Lisa C. E. K.

Bevoegd docent in: Zang, Singing, Vocals

Bevoegd docent in: Zang, Singing, Vocals

Vanaf 21,64 euro per 20 min. exclusief BTW

Prijsinformatie

De prijs is inclusief 20% korting op een strippenkaart.

Locatie

Bij docent
2024CG Haarlem

Over Lisa C. E. K.

LET OP! Lisa zit momenteel vol. Ben jij zelf erg flexibel met tijd en/of wil jij maar één of enkele lessen? Een bericht sturen kan altijd!
“Zingen doe je om allerlei redenen; omdat je de melodie of tekst mooi vindt, je wordt geraakt door de muziek, of omdat je soms gewoon even alles eruit wilt schreeuwen! In de les mag alles voorbij komen, wat je vraag ook is.

Lisa is opgeleid als zangeres en muziekdocent aan de Rockacademie te Tilburg. Ze geeft les aan jongeren en volwassen op verschillende niveaus, van beginner tot (semi)professional. Ze is het meest bekend met pop, soul en rock, al zijn alle stijlen welkom. Elk niveau dus ook, vanaf 13 jaar.*

Naast het geven van zangles is Lisa ook actief als zangeres. Ze treed op met verschillende bands op pop podia, festivals en ook in het theater. Haar liefde voor het podium kan (naar wens) ook aan bod komen tijdens de zangles. Lisa is ook licentiehouder bij de Rockacademie. Dit betekent dat ze kennis heeft van de selectieprocedure en je kan helpen bij je voorbereiding voor een eventuele auditie bij een popmuziekopleiding.

Zangles
“Zingen doe je om allerlei redenen; omdat je de melodie of tekst mooi vindt, je wordt geraakt door de muziek, of omdat je soms gewoon even alles eruit wilt schreeuwen! In de les mag alles voorbij komen, wat je vraag ook is.

Techniek gebruik ik als middel om meer controle over je stem te krijgen. Door o.a. op je ademhaling, houding en de klank die je produceert te letten kunnen we werken aan gezond stemgebruik. Dit alles zodat jij kunt klinken zoals jij dat wilt.

Presentatie en interpretatie zijn in mijn ogen net zo belangrijk, je gebruikt het vaker dan je denkt. Breekt het zweet je uit bij alleen al de gedachte om voor een groep te staan? Of wil je graag weten hoe jij als de beste versie van jezelf op een podium kan staan? Ook weten waar je liedje over gaat en hoe je dat liedje overbrengt op anderen, kunnen we in de les aandacht aan besteden.”

Proefles
De proefles is met name bedoelt om kennis met elkaar te maken. Het is voor mij vooral belangrijk dat jij je op je gemak voelt. Zo’n eerste les is tenslotte altijd spannend! Tijdens deze proefles kunnen we erachter komen wat jouw doelen zijn en hoe ik je daarbij zou kunnen helpen.

Heb je vragen? Stel ze gerust. Hopelijk tot snel!

*Ben je jonger dan 13 jaar en wil je toch graag op les? Stuur een mailtje, dan kunnen we kijken naar de mogelijkheden.

Hoe werkt het?

Stuur de docent een bericht met jouw gegevens.

2. De docent neemt contact op.

De docent neemt contact met je op over de mogelijkheden.

3. Eerste les afspreken.

Er wordt samen met de docent een afspraak gemaakt voor een proefles. Op deze proefles krijg je 50% korting

Flexibel

Onze manier van lesgeven is flexibel. Zo kun je o.a. zowel wekelijks als sporadisch lessen inplannen met jouw docent.

Hoge kwaliteit

Heeft alleen docenten met een relevante opleiding (bv. Conservatorium), ervaring en, waar nodig, een VOG.

Slimme chat

Wij hebben een slim en makkelijk proces ontwikkeld voor het afspreken van lessen met jouw docent. Betaling zowel afspreken in de chat is allemaal online en via je telefoon te doen.

Neem contact met ons op

085 833 99 83

[email protected]

SMS/Whatsapp: 06 12 15 15 83


Deel het profiel van Lisa op Facebook

Muziekonderwijs.nl | Gemaakt met liefde voor muziek | Musikk-undervisning.no | Musikundervisning.dk | MusicTutors.co.uk | Blog | Artikelen