Matthias B.

Bevoegd docent in: Saxofoon, Saxophone, Compositie, Composition, Muziektheorie, Bandcoaching, Music Theory

Biedt ook online lessen aan.
Geeft les aan volwassenen en kinderen
Geeft les aan kinderen vanaf 8 jaar
Stuur bericht
Stuur mij een berich en ontvang 50% korting op je eerste les.

Bevoegd docent in: Saxofoon, Saxophone, Compositie, Composition, Muziektheorie, Bandcoaching, Music Theory

Biedt ook online lessen aan.
Geeft les aan volwassenen en kinderen
Geeft les aan kinderen vanaf 8 jaar
Stuur bericht
Stuur mij een berich en ontvang 50% korting op je eerste les.

Reageert in 9 uur. en 8 min.

Superdocent

Matthias B. is Superdocent (?)


Vanaf 19,20 - 24,00 euro per 30 min. exclusief BTW

De prijs is inclusief 20% korting op een cursus.

Prijsinformatie

Locatie
Online

Bij docent
1012HE Amsterdam Amsterdam

Bij leerling

Biedt ook online lessen aan.
Geeft les aan volwassenen en kinderen
Geeft les aan kinderen vanaf 8 jaar

Over Matthias B.

Droom je ervan om je favoriete pop songs te kunnen vertolken op de saxofoon? Heb je altijd al die wondermooie sonate van Bach willen spelen? Of wil je gewoon kunnen improviseren zoals de echte jazz cats? Dan ben je bij mij aan het juiste adres!

Mijn naam is Matthias, ik ben afkomstig uit België en woon sinds 2013 in Nederland. Ik speel al meer dan 17 jaar saxofoon en ik geraak nog steeds verwonderd door de magie van muziek en het samen musiceren. Ik vind het dan ook te gek om mijn passie te kunnen delen met anderen, dit als uitvoerend musicus en als docent. Als docent heb ik al vele jaren ervaring in het onderwijzen van saxofoon, muziektheorie, jazztheorie, compositie/arrangement en ensemble. Ik heb vroeger op verschillende muziekscholen lesgegeven in België en Nederland, maar ik focus me nu enkel op het geven van privélessen in Amsterdam

In 2017 ben ik maxima cum laude afgestudeerd aan het Conservatorium van Amsterdam in de afdeling jazz saxofoon. Daarvoor haalde ik mijn Bachelor aan het Conservatorium van Antwerpen en studeerde ik een half jaar in Temple University (Philadelphia, VS) bij saxofoonlegende Dick Oatts. Ik ben inmiddels al vele jaren actief als professioneel saxofonist maar ook als componist en arrangeur word ik vaak gevraagd.

Wat kan je verwachten?
De saxofoon is één van de mooiste en meest expressieve instrumenten die er zijn. Net als bij de menselijke stem, heeft elke saxofonist een eigen en originele sound, die we in de les ook verder gaan ontwikkelen en verfijnen. Daarnaast onthul ik stap voor stap alle geheimen van de muziek: melodie, harmonie, ritme, noten lezen, uit het hoofd spelen, improviseren, componeren, … Dit alles op maat en in overleg met de jou.
Muziek is een wereld waarin zoveel te ontdekken valt dat het nooit saai wordt! Maar wees niet ongerust, zelfs tijdens je eerste les zorgen we ervoor dat je al iets kan spelen. Mooie muziek maken kan namelijk op elk niveau!
En één ding verliezen we in de les nooit uit het oog: plezier maken!!

Wie kan op les komen?
Iedereen, als je maar van muziek houdt!
Ik heb ervaring met zowel kinderen als volwassenen, van beginners tot gevorderden.
Jij bent dus meer dan welkom!

Tip: Voor heel jonge kinderen is de saxofoon soms wat te groot om vast te houden, daarom is 8 jaar meestal een goede leeftijd om te beginnen. Wil je je kind toch al eerder op muziekles sturen? Aarzel niet om me te contacteren, dan bespreken we samen wat er mogelijk is!

Wat als je nog geen saxofoon hebt?
Het is niet noodzakelijk om direct een saxofoon te kopen. Tijdens de proefles maken we kennis met de sax en alles wat erbij komt kijken d.m.v. mijn eigen instrument(en). Op het einde van deze les kunnen we ook even bespreken waar je terecht kan voor alle benodigdheden.

Tip: Het is mogelijk om een saxofoon te huren met aankooprecht. Dat wil zeggen dat je de saxofoon een aantal maanden huurt en later pas beslist of je hem houdt of niet. De prijs van de huur wordt dan verrekend met de aankoopprijs als je de sax later toch koopt.

Ziezo, nu weet je min of meer wie ik ben en wat je van mijn lessen kan verwachten. Nu ben ik natuurlijk heel benieuwd naar jouw verhaal! Aarzel vooral niet om me te contacteren, zodat we nader kennis kunnen maken tijdens een proefles. Ik kijk er alvast naar uit!

  •  Matthias B. biedt online lessen aan

    • We bieden nu online lessen aan, waar je thuis een instrument kunt leren spelen met de beste muziekdocenten in Nederland.
    • We hebben een digitaal systeem gebouwd dat perfecte video- en audiokwaliteit biedt, zodat je het meeste uit je lessen kunt halen.
    • Begin vandaag door een bericht te sturen naar onze docent Matthias B.

Hoe werkt het?

Stuur de docent een bericht met jouw gegevens.

2. De docent neemt contact op.

De docent neemt contact met je op over de mogelijkheden.

3. Eerste les afspreken.

Er wordt samen met de docent een afspraak gemaakt voor een proefles. Op deze proefles krijg je 50% korting

Flexibel

Onze manier van lesgeven is flexibel. Zo kun je o.a. zowel wekelijks als sporadisch lessen inplannen met jouw docent.

Hoge kwaliteit

Heeft alleen docenten met een relevante opleiding (bv. Conservatorium), ervaring en, waar nodig, een VOG.

Slimme chat

Wij hebben een slim en makkelijk proces ontwikkeld voor het afspreken van lessen met jouw docent. Betaling zowel afspreken in de chat is allemaal online en via je telefoon te doen.

Neem contact met ons op

085 833 99 83

[email protected]

SMS/Whatsapp: 06 18 20 58 22


Deel het profiel van Matthias op Facebook

Muziekonderwijs.nl | Gemaakt met liefde voor muziek | Musikk-undervisning.no | Musikundervisning.dk | MusicTutors.co.uk | Blog | Artikelen | Founder