Marieke S.

(1 review)
Bevoegd docent in zang, zang, songwriting, solfège, zang, notenleer
Vanaf 21,60 EUR / 30 min. exclusief BTW

De prijs is inclusief 20% korting op een cursus.

Reageert in 42 uur. en 3 min.

Locatie

Online

Bij docent

1054CS Amsterdam-West

Bij leerling

0 - 8 EUR

Vanaf 21,60 EUR / 30 min. exclusief BTW

De prijs is inclusief 20% korting op een cursus.

Reageert in 42 uur. en 3 min.

Over Marieke S.

Hee hallo! Ik ben Marieke, 5 jaar geleden studeerde ik af aan het Conservatorium van Amsterdam in de richting jazz en geef inmiddels al jaren zanglessen.

Ik vind zingen enorm bevrijdend en wil dat doorgeven aan iedereen die op les komt!

Plezier in muziek maken is dus het aller belangrijkste in de lessen en verder wil ik natuurlijk ook graag mijn kennis met je delen. De stijlen waar ik het meeste in thuis ben zijn: pop, jazz, soul, rock, latin & close harmony.

Hoe gaat dat dan, zo’n zangles?
We beginnen de les met een fijne opwarming en doen daarna verschillende techniekoefeningen om er voor te zorgen dat je stem opgewarmd is. Daarbij werken we dan bijvoorbeeld ook meteen aan ademsteun, articulatie en stemflexibiliteit. Na de opwarming beginnen we aan een song die we samen uitkiezen. Afhankelijk van het lied begeleid ik de les op de piano of op de gitaar.

Elke stem is uniek en ik vind het een te gekke uitdaging om samen op zoek te gaan naar jouw eigen geluid! We bouwen een repertoire op wat bij jou past en komen onderweg van alles tegen om aan te werken.

Naast zanglessen vind ik het ook ontzettend leuk om te werken aan het schrijven van liedjes. Ik ben hier zelf ook heel veel mee bezig en zou je graag begeleiden in het schrijven van tekst, bedenken van akkoorden, opnemen van je liedje of samen arrangeren. Misschien schrijf je al gedichten en zou je die een keer op muziek willen zetten? Dat kan ook!

Ik ben voltijd bezig met muziek maken en sta zelf ook veel op het podium, dit doe ik in verschillende bands maar het meeste speel ik met mijn folk-pop trio Woolf.
Daarnaast zing ik in een a capella groep New Amsterdam Voices en speel ik percussie en zing bij de band Coyoco.

Als je het je leuk lijkt om een proefles te volgen dan kan dat. Neem een lied mee wat je goed kent en dan gaan we aan de slag!

Lieve groet,

Marieke

Aanbevelingen van Marieke S.

5 Gemiddelde beoordeling op basis van 1 review

Sharon A.
Marieke is spontaan en warm. Ik voelde me gelijk op mijn gemak en durfde zo meer risico’s te nemen tijdens het zingen. Zo ontwikkel ik me enorm tijdens een les.

Flexibel

Onze manier van lesgeven is flexibel. Zo kun je o.a. zowel wekelijks als sporadisch lessen inplannen met jouw docent.

Hoge kwaliteit

Muziekonderwijs werkt alleen met muzikanten die een Conservatorium of muziekopleiding hebben afgerond óf die deze opleiding nog volgen.

Handige chat

Een les kun je afspreken met je docent via je inbox. De docent zet de afgesproken les vervolgens in je agenda en daarna kun je betalen via de link op je dashboard!

Mensen die deze docent hebben bekeken, bekeken ook

Muziekonderwijs.nl | Gemaakt met liefde voor muziek | Musikk-undervisning.no | Musikundervisning.dk | MusicTutors.co.uk | Blog | Artikelen | Founder