Muziekonderwijs.nl | Gemaakt met liefde voor muziek | Musikk-undervisning.no | Musikundervisning.dk | MusicTutors.co.uk | Blog | Artikelen | Founder